Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY

Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY

€19.95 €14.16
Yra sandėlyje
w59192

Apdailos: Nedengti
Naudojimo Sąlygos: Grindų
Tipas: Darželio Puodai
Naudojamas Su: Gėlių/Augalų Žalia
Stilius: Modernus
Modelio Numeris: augalų puodą
Medžiaga: Plastikiniai

  • Orchidėjų Augalų Puodą su Skylutėmis Dvigubo Sluoksnio Konteinerių Sodo Gėlių Šaknis Kontrolės 66CY Prekės Specifikacija:

    Savybės:

    Puikus drenažas, numatyta maksimali drenažo skatina sveikų šaknų vystymąsi.

    Geras oro judėjimas, kai augalas tampa per didelis kietas puodą, šaknys pradeda cirkuliuoti ir užspringti.Daugiau oro srautas į šaknų zoną, slyvų šaknų struktūrą ir apsaugo nuo cirkuliuojančių.

    Vadovauja šaknis augti ir apsaugo nuo šaknų puvinio, nes per daug vandens;, kuri yra daugiau laidžioje vandeniui ir orui, reguliuoja floros.

    Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš plastiko, yra tvirtas ir patvarus.

    Geras Oro Srautas ir Puikus Drenažas -- Angas šonuose leidžia gero oro srautas;šonuose apačioje leidžia puikus drenažas.

    Specifikacija:

    Medžiaga:Plastikas

    Dydis:Kaip paveikslėlyje parodyta

    Komplektą Sudaro:

    1x Augalų Puodą

    1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

    Žymos: vazonas orchidėja, dirbtinė orchidėja, augalų puodą, orchidėja puodą, dekoro vazonas, aišku, gėlių vazonas, bonsai orchidėja, du kartus vazonas, orchidėjų šaknys puodai, žaliųjų augalų orchidėjų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai