Aotian Pečių Krepšiai Moterims, rankinės, Krepšiai 2019 mados naujų Animacinių filmų Krepšys nešti maišą moterų Atsitiktinis geros kokybės Aotian Pečių Krepšiai Moterims, rankinės, Krepšiai 2019 mados naujų Animacinių filmų Krepšys nešti maišą moterų Atsitiktinis geros kokybės Aotian Pečių Krepšiai Moterims, rankinės, Krepšiai 2019 mados naujų Animacinių filmų Krepšys nešti maišą moterų Atsitiktinis geros kokybės Aotian Pečių Krepšiai Moterims, rankinės, Krepšiai 2019 mados naujų Animacinių filmų Krepšys nešti maišą moterų Atsitiktinis geros kokybės Aotian Pečių Krepšiai Moterims, rankinės, Krepšiai 2019 mados naujų Animacinių filmų Krepšys nešti maišą moterų Atsitiktinis geros kokybės

Aotian Pečių Krepšiai Moterims, rankinės, Krepšiai 2019 mados naujų Animacinių filmų Krepšys nešti maišą moterų Atsitiktinis geros kokybės

€130.75
Yra sandėlyje
w59148

Modelio Numeris: aotian 02687
Formos: Atvartu
Kietumas: MINKŠTAS
Pagrindinė Medžiaga: Drobė
Stilius: Mados
Elemento Tipas: Rankinės
Rankinės Tipas: Entire
Rūšių maišelius: Rankinės & Crossbody krepšiai
Apdaila: NĖRA
Lytis: MOTERIS
Rankenų/Dirželiai: Vieną
Modelio Tipas: Kietas
Prekės Pavadinimas: AOTIAN
Pamušalas: Natūralios Odos
Išorinis: NĖRA
Interjeras: Mobilusis Telefonas Kišenėje
Proga: Universalus
Uždaryti Tipas: užtrauktukas

  • Mokėjimo rekvizitai:

    Sąlyginio deponavimo yra mūsų mokėjimo būdą.

    Pristatymas:

    1.Pristatymo sąlygos

    Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, laivybos mokestis,prašome sutartis mums.

    2.Laivybos kompanija.

    Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė.Plz susisiekite su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

    Retrun Politika:

    Mes norime įsitikinti, kad būsite 100% patenkinti savo pirkimo!Jei, atsitiktinai, produktas turi būti grąžintas į mus, ji turi būti sąlyga jums jas gavo (unworn) ir originalus langelyje ir/arba pakavimo, ir pasakykite mums per 7 dienas po to, kai gavote prekę.

    Į refnd kiekį nereikia įtraukti laivybos mokestis.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.Kai mes gautą elementą,grąžinamoji išmoka yra išduotas.

    Sutarties mus:

    Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, prašome tiesiog nedvejodami kreipkitės į mus, mes jūsų paslaugoms bet kuriuo metu.Ačiū, žiūrėti ir mėgautis savo pirkimo!

    Jei jūs turite įdomus mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

    Atsiliepimai:

    Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis.Mes įsitikinkite, kad mes galime išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Linkiu, kad jums patinka mano straipsniai ir paslaugos.prašome palikite man teigiamus atsiliepimus.labai ačiū!

    Žymos: lazerio paketas, aotian krepšys, pvc tote, transperant maišelį gėlių, 2020 krepšys moterims, geros kokybės padėklus, retro drobės peties crossbody krepšiai, aotian krepšys, pečių maišą, krepšys citrina.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai