Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės

Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės

€31.13 €18.67
Yra sandėlyje
w64567

Medžiaga: Poliesterio Pluoštas,medvilnės.anglies pluošto šildymo lapas
Uždaryti Tipas: Užtrauktukas Skristi
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
C: Smart šildymo kelnės
Sportas Tipas: Kempingas & Žygiai
A: Šildymo kelnės
Elemento Tipas: Visas Ilgis
Modelio Numeris: Šildymo kelnės
D: Žiemos šildymo kelnės
Dydis: L .XL .XXL.3XL.4XL.5XL.6XL
Šildomas plotas: Kelio ir pilvo
B: usb įkrovimo šildymo kelnės
Pavadinimas: Šildymo Kelnės
Kilmės: KN(Kilmės)
už mountaineering1: alpinizmas, medžioklė, slidinėjimas, motociklų sportas
Medžiagų Technologijos: No
Lytis: MOTERIS
spalva: juoda
už mountaineering2: kempingas, slidės, žvejyba ir žygiai.

  • Sustorėti Smart USB Šildomos Kelnes Šildymas Žiemos Ziajać Žiemos Lauko Pėsčiųjų Šildymo Kelnes 3 Režimas Reguliuojamas Smart Šildymo Kelnės

    Savybės:

    1.100%Naujas aukštos kokybės Smart šildomos kelnės.Vienas mygtukas šildymas, trys-greitį ir temperatūrą, protingas šildymas.

    2.Bauda kūrinys, tvarkingas ir patvarus.Bendrieji usb sąsaja maitinimo Universal baterija 5V/2A(be baterijos).

    3.Infraraudonųjų spindulių šildymo Jokių kenksmingų spindulių.Vėjo ir šiltas, anti-static, šviesos ir uždaryti.

    4. Galima skalbti maitinimo sąsaja naudoja izoliacija ir vandeniui gydymas.

    5.Puikiai tinka alpinizmas, alpinizmas, medžioklė, slidinėjimas, motociklų sportas, kempingas, slidės, žvejyba ir žygiai.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas:Šildymo Kelnės

    Medžiaga: Poliesterio Pluoštas, medvilnės,anglies pluošto šildymo lapas

    Dydis:L,XL,XXL.3XL,4XL,5XL,6XL

    Spalva:Juoda

    Šildomas Plotas: Kelio ir Juosmens

    Šiltas pavara: 45°C, patogi pavarų apie 35°C, energijos taupymo pavarą maždaug 25°C

    Paketų sąrašo:

    1*Šildymo Kelnės

    Šiltas priminimas: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

    Kindely Priminimas >>>>>>> beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.Didmenininkai ir mažmenininkai yra sveikintina.Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamas pristatymas metodą, kuris trunka tik trumpą laiką atvykti.Jei esate pardavėjas ir noriu susirasti savo verslą, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę?Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.Jei sklypas buvo prarasta, nes dėl tam tikrų priežasčių, mes manau, kad per visa grąžinamoji išmoka, ar siųsti jį jums.Esame sąžiningi pardavėjas, todėl nesijaudinkite.Jei produktai turi problemų, kaip tai padaryti?Prašome susisiekti su mumis metu, mes ją išspręsti.Nepalik jokių blogų apžvalga pirma, kad negali išspręsti bet kokią problemą. **Kodėl verta pirkti iš jav??** Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš! **Dėmesio, Rusijos Draugais** 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą; 2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! **Pristatymas** 1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą. 4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    Žymos: micro karšto kelnės moterims, žygiai kelnaitės vyrams, lauko slidinėjimo žiemos jumpsuit moterims, antis moteris, lauko, elektros šildymo kelnės, elektros ziajać, žygiai aksesuarų vaikams, lauko darbo drabužiai vyrams, kelionėse ziajać vyrai, mens kelnės usb.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai