Karšto Pardavimas Nešiojamų CNC Dot Žymeklis,Pin Ženklinimo Mašinos, lengva valdyti,tinkamas ženklas ir graviruoti ant didelis metalo Karšto Pardavimas Nešiojamų CNC Dot Žymeklis,Pin Ženklinimo Mašinos, lengva valdyti,tinkamas ženklas ir graviruoti ant didelis metalo Karšto Pardavimas Nešiojamų CNC Dot Žymeklis,Pin Ženklinimo Mašinos, lengva valdyti,tinkamas ženklas ir graviruoti ant didelis metalo Karšto Pardavimas Nešiojamų CNC Dot Žymeklis,Pin Ženklinimo Mašinos, lengva valdyti,tinkamas ženklas ir graviruoti ant didelis metalo Karšto Pardavimas Nešiojamų CNC Dot Žymeklis,Pin Ženklinimo Mašinos, lengva valdyti,tinkamas ženklas ir graviruoti ant didelis metalo Karšto Pardavimas Nešiojamų CNC Dot Žymeklis,Pin Ženklinimo Mašinos, lengva valdyti,tinkamas ženklas ir graviruoti ant didelis metalo

Karšto Pardavimas Nešiojamų CNC Dot Žymeklis,Pin Ženklinimo Mašinos, lengva valdyti,tinkamas ženklas ir graviruoti ant didelis metalo

€1 327.96
Yra sandėlyje
w61279

Graviravimas Greitis: 30mm~40mm/s
Prašymas: Didelė Dalis Ženklu Graviravimas
Pagrindinės Ašies Sukimosi Greitis: 200 kartus (- ų)
Frezavimo Pjovimo Skersmuo: 3mm/4mm
Prekės Pavadinimas: HeatSign
Svoris: 17kg
Modelio Numeris: SS-PC03D
Naudojimas:
Programinė Įranga Grafikos, Palaikomos:
CNC arba Ne: Normalus
sąlyga: Naujas
Neprivalomas Ženklinimas Plotas:
Matmenys: 400 mm x 440mm x 540mm
Ženklo Plotas:

  • Nešiojamų CNC Dot Žymeklis

    SS-PC serija CNC Nešiojamą Dot Žymeklis Ženklinimo Mašinos: Su sensoriniu ekranu, integruota CNC kontrolierius, ir naujos kartos programinę įrangą, tai all-in-one nešiojamą sistema gali būti naudojama be remti kompiuterį.SS-PC03 su nedideliu ženklu, galvos ir lengvai judėti, tikslią ir naudingą graviravimo įrankis, kurį galite naudoti beveik bet kur Mūsų Dot Nosek Ženklinimo mašinos yra ekonomiškai efektyvios ir naudotų įvairių stand-alone arba sunkiųjų gamybos situacijose.Jis taip pat žinomas kaip plunksna pin ženklas, kaip jis naudoja pneumatiniu veikiamus stylus pin (ženklu pin), kad poveikio paviršius turi būti pažymėta padėti oro slėgio.Kiti vardai mikro-mušamieji ir dot žymėjimas, kaip graviravimas yra atlikta nemažai taškų formavimo reikiamą formą, stilių, logotipus, skaičius, raides ar paveikslėlius būti pažymėti.Kišeninis Nešiojamas pneumatinės Ženklinimo Mašinos gali pažymėti įvairių rūšių turinį, pvz., simboliai,raidės,simboliai,grafinė kontūro,datamatrix kodas ir t.t.VIN numerius ir pan.Jis leidžia tiesiogiai dalis ženklas ant gaminio paviršių naudojant kietąjį ženklu smeigtukai, kad rankena kietumas iki HRC60.

    Puikius 1. Žymėjimas automatiškai su kokia simbolių,pvz., Kinų,anglų,grafikos,serijos numeris,VIN kodą,ir tt 2. Sunku lydinio ženklu pin gali trukti ilgą darbo laiką. 3. Pažangus ir patogus nešiotis,lengva nešiotis 4. Daug variantas šriftus,remti redaguoti šriftai 5. Mašinos turi būti gerai apsaugotas nuo drėgmės, drėgmės, rūdžių ir galės standshock ir grubus perdavimas 6. rėmas rūsyje gali padėti jums turėti savo produktą, lengvai ir stabiliai. 7. Stabili kokybė ir gali nepertraukiamai veikti visą dieną-8. Į HeatSign ženklinimo mašina nereikalauja jokių papildomų reikmenų, sutaupyti savo išlaidas. 9.Importuotų vadovas geležinkelių išlaikyti didelio tikslumo ženklinimas. 10.CNC valdiklis integruotas jutiklinis ekranas,programinės įrangos,nereikia KOMPIUTERIO, bet daugiau.Nešiojamų CNC Dot Žymeklis Mašina Specifikacijos

    Produkto Specifikacija

    Prekės numeris

    SS-PC03

    Produkto Pavadinimas

    Nešiojamosios Rankinės Pneumatinės Dot Nosek Ženklinimo Mašinos

    Elektromagnetas rūsyje

    Galingas ir patvarus daugiau nei 5 metus,

    Naudojimas

    Metalo staklės, spausdinimo, ženklinimas, graviravimas, – Stylus spausdintuvo, dot nosek antraštė

    Ženklinimas paviršiaus

    Didelis ir sunkus dalis plokščio paviršiaus

    Papildomos dalys turi

    Kompiuterių ir oro kompresorius

    Ženklinimo srityje

    80mm x 25mm

    Elektros

    AC220V±10%~50 hz arba AC110V±10%~50Hz

    Energijos suvartojimas

    250W (oro kompresorius netaikoma)

    Valdiklio tipas

    CNC valdiklis integruotas jutiklinis ekranas ir galinga programinė įranga

    Ženklinimas tipas

    Automatikos

    Ženklinimo mašinos tipas

    Nešiojami,Delniniai

    Ženklinimas turinys

    Simboliai, skaičiai, simboliai, grafikai, logotipą ir t.t.

    Simbolių dydis

    Reguliuojamas žymėjimo programinė įranga

    Žymėjimo gylis

    Nuo 0,02-1 mm (reguliuojamas, priklausomai nuo medžiagos)

    Ženklinimas greitis

    30mm~40mm/s pagal raštą dydis

    Ženklinimo medžiagos

    Metalo arba nonmetals su kietumas pagal HRC60

    CNC arba Ne

    CNC

    Pneumatinis slėgis

    0.3-0.6 Mpa

    Kartojimas tikslioji

    0.02-0.04 mm

    Dot nosek antraštė

    Harden HRC60 (Kietumas)

    Savybės:

    1. Pagrindinės Dalys: Importuojamų iš Taivano, Japonijos, JAV ir t. t.

    2. 1 Metų Garantija: Pagrindinės dalys, įskaitant medţiagų dalis, pavyzdžiui, pin galvos.

    3. 5 Metų Patvarus: elektromagnetas rūsyje

    4. Sunku volframo lydinio Ženklu Kaiščius: Vieną pin Paskutinį bent 0,5 metų

    5. Aukšto Tikslumo Linijinis Slankiklį HIWIN.

    6. Karinės Aviacijos Kabelis:

    7. Pramoninės Apkrovos Polių.

    8. Pramoniniai Sraigtiniai Lazdele.

    9. Patogus Valdymo Mygtukai: Oro kontrolės, Spausdinti.

    Paraiškos ir Medžiagos: Naudojama Medžiaga: Availabe žymėjimo visų rūšių meta, tokių kaip Aliuminio , geležies, vario, nerūdijančio plieno, reitingas plokštelės,vardinė padengtas& sidabrą, metalai ir kt, kieto plastiko ,medžio ir sūnus.Taikoma Pramonėje Plačiai naudojamas Automobilių, kėbulo motociklo, automobilio rėmas ,automobilių važiuoklės, variklių, mechaninės dalies, staklių, metalinis vamzdis, įrankiai, peilis įrankis,siurblio korpuso, vožtuvas, įvairaus kietumo plastikiniai gaminiai, aparatūros dalis ir pan... Factory& Paketas

    Kompaktiškas faneros paketas,nuolat pristatymo saugus.

    Paslaugos Ir Garantija

    Garantinis Aptarnavimas: HeatSign siūlo pavyzdinis garantinį aptarnavimą, taip nuotolinio pradinis mokymas.Mūsų palaikymo komanda yra prieinama 24/7 spręsti bet kokias problemas, produkto savininkai gali susidurti – techninės ar kitaip.Kiekvieną tarnyba ryšys yra pasirūpinta dėl naujai atsirandančių pagrindu.Mūsų klientai gali susisiekti su mumis per kurią nors adresatą, funkcijos: E-Mail arba Skambinkite.

    Po Pardavimo Mokymo: Ne HeatSign, paslaugas po pardavimo, yra laikomas prioritetu.Mūsų mokymo komanda yra gamykloje apmokyti ir padės jums el. paštu,vaizdo ir nuotolinio KOMPIUTERIO valdymo.Ši mašina yra lengva įdiegti ir eksploatuoti,mes pasistengsime padėti jums naudoti jį puikiai.

    Vienerius Metus Nemokamai garantija : Visos Mašinos Tiekimo suteikiama 1 metų garantija.HeatSign garantuoja visas HeatSign prekinio ženklo gaminiai ir reikmenys, kurie ateina su originalia pakuote ("HeatSign Produktas") nuo netinkamų medžiagų ir gamybos defektų, kai normaliai pagal HeatSign gairių.

    Atsarginės Dalys: HeatSign ne tik nustato reikalavimus naujų ženklinimo mašinos, bet taip pat teikti optimalų paslaugų atveju, remontas.Mes atsargų originali, atsarginės dalys kiekvieno modelio mažiausiai 10 metų.Jei klientas mašina reikia atsarginių remonto ,mes atsiųsime atsargines dalis per trumpą laiką.

    Žymos: dot pin ženklinimo mašinos, ruter, daiwa zillion, cnc router, dot nosek ženklas, cnc metalo įranga, daiwa steez, dot nosek, cnc, cnc įranga.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai