DUOMENŲ VARLĖ Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Hard Cover Shell Nintend Jungiklis lite Konsolės Mišinys Spalvinga galinis Dangtelis DUOMENŲ VARLĖ Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Hard Cover Shell Nintend Jungiklis lite Konsolės Mišinys Spalvinga galinis Dangtelis DUOMENŲ VARLĖ Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Hard Cover Shell Nintend Jungiklis lite Konsolės Mišinys Spalvinga galinis Dangtelis DUOMENŲ VARLĖ Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Hard Cover Shell Nintend Jungiklis lite Konsolės Mišinys Spalvinga galinis Dangtelis DUOMENŲ VARLĖ Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Hard Cover Shell Nintend Jungiklis lite Konsolės Mišinys Spalvinga galinis Dangtelis DUOMENŲ VARLĖ Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Hard Cover Shell Nintend Jungiklis lite Konsolės Mišinys Spalvinga galinis Dangtelis

DUOMENŲ VARLĖ Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Hard Cover Shell Nintend Jungiklis lite Konsolės Mišinys Spalvinga galinis Dangtelis

€4.95 €2.77
Yra sandėlyje
w64569

funkcija 5: atveju, nintendo lite jungiklis
4 funkcija: Anti-susidūrimo/Anti-deformuoti/plaunamas
Suderinamas: Nintendo Jungiklis Lite Konsole
funkcija 3: Nintendo Jungiklis Lite Konsole Atveju
Modelio Numeris: LLY05NSk
3 funkcija: Apsaugos nintend jungiklis lite konsole
Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
2 funkcija: Padengti Lukštais, Nintendo Lite Jungiklis
funkcija 6: apima nintendo lite jungiklis
Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
Funkcijos 2: Nintendo Jungiklis Lite Konsole Shell
Funkcija 1: Nintendo Jungiklis lite Dockable Padengti Atveju
Tipas: Apsauginis Dangtelis
Funkcija 5: Nintendo jungiklis lite priedai
Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
funkcijos 7: apsaugos atveju, nintendo lite jungiklis
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Sunku PC Plastiko
Funkcija 4: Perjungti lite atveju

  • Skaidri Apsauginė Atveju, Nintendo Lite Jungiklis

    Specialiai Nintend Jungiklis Lite ultra-plonas apsauginis sunku galinį dangtelį caseAnti - scratch, atsparus vandeniui, anti - prakaito dėmių, anti - pirštų atspaudų.Ergonomiškas Atveju, Puikiai vertus procesas suteiks jums skirtingų regėjimo pojūtis.

    4K Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

    DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį?Build-1400+ Žaidimai NE.Svarbiausias dalykas yra tai, kad mes atneš daugiau naudos mūsų draugai Rusijoje.Mes turime atskirai pridėta 500+ rusų žaidimas tf kortelę! !Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

    Katės Letena Skaidrus Apsauginis Dangtis Nintendo Lite Jungiklis

    DUOMENŲ VARLĖ turi savo unikalų dizainą, naudojant populiariausių katės letena dizaino elementai.Dizainas iš skaidraus apvalkalo daro visą apsauginį kiautą, atrodo daugiau glaustai ir ryškus modelius padaryti apsauginį kiautą, gyvesnė.Jis gali Anti - scratch, atsparus vandeniui, anti - prakaito dėmių, anti - pirštų atspaudų.Ergonomiškas Atveju, Puikiai vertus procesą, suteikti jums įvairių vaizdo jausmas~

    *DUOMENŲ VARLĖ Mažas Patarimai

    Jei produktas jums gavo neveikia, prašome nesuteikia mums blogai peržiūrėti iš karto, prašome susisiekti su mumis laiką, mes galime suteikti jums pinigų grąžinimo ir išsiimti paslaugos.Labai ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

    *Apie Pristatymą

    *Mielas drauge, mes siūlome jums pasirinkti www.automotoplius.lt standartinio laivybos, paprastai 7-20 dienų atvykti.Jei pasirinksite numatytąjį nemokamą kanalą, ji gali atvykti per 35-70 dienų, bet jei nebuvo gauta jūsų siunta per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Apsauginis Gaubtas, Nintendo Lite Jungiklis

    Pagamintas iš aukštos kokybės kieto PC plastiko.Labai gera apsauga, patvarumo ir asmeninį gradiento spalvos, jokios taršos ir jokios žalos.

    Ergonomiškas Dizainas

    Gali būti sutvirtinti apsauginė įvorė naudoja itin-plonas, lengvas ir kokybiškas medžiagas.Lengva laikyti ir patogūs naudoti.Jį galima lengvai įdėti atveju jūsų "Nintendo" Perjungti lite , ir naudoti maitinimo mygtuką arba pasirinkite klavišą laisvai.

    Lengva įdiegti

    Šis raštas atveju Nintendo swicth lite suteikia visišką apsaugą pagrindinės konsolės, conotroller mygtukai srityje, puikiai apsaugo jūsų įrenginį nuo kasdienių lašai, sukrėtimų, smūgių, įbrėžimų, dulkių ir pirštų atspaudai.

    Produktas praktiškas

    Įvairių maišytų spalvų jūsų pasirinkimas

    Pastaba: Po kiekvieno monitoriaus rezoliucija yra skirtingas spalvas rodomas skiriasi.Nuotraukas mes priėmėme, yra panašios į šio produkto spalvų.Bet tik už nuorodą!

    Kas įskaičiuota

    1* Apsauginis apvalkalas (Rinkinys) 2* Kreiptuką bžūp apima

    Kliento Realios Patirties

    Geriausia pakuotės, aš kada nors matė, produktų apskritai yra geras, gumos pagalvėlės analoginės lazdelės yra gera liesti, ir atrodo patvarus!!

    Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

    Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, jie negali būti pateikti per nustatytą laiką.Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-70 dienų.Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, mes primygtinai rekomenduojame rinktis www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas.Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Pasirinkti www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas, jūs galite mėgautis naudą: Tik mūsų produktų atlikti Nemokamai Grąžinti logotipas, ir šių aštuonių šalių gali mėgautis nemokamai grąžinamosios išmokos jokios priežasties.

    Nešiojamų Kelionių Lagaminas Už Nintend Jungiklis/Lite Konsole

    Nauja gyvūnų dizainas daro savo žaidimų konsolės akį traukiantis.Pagamintas iš aukštos kokybės EVA medžiagos .Ta prasme, šviežumo ateina, modelis yra aiškus, ir spalva yra įmonė.Tai yra taip pat gera dovana draugams ir šeimos nariams! !

    Odos Lipdukas Nintendo Lite Jungiklis

    Naudojant pirmaujančių ryškių spalvų vinilo spausdinimo technologija.Įbrėžimams Atsparus Ilgam naudojimui Nintendo Jungiklis Lite ir paprasta operacija.Įvairių modelių pasirinkti, madingi ir ypatingas.Tai puiki dovana draugams ir šeimos nariams! !!

    Gyvūnų Apsaugos Sunku Atveju, Nintendo Lite Jungiklis

    Specialiai Nintend Jungiklis&Lite ultra-plonas apsauginis sunku galinį dangtelį caseAnti - scratch, atsparus vandeniui, anti - prakaito dėmių, anti - pirštų atspaudų.

    "Bluetooth" Bevielio Ryšio Valdiklis, Skirtas Nintend Jungiklis

    DUOMENŲ VARLĖ savarankiškai parengti, naujausia belaidžio ryšio "Bluetooth" duomenų valdytojas, tinka Nintendo jungiklis / PC / TV BOX / PS3. Jei norite pradėti žaisti "Melee" ar bet Smash žaidimą, tada tai yra geras pasirinkimas!

    Prašome Paspauskite, Kad Pamatyti Daugiau Produktų

    Žymos: odos jungiklis, ketinu pereiti, rcm jig nintendo jungiklis, padengti nintendo jungiklis, elektros jungiklis su laikmačiu, džiaugsmas con nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, data varlė, džiaugsmas con juoda korpuso, atveju nintendo jungiklis.

  • Atsiliepimai (4)

    • Julienparisot

      Perfecta

    • Roweseff

      It's beautiful, a little lighter the color but still looks beautiful, happy with my purchase!

    • Oracleofaal

      Excellent quality and looks just like in the picture, the shipment was fast and I arrive in less than a month. Super recommended.

    • Alexgelbart

      Beautiful cover! Time taken to reach only 2 weeks, with tracking. Very good seller.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai