#4 Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, I Dalis, Ruda Tiesiai Nėriniai Priekiniai Peruką Prieš Nupeštos Remy Brazilijos Nėriniai Perukas Įdomu mergina #4 Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, I Dalis, Ruda Tiesiai Nėriniai Priekiniai Peruką Prieš Nupeštos Remy Brazilijos Nėriniai Perukas Įdomu mergina #4 Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, I Dalis, Ruda Tiesiai Nėriniai Priekiniai Peruką Prieš Nupeštos Remy Brazilijos Nėriniai Perukas Įdomu mergina #4 Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, I Dalis, Ruda Tiesiai Nėriniai Priekiniai Peruką Prieš Nupeštos Remy Brazilijos Nėriniai Perukas Įdomu mergina #4 Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, I Dalis, Ruda Tiesiai Nėriniai Priekiniai Peruką Prieš Nupeštos Remy Brazilijos Nėriniai Perukas Įdomu mergina #4 Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, I Dalis, Ruda Tiesiai Nėriniai Priekiniai Peruką Prieš Nupeštos Remy Brazilijos Nėriniai Perukas Įdomu mergina

#4 Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, I Dalis, Ruda Tiesiai Nėriniai Priekiniai Peruką Prieš Nupeštos Remy Brazilijos Nėriniai Perukas Įdomu mergina

€124.47 €58.50
Yra sandėlyje
w64435

Garantija: 30 Dienų Grąžinimo gauti grąžinamąją išmoką
Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
Medžiaga: Žmonių Plaukų
Nėriniai Perukas Tipas: Giliai Dalis
Elemento Tipas: perukas
Prekės Pavadinimas: Įdomu, mergina
Stiliaus Perukas: garbanotą peruką ir tiesiai perukas yra sandėlyje
Tinka Miršta Spalvų: NĖRA
laivybos laikas: 3-5 darbo dienas
Lašas Shiping: Taip, mes galime padaryti drop laivyba
Pateiktas Metodas: Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios
Kilmės: KN(Kilmės)
perukas tipas: 13X4, 13X6 ir 360 nėriniai perukas yra sandėlyje
Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai
Kepuraitė Dydis: Smulkaus , vidutinio ir didelio dydžio yra sandėlyje
Perukai Ilgis: ilgai
Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
Spalvos Nėriniai: Vidutinio Ruda
Tekstūra: Tiesiai
Nėrinių Spalva: šviesiai rudos spalvos, skaidrus nėriniai yra sandėlyje
Gali Būti Permed: Taip
Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik

  • WOMENDEXINXIANGMIAO_Begin

    WOMENDEXINXIANGMIAO_End Jūs galite padaryti bet stilius jums patinka, Įdomu, mergaitės plaukai , gražus ir Ypatingas Mūsų Plaukus Galima Dažyti Plaukai ir Perdaryta Natūralus ir Neperdirbtas / Patogus Jausmas Realių Klientų dalį Įdomu mergina Plaukų Perukas, kurie gali būti dažyta 100% žmogaus plaukų Sertifikavimo Įdomu, Plaukų mergina,Sveikos odelės nr. raizginys ilgas tarnavimo laikas, Mes turime visų rūšių perukai jūs norite, jei norite, bet kokio tipo perukai (brazilijos, peru, malaizijos ir kt.), ar bet perukai stiliaus (kaip nuotraukoje matyti, ar bet kuri kita), prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu, laukia jūsų !!!!!!!!!!!

    Bžūp Dydžio, Mažos ir Vidutinės (defautly) Dideles Apimtis 21.5" 22.5" 23.5" Priekyje Sprando 14" 14.5" 14.5" ausies Iki Ausies Per Kaktą 12" 12.5" 12.5" ausies Iki Ausies Per Viršų 12.5" 12.75" 13" Šventykla, Šventykla Visame Atgal 14.5" 15" 15.5" Sprandu Kaklo 5" 5.5" 6"

    Perukų Priežiūros Patarimai

    A:skiauterės jums buvo geriau pasirinkti turas su wide-dantyta ketera

    B: ne padaryti plaukų svilinant saulei gana ilgai

    C: nėra pučia šaknis wig arba niekada su plaukų džiovintuvas

    D: ne grabus šaknis perukas overex-ert, kai skalbimo

    E: pls naudoti Oliveris Alyva su kondicionierius kartu, kai jums plauti perukas

    Pirkėjas sumoka siuntimo išlaidas Pardavėjui apmokėti siuntimo išlaidas Nuotraukoje Keistis turima Nepatinka/Netinka TAIP Pakeisti stilių ar spalvą, TAIP Laivybos blogo straipsnių ar spalvos taip taip TAIP Kokybės problema taip taip TAIP Dirbtinių priežasčių ne NE ne NE

    Mielas drauge, jei jūs patenkinti mūsų plaukai,aš tikrai tikiuosi, kad jums gali suteikti mums visas 5 žvaigždutes atsiliepimus plaukų su savo gražių nuotraukų ir gražiais žodžiais, ji yra mums labai svarbus.Jei jums tai padaryti, mes atsiųsime jums graži dovana verta $20 į savo šalia prekybos ir $5 už jūsų atsiliepimą, jei esate nepatenkinti su plaukų gavote, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba ginčų.Mes padarysime viską, kad ją išspręsti ir padaryti už jus, ačiū jums!

    1.Kaip šukos perukas?

    Kai jūs turite šukos perukas, būti švelnus.Nenaudokite šepečiai reguliariai ir jei galite, tik šukos ji.Tai nereiškia, reikia šukuoti kiekvieną dieną, todėl leiskite jam pailsėti.

    2.Kaip išlaikyti figūrą?

    O jūs sėdi namuose, ją nusiimti ir įdėti jį į perukas stovėti.Stovas padės išlaikyti savo formą ir atsižvelgiant jį išjungti savo galvą, atima iš savo mokėjimo ir traukiant plaukai out.

    3.Kaip plauti perukas?

    Po plovimo perukas, nereikia purtyti jį rankšluosčiu.Būkite atsargūs ir sausa, ji gabalas-by-gabalas.Tai daro tikri, kad sruogos pluoštų neturite nukristi.Be to, niekada stilius jūsų perukas, o jis šlapias.Net ir tie, sukibimo-to-style plaukų stylers yra žinoma, kad sugadinti jūsų perukas.

    4.Kaip sausi perukas?

    Po prisotinęs jūsų perukas vandens, išspauskite jį sausą.Nereikia išgręžkite jį arba bazė jūsų perukas gali tapti mis formos ir sausa smagu.

    5.Kaip pasirinkti kondicionierius?

    O plauti plaukus, niekada naudojimo šampūnas skirtas natūralių plaukų. "Nors įprasta kondicionierius yra GERAI, šampūnas yra per griežta ir gali sukelti plaukų kritimo.

    6.Kaip dažnai priežiūra perukas?

    Galite būklės plaukus kas dvi savaites, arba tiek, kad jis blizga ir minkštas.Įsitikinkite, kad jums nereikia daryti, kad kiekvieną dieną ir įsitikinkite, kad nuplauti visa tai, ar ji galėtų būti sukurti savo peruką.Tik nusiplaukite perukas po nešioti 25 kartus.Jei jums tai padaryti dienos ar net savaitės, tai gali sukelti jūsų perukas ieško mažiau realus ir griūva.

    Žymos: plaukų žmogaus perukas, 30 colių žmogaus plaukų perukas, priekiniai nėriniai perukas, plaukų perukas su priekyje bang, perukas, ruda medžiaga, 1 tiesios nėriniai priekiniai perukas, princesė curl plaukų perukas, coloired tiesiai nėriniai priekiniai perukas, asteria plaukų.

  • Atsiliepimai (3)

    • Pretzel Abelada

      good store im sure i'll keep buying

    • Sergo537

      I LOVED IT. It was so freaking soft , an easy to comb an it looks natural it minimum shedding this this is best hair I have ever but I'm telling you you should buy this hair forget all the negative comments cause the got to be telling a story this hair is awesome

    • Elinka2002

      I'm in LOVE with this wig and the color #2 which is dark brown. Every step the seller was checking with me for my delivery. Was very fast to come to Canada. Great communication. The wig smell good and is super soft and so comfortable. No tangle at all! The wig look better in real than on the picture. This is a rich brown. I did not glue it to take the picture. I wear often my wig this way. I used to wear my biological hairs the same way. I feel beautiful and myself again with full hairs. This is why no matter money we have, where we are from or color of the skin, sickness do not discriminate. My hairs were that long before they start falling. So thank you very much for the self confidence you are giving me back. You help me feel happy and pretty. Thank you! You meet again my expectations. I recommend this store with no hesitation. Not my first and last order! ❤

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai