CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining

CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining

€5.48 €4.76
Yra sandėlyje
w59564

Ilgis: Around 19CM
Pakuotė: Taip
Modelio Numeris: JX452
Tipas: PCI-E 16X, kad 16X
Produktų Statusas: Sandėlyje
Prekės Pavadinimas: CHIPAL

  • CHIPAL PCI-E Pakilti Card PCI Express PCIE 16X, kad 16X Adapteris Lanksčios Juostelės Pratęsimo Kabelis Maitinimo Bitcoin Mining

    Savybės: 100% brand new ir Aukštos Kokybės Flex Juostelės Riser Card.Aukštos Kokybės Flex Juostelės Riser Card Su Galia; Įdiegti PCI-E prietaiso laisvai pagal matmenys ir vieta kompiuterio atveju.

    Idealiai tinka mažų kompiuterių ir serverių atveju, kaip 1U & 2U.

    Vienas galas yra PCI-E 16X vyrų ir kitas galas yra PCI-E 16X moterų.

    Paauksuoti kontaktai geriausias ryšiai ir ilgą gyvenimą.

    Plėsti 1 lizdas su laidu.

    Ne Vairuotojas reikalingi ir šokti-mažiau.

    Lanksti Single Slot PCI-Express 16x Riser Card daro PCI-Express 16x

    Kortelės atokiau nuo pagrindinės plokštės , su

    PCI-Express " lizdą tiesiogiai atitinka lizdą pagrindinėje plokštėje..

    PCI-Express 16x Lizdai.

    PCI Express Specifikacija, Versija 1.0 Atitinka.

    Tinka 1U / 2U Rackmount Važiuoklės.

    Reikia tam tikrų profesinių žinių, naudoti šį produktą.

    Paketų Sąrašas

    1 x PCI-E 16X, kad 16X Riser Card Extender 1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo.Galite Mokėti per Alipay, Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimo dėl www.automotoplius.lt.

    2. Prašome sumokėti kuo posible taip, kad jūs galite gauti elementą anksčiau.

    3. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kitų klausimų apie mokėjimo!

    4. Pastaba: visi importo tarifas, kai prekė yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į pardavimo kainą arba laivybos mokesčius.

    1. Laivybos visame pasaulyje, išskyrus keletą šalių ir APO/FPO.

    2. Visi užsakymai bus greitai tvarkomi, ir dauguma užsakymai gali būti siunčiami iš 5 dienas po apmokėjimo patvirtino.

    3. Dėl stockout ir švenčių dienomis, kai kuriuos užsakymus gali tekti kelias dienas būti išvežti, nei paprastai.Būkite kantrūs!

    4. Mes tik laivas elementą prie patvirtino, kad adresus, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą.

    5. Neprivaloma siuntimo būdai: Kinija Paštu, Oro Paštu, HongKong Post Oro Paštu, ePacke, EMS, DHL, "Fedex", UPS ir kt.

    5. Visų sklypų pagal 2kg yra nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu.Prašome pasirinkti kitų laivybos būdais, jei jums reikia elementą skubiai!

    6. Jūs galite sekti sklypas su sekimo numeriu svetainė: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Jūs galite susisiekti su mumis ir tada siųsti elementą atgal į mus per 7 dienas nuo prekės yra pristatytos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienas, mes apsvarstyti

    ji naudojama, ir nebus jums pasiūlyti grąžinti pinigus ar Pakeisti.

    2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.Beje, jūs privalote pateikti mums laivybos sekimo numerį bei konkrečių grąžinimo priežastis.

    3. Mes jums siūlome grąžinti ar išsiųsti jums pakeitimo pagal tikrą būklę ir jūsų bus po to, kai jūs grįžti elementą.

    4. Mes padengti visas siuntimo mokesčius, jei produktas yra pažeistas, ar ne, kaip aprašyta ant gaminio puslapį nuorodą. 1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

    2. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka straipsnis.

    3. Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami disbute arba palikite mums neigiamų atsiliepimų, ir tada, mes jums geriausias sprendimas.

    1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager arba E-mail, jei turite klausimų apie mūsų produktus ir paslaugas!

    2. Jūsų laiškus bus atsakyta, dabar ir laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas.Prašome siųsti pranešimus arba elektroninius laiškus, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo!

    3. Mūsų darbo laikas: 9:00-18:00 (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio.

    Žymos: 3 sata usb, didelės kasybos rėmelį, monetos aukso bitcoin, vienas kasybos rėmelį, pcie riser, keramikos wok, juostelės stove, bitcoin monetos, cb maitinimo šaltinis, pci express plėtros 31.

  • Atsiliepimai (1)

    • Rinatikramov

      package arrived ! it was packed very good ! not tested yet

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai