Trendyol Išsamios Striukė Dramblio kaulo Bia TWOSS19WX0016 Trendyol Išsamios Striukė Dramblio kaulo Bia TWOSS19WX0016 Trendyol Išsamios Striukė Dramblio kaulo Bia TWOSS19WX0016 Trendyol Išsamios Striukė Dramblio kaulo Bia TWOSS19WX0016

Trendyol Išsamios Striukė Dramblio kaulo Bia TWOSS19WX0016

€55.83 €27.92
Yra sandėlyje
w64681

Prekės Pavadinimas: Trendyol
Elemento Tipas: Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Lytis: MOTERIS
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: Striukės

  • Modelio Matmenys: Aukštis: 1.78, krūtinės 81, liemuo 60, klubai: 89; 98 Poliesterio, 2% elastano, Audiniai; produkto Modelio S / 36 kūnas; Mūsų produktai bus atsiųsta Trendyol etiketė.

    TARPTAUTINIS PRISTATYMAS

    Mes tiekiame savo produkciją iš Turkijos į daugiau nei 190 šalių ir regionų pasaulyje per turkijos Paštu.Priklausomai nuo jūsų buvimo vietą, pristatymo paprastai trukti nuo dviejų iki keturių savaičių nuo išsiuntimo.Mes jus informuosime su tramation ir numatomą atvykimo data.Taip pat galite sekti pristatymo pažangą pagal UŽSAKYMUS jūsų www.automotoplius.lt sąskaitą.O mūsų tikslas visada pristatyti per nurodytą laiką, mes nesame atsakingi už vėlavimą dėl muitinės formalumai, į nurodytą paskirties vietą šalyse. 䘱쟉

    DYDIS VADOVAS

    Trendyol mados drabužiai yra suprojektuoti ir pagaminti Turkijoje su Europos standartas dydis galvoje.Prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė kiekvienam produktui ir mūsų modelis matavimai, kai jums reikia dydžio ir tinkami patarimai.Prašome spausti dėl DYDŽIO INFO ant gaminio puslapį.

    PRODUKTO NUOTRAUKOS

    Produktų nuotraukos yra kulka su realiais produktų mūsų foto studija, kurioje atsispindi tikrasis produktas ir jo konstrukcijos ypatumų.

    INVENTORIUS

    Mūsų atsargų lygis yra tiksliai atspindėtas www.automotoplius.lt.Jei galite pateikti užsakymą už tam tikrą spalvą ar dydį, mes pristatymas ji.Jei prekės yra sandėlyje, galime papildyti vėliau.Tačiau, tai nėra garantuotas.Prašome sekti mūsų parduotuvėje ir grįžti vėliau patikrinti atnaujinimus ir naujus modelius.

    Žymos: senovės kostiumas striukė, šališkumo siūti, hood striukė, kailio vyras, švarkas pečių, juoda pasėlių striukė, ciklo striukė moterims, švarkas modelis, suknelė trendyol, didelis reljefiniai striukė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai