Asmeninį vardo monograma Vyriškos Piniginės Odos Groomsmen vyras Valentino tėvo diena vaikinui, dovanos Vyriškos Piniginės. Asmeninį vardo monograma Vyriškos Piniginės Odos Groomsmen vyras Valentino tėvo diena vaikinui, dovanos Vyriškos Piniginės. Asmeninį vardo monograma Vyriškos Piniginės Odos Groomsmen vyras Valentino tėvo diena vaikinui, dovanos Vyriškos Piniginės. Asmeninį vardo monograma Vyriškos Piniginės Odos Groomsmen vyras Valentino tėvo diena vaikinui, dovanos Vyriškos Piniginės.

Asmeninį vardo monograma Vyriškos Piniginės Odos Groomsmen vyras Valentino tėvo diena vaikinui, dovanos Vyriškos Piniginės.

€25.32 €22.28
Yra sandėlyje
w58863

Proga: Motinos Diena
Modelio Numeris: 00
Medžiaga: Oda
modelis: NĖRA
Prekės Pavadinimas: PARARTDIY

  • Odos piniginės " yra pagrindinis atributas šiuolaikiniai vyrai.Šiandien, kiekvienas turi priedą, kur maži dalykai gali būti laisvai laikyti (pinigus, banko kortelės, nuolaidų kortelės, patikrinimų ir pan.).Odos piniginės " vyrai yra ne tik atributą, patogumo ir praktiškumo, bet taip pat sukuria stilių ir įvaizdį, papildo savininko kostiumai.

    Mūsų vyrai piniginės slim yra sukurtas iš aukštos kokybės oda "Crazy Horse", kuris turi įtakos derliaus ir metų nepraranda savo išvaizdą, bet ir tampa gražesnė.Mes tikime, kad kiekvienas daiktas, sukurtas jums, yra unikalus ir nepakartojamas.Siekiant, kad jis unikalus ir labiausiai patiko jums, mes siūlome NEMOKAMĄ PERSONALIZAVIMAS.

    Norėdami padovanoti dovaną savo tėčio, vyro, draugu, kolega, geriausias draugas ir kt.jūsų užsakytos prekės bus kruopščiai supakuoti puikus MEDINIAI DOVANŲ DĖŽUTĖ (pasirinktinai), pagamintas iš šviesaus medžio ir pridėti sveikinu, graviravimas.Prašome, pasirinkite šią parinktį iš drop-down meniu, ir pasakykite mums informacijos žinutę pardavėjui.

    Asmeninį Mens Piniginėje yra puikus, kaip Gimtadienio dovana, Groomsmen Dovana, Jubiliejaus dovana, Tėvo diena dovanos, Dovanos jam, geriausia Kalėdų dovana, Valentino dienos dovana, dovana bet kokiai progai ar tiesiog sau.

    TURINIO VIDUJE

    Tik kortelės skyriai

    - 8 kortelių lizdai

    - 1 skyrių dėl pinigų / kvitai / sąskaitos / patikrinimų

    - 2 skyriai vizitinėms kortelėms / small items / bilietus

    Kortelės+monetos skyriai

    - 5 kortelių lizdai

    - 1 skyrius monetoms

    - 1 skyrių dėl pinigų / kvitai / sąskaitos / patikrinimų

    - 2 skyriai vizitinėms kortelėms / small items / bilietus

    DYDIS

    Atvira

    Ilgis 8.6" / 22 cm

    Plotis 3.9" / 10 cm

    Uždaryti

    Ilgis 4,7" / 12 cm

    Plotis 3.9" / 10 cm

    Storis 1/2" / 1 cm

    SPALVA

    Mes siūlome asmeninį odos piniginė, juoda, ruda, viskis ir riešutmedžio spalvos.

    Atkreipkite dėmesį: odos spalva gali šiek tiek skirtis nuo tos, pamatysite nuotraukas, nes stebėti/telefono parametrai.

    NEMOKAMAS ASMENS GRAVIRAVIMAS

    Suteikia unikalią dovaną savo tėvui, vyrui, seneliu, draugu, draugas ar bendradarbis.Pasinaudokite proga ir pridėti personalizavimas odos piniginė.

    Prašome pasirinkti dizainą, kuris jums patinka labiausiai paskutinę foto produktas.Ir į laišką pardavėjui, įrašykite duomenis, kurie yra būtini.Jei norite pridėti medinėje dovanų dėžutėje, su, graviravimas, prašome pasirinkti šią parinktį iš išskleidžiamojo meniu.

    Mes sukursime išdėstymas ir pamatysite, ką personalizavimas atrodo ji.Prašome patvirtinti jūsų maketą per 24 valandas, taigi, kad mes galime sukurti jūsų geriausia dovana jam kuo greičiau.

    Jei nenorite įtraukti personalizavimas mediniai turėtojas, pasirinkite elementą "Ne " Personalizavimas" drop-down meniu dešinėje, ir jūs gausite prekę be jokio graviravimas.

    KOKYBĖ

    Odos, kad mes naudojame mūsų objektų yra vadinamas "Crazy Horse".Jo pagrindinė funkcija yra poveikis derliaus.Šio tipo oda yra labai atsparus vandeniui ir labai stiprus, tuo pačiu metu, jis yra lygus, minkštas, švelnus ir labai malonus liesti.Produktai, pagaminti iš odos "Crazy Horse" visada atrodyti stilingai ir garbingas, ir dar, labai neįprastas.

    Dėl šios odos , įbrėžimų, lengvai, suteikti jai dar daugiau žiaurumo.Bet tai neturėtų būti bijojo, nes nuo nuovirų susidarymo priedą, kuris yra dalis odos danga, veikia taip, kad po šiek tiek patrinkite pirštu, įbrėžimams nueina, be menkiausio trace.By beje, jo unikalią išvaizdą, oda "Crazy Horse" gauna tik 2-3 savaites nešioti.

    MENS DOVANŲ IDĖJOS

    Odos piniginė-tai graži dovana žmogui, kaip: gimtadienio dovana, tėčio dovana, jubiliejaus dovana, dovana vyrui, dovana tėvui, dovanos mokytojų, dovana groomsmen, geriausias draugas, dovana, bendradarbis dovana, tėvo diena dovana, vaikinui, dovanos, valentino dienos dovana, ačiū tau dovana, dovana jam, 21ojo gimtadienio dovana, dovana broliui, kalėdų dovanos, groomsmen dovanų, baigimo dovana, ačiū, dovanos, dovanų senelis, graviruotas dovanos, vyrai dovanų, tėvas nuotaka dovanos, asmeninės dovanos, senelis dovanų, naujas tėtis dovanų, tėvas dovana, vestuvių dovana tėtis, dovanos vyrui, biuro dovana, dovanos vyrams, bridesmaid, dovana, mokytojų dovana.

    ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kaip Užsisakyti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

    **Prašome įtraukti šią informaciją diržų Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo:**

    1. Piniginės spalva ir skyrius stilius

    2. Monograma inicialai ARBA Pavadinimą ARBA vardą Ar datą ar kitas tekstas iš mūsų šrifto stilius diagramos

    3.Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai.

    Nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

    Dear friend, viskas yra sandėlyje.Jei norite, galite pateikti užsakymo tiesiogiai.Užsakant pls palikti tekstas įskaitant spalvos ir šrifto norite pardavėjas pastaba.Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydžių, tiesiog pasirinkti vieną dydis tiesiogiai, bet palikti detales dydžių norite pardavėjas pastaba taip pat.Jei turite klausimų apie skirtingas kiekis ar spalva, arba teksto, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Mes turime savo drabužių fabrikas.Jei jums reikia pritaikyti drabužius ar logotipą.Pls nedvejodami kreipkitės į mus kalbasi internetu arba pranešimų mus.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

    Žymos: draugė, Monograma Karoliai, dovana vaikinui patinka, piniginės, groomsmen dovanų parduotuvė, valentino valentino dovana, plytelių, sankt valentin, vaikinas dovana, cufflink daug.

  • Atsiliepimai (1)

    • Milton 15

      Okay, however the box arrived broken

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai