"Samsung" EVO Plius 128GB 100MB / s microSDXC Kortelę - MB-MC128HA - 128 GB Atminties Kortelę

€38.98
Yra sandėlyje
w59455

Prekės Pavadinimas: "Samsung" TR
Pakuotė: Taip
Kilmės: TR(Kilmės)
Tipas: SD Kortelė
Skaitymo/Rašymo Greitis: 100MB/S

  • "Samsung" EVO Plius 128GB 100MB / s microSDXC Kortelę - MB-MC128HA - 128 GB Atminties Kortelę

    Labiausiai tikslią kortelės

    Didesnės atminties ir didesnį greitį.Su didžiausia atminties pajėgumas savo klasėje ir aukščiausią skaitymo / rašymo greitis, ji suteikia puikus sprendimas 4K UHD vaizdo įrašus, leidžia jums laikyti daugiau jūsų įrenginiuose.

    Itin Greitas Sistema

    Produktas, kuriame yra visas up-to-date technologijų įrangą ir teikia praktinės naudos vartotojo kiekvieną jausmą, leidžia jums padaryti visus savo sandorius, labai greitai dėka savo ultra-fast sistema."Samsung" Evo Plius 128 GB MicroSDXC 10 Klasė UHS-I Atminties Kortele + Adapteris MB-MC128GA / TR, kuris yra U3 greičio klasė, yra viena iš labiausiai pageidaujamo produktų savo srityje dėka šią funkciją.

    Didelės Talpos

    Dėka savo didelės talpos, tai jums padeda lengvai saugoti net 4K UHD vaizdo įrašus.Ši funkcija daro jį vienu iš labiausiai sėkmingų produktų, įsidėjęs jį į priekį įprasta atminties korteles.Ačiū, kad 128 GB saugojimo vietos, jūs galėsite laikyti savo didžiausios talpos duomenų, lengvai ir be baimės.

    Didelis Patikimumas

    Dėka savo aukštos technologinės įrangos, ji užtikrina, kad jūsų duomenys visada yra apsaugotas suteikti jums su aukšto patikimumo.

    Kokybiškos Rašymo ir Skaitymo Greitis

    Ji turi didžiausias pajėgumas, rašymo ir skaitymo greitį savo srityje.Tokiu būdu ji padeda jums naudoti jūsų duomenis lengvai.

    4 Skirtingų Galių Apsaugos

    "Samsung" Evo Plius 128 GB MicroSDXC 10 Klasė UHS-I Atminties Kortele + Adapteris MB-MC128GA / TR siūlo jums ilgalaikiam naudojimui su 4 skirtingų rūšių apsaugos.Ji nėra lengvai deformuojasi, dėka jo vandeniui struktūra ir atsparus karščiui sistema.Jis taip pat yra labai patikima, nuo įmagnetinimo ir X-ray žibintai.

    Suderinama Struktūra

    Produktas tinka patogiai su daugybe įvairių prietaisų.

    Žymos: 128 gb microsdxc, kortelės atmintis "samsung", "samsung" micro sd kart, ms atminties kortelę, 128 gb micro sd, 1j0 973 722, pny micro sd 256 gb, "samsung" sd, tdk micro sd kortelė, galaxi.

  • Atsiliepimai (1)

    • Nataliya Sender

      v good and faster

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai