Sinosmart 9.7' 8 Core,DSP Tesla stiliaus Vertikalus ekranas, automobilių gps multimedijos radijo navigacijos grotuvo Chevrolet Malibu 2012-m. Sinosmart 9.7' 8 Core,DSP Tesla stiliaus Vertikalus ekranas, automobilių gps multimedijos radijo navigacijos grotuvo Chevrolet Malibu 2012-m. Sinosmart 9.7' 8 Core,DSP Tesla stiliaus Vertikalus ekranas, automobilių gps multimedijos radijo navigacijos grotuvo Chevrolet Malibu 2012-m.

Sinosmart 9.7' 8 Core,DSP Tesla stiliaus Vertikalus ekranas, automobilių gps multimedijos radijo navigacijos grotuvo Chevrolet Malibu 2012-m.

€302.37 €214.68
Yra sandėlyje
w57707

Operacinės Sistemos: Android 8.1
Vaizdo išėjimai: pasirinktinai
Kilmės: KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos: Jutiklinis Ekranas
Radijo IC: NXP-TEA6856
Sąsaja: Visi laidai tik pug ir žaisti
Įtampa: 12V
BT versija: "Bluetooth" 4.0
Navigacijos programėlę: Populiariausių Navi PROGRAMĄ, jei ne parama, prašome susisiekti su mumis
ROM: 64G
Ekrano Dydis: 10"
Stiprintuvo IC: ST TDA7850
RAM: 4G
Galia: 4*50w (Maksimalus)
Prekės Pavadinimas: sinosmart
Speciali Funkcija: Paramos 4G Tinklo
Din: Dvigubas Din
CPU: 8 core SC9853i,8*1.8 GHz
Prekės Svoris: 3kg
TF/Micro SD Lizdas: 1
Skaitmeninės Medijos Formatas: JPEG
Sertifikavimo: CE
Audio/Video įėjimai: AUX-L/R/V galinė vaizdo kamera
Medžiagos Tipas: Plastikiniai
Max Išorinė Atmintis: 64G
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: "CHEVROLET"
Rezoliucija: 1024*768
Elemento Dydis: 36X24X33
Garso Jungtys: FL/FR/RL/RR/žemų dažnių garsiakalbis
Parama Auto Įjungti Galinio Vaizdo Vaizdo: Taip
usb prievadas: 2 prievadai palaiko Išorės HHD 1 TB
Ekranas: HD ekranas 1024*768
Modelio Pavadinimas: ST už Chevrolet Malibu 2G+16G/4G+64G
OSD Kalba: Vietnamo

  • Kodėl jums rinktis sinosmart

    1. Aukščiausios kokybės ir geriausios vietos paramos.Mes turime garantinio aptarnavimo centrą, ES ir Rusija. 2. Mes dirbame su daug mažmenininkų/didmenininkams iš viso pasaulio, kviečiame susisiekti su mumis e-katalogas ir ilgalaikio bendradarbiavimo. 3. Mūsų produktas suteikiama vienerių metų garantija ir aptarnavimas yra laikas.Suteikiame 5 žvaigždučių atsiliepimus ir bendrinti nuotraukas www.automotoplius.lt pratęsti garantija 2 metai.

    Produkto rodyti

    PASTABA: Visi mūsų " OS ir aparatūros informacija yra tikrų duomenų.Galite naudoti APP CPU-Z, kad jį išbandyti.Prašome nepamiršti, kad yra daug padirbtų OS rinkos informacija.Jie skelbia, tai yra Android 9.x/10.x, BET TAI NĖRA TIESA. 9.7 colių IPS ekranas 2G/4G RAM Automobilių GPS grotuvo Chevrolet Malibu-2012-2015 m. (su canbus) Paramos populiariausių Programėlių, jei bet koks APP negali dirbti, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klaidų, mes esame pasirengę pagerinti ^_^

    Priedai 2G/4G RAM

    Įrenginys yra labai lengva, jei esate gerai "PASIDARYK pats".Tiesiog apsidrausti savo automobilį, originalus radijas, įdėti į naują ekraną, plug and play, nereikia atlikti jokių vielos pjovimo."Android" sistemos naudojimo vadovas nuorodą atsisiųsti: https://yadi.sk/i/vjuKpPcjtdV4bQ

    Standartinės Funkcijos Vasariško

    Neprivaloma funkcija/straipsniai

    Pastaba Prieš Užsakymo

    1. Šis modelis gali tilpti automobilį su gamyklos OEM NAVI. 2. Šis modelis negali tilpti automobilį su gamyklos OEM atbuline kamera. 3. Jums reikia išlaikyti automobilio original AC kontrolės valdyba prijungtas pats, kaip ir prieš ir paslėpti jį ne reversas iš sinosmart automobilio grotuvą.

    Prieš/po įdiegimo

    dėl Chevrolet Malibu-2012-2015 m. (su canbus)

    Jei jūsų automobilio radijo pat į aukščiau foto, prašome užsisakyti tiesiogiai.Jei nesate tikri, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos jūsų automobilio originalaus radijo/prietaisų skydelis su automobilio gamybos metai patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Mes nenorime, kad jums siųsti brangus produktas, kad netelpa jūsų automobilyje ^_^.

    Rodyti Funkcijos

    Built-in DSP garso procesorius hi-fi garso, nepriklausomas reguliavimas priekiniai ir galiniai garsiakalbiai, 48EQ nustatymas suteikia jums fantastišką muzikos!Kas yra funkcija, integruota DSP garso procesorius?Tai yra skaitmeninis signalo procesorius leidžia nepriklausomai valdyti daug skirtingų aspektų kiekvieną garsiakalbį per pasirinktinį automobilių garso sistemos.Galite atlikti skirtingus derinimo užduotis su DSP ir valdyti laiką derinant sukurti puikų centro, įvaizdį, galite nustatyti viadukų siųsti tik tam tikrų dažnių tweeters, vidurio diapazono garsiakalbiai, mid bass garsiakalbiai ir žemų dažnių, ir jūs galite kontroliuoti ekvalaizerio sureguliuoti kiekvieno garsiakalbio prie tikslinio lygio atsakymą.

    Standartinės Funkcijos Šou

    Built-In WIFI/4G tinklą, GPS, Radijas su RDS, paramos Vairo valdymo mygtukai, "Bluetooth" ryšio telefono/muzikos ir "Bluetooth", OBD, 1080P vaizdo įrašo, Veidrodis susieti su Telefonu.Atsisiųsti ir įdiegti PROGRAMĄ, kuri jums patinka.

    Automobilių Navi Schema

    PASTABA:Jei jums reikia RL/RR out kabelis, palikite pranešimą, kai jums kad: man reikia RL/RR out kabelį.

    DUK

    Q: Ką aš galiu padaryti greičiau pristatymas?

    A: Mes turime 80% produktų sandėlyje.Prašome įsitikinkite, kad jums palikti teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/Pašto kodą ir pristatymo adresą www.automotoplius.lt sistemą, bet worng informacija bus atidėti užsakymo pristatymas, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Po pateikimo tvarka, prašome siųsti mums savo automobilį išsamią informaciją patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Prašome atkreipti dėmesį į pranešimų siuntimo iš www.automotoplius.lt ir atsakymą ASAP greičiau pristatymas.

    Q: ji palaiko mano vietos SIM kortelę?

    A: Taip, jis turėtų remti alomst visus 4G tinklo juostose, bet tai nereiškia, palaiko hot plug and play.Jūs turite įdėti SIM kortelę ir prijungti na, tada įjunkite prietaisą.

    Q: Ar tai parama automobilio pagalvę/pagalvėlės ekranas ekranas?

    A:Ne, jis negali remti.

    Klausimas: Kodėl jūs neturite popieriaus naudojimo instrukcija?

    A: Mes sustojome tradicinių spausdinta vartotojo instrukcija daugelį metų, nes nėra būdas parodyti, video ir daug nuotraukų iš popieriaus vadovai.Atnaujinti produktas yra labai greitas taip pat.Mes paliks jums parsisiuntimo nuorodą įrengimo ir naudojimo vadovas www.automotoplius.lt pranešimų sistema, kai laivybos žemę.Prašome patikrinti, ar visi failai atidžiai, kai jūs gaunate sklypas.Yra garantinės kortelės su techninės pagalbos kreipkitės į paketą.Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.

    Q: Kaip aš galiu gauti techninę paramą?Galiu atnaujinti į "android" sistemoje?

    A: nuoma, susisiekite su techninės pagalbos dėl garantijos kortelė arba palikite žinutę www.automotoplius.lt sistema.Mes pažadame atsakyti jums per 24 valandas, dėl laiko juostų skirtumas.Mes atnaujinti sistemą, siekiant nustatyti kai kurių klaidų, laikas nuo laiko, prašome spustelėkite piktogramą "FOLLOW" sekti sinosmart oficiali parduotuvė gauti automatiškai atnaujinti informaciją.

    K: ar galite prieškrūvio navigacijos žemėlapis man?Kaip aš galiu jį atnaujinti?

    A: Mes prieškrūvio IGO žemėlapio pagal paskirties šalį bandymas(Mes atnaujinti žemėlapio duomenis, kasmet liepos, jei jums reikia susisiekite su mumis parsisiuntimo nuorodą).Galite atsisiųsti ir įdiegti savo vietos navigacijos PROGRAMĖLĘ iš "google play" parduotuvėje.Jei jis negali dirbti, prašome susisiekti su mumis.

    Žymos: 3 modelis, automobilio radijas, "bluetooth" automobilio radijo, dsp procesorius, mados korėjos, chevrolet cruze, automobilio mp3 grotuvas su usb, carlinkit 2, m3 grotuvas bluetooth, korėjos mena drabužiai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Machabondar

      Seller's or summer fast feedback and it looked like. Good product performance meets. Installation is simple light and product performance is good .the seller's quick feedback was good.satisfied with good product performance.installation was simple and product performance is good.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai