Tik Netobulas Stručių Grūdų Odos Sąsiuvinis A7 Žiedai Segtuvų Mini Darbotvarkės Organizatorius Karvės Odos Dienoraštis, Leidinys Sketchbook Planuotojas Tik Netobulas Stručių Grūdų Odos Sąsiuvinis A7 Žiedai Segtuvų Mini Darbotvarkės Organizatorius Karvės Odos Dienoraštis, Leidinys Sketchbook Planuotojas Tik Netobulas Stručių Grūdų Odos Sąsiuvinis A7 Žiedai Segtuvų Mini Darbotvarkės Organizatorius Karvės Odos Dienoraštis, Leidinys Sketchbook Planuotojas Tik Netobulas Stručių Grūdų Odos Sąsiuvinis A7 Žiedai Segtuvų Mini Darbotvarkės Organizatorius Karvės Odos Dienoraštis, Leidinys Sketchbook Planuotojas Tik Netobulas Stručių Grūdų Odos Sąsiuvinis A7 Žiedai Segtuvų Mini Darbotvarkės Organizatorius Karvės Odos Dienoraštis, Leidinys Sketchbook Planuotojas Tik Netobulas Stručių Grūdų Odos Sąsiuvinis A7 Žiedai Segtuvų Mini Darbotvarkės Organizatorius Karvės Odos Dienoraštis, Leidinys Sketchbook Planuotojas

Tik Netobulas Stručių Grūdų Odos Sąsiuvinis A7 Žiedai Segtuvų Mini Darbotvarkės Organizatorius Karvės Odos Dienoraštis, Leidinys Sketchbook Planuotojas

€16.75 €16.42
Yra sandėlyje
w57589

Odos Amatų Stilius: Stručių grūdų Odos
Žiedai Segtuvų: 6 skylių, 19 mm
viršelio dydis: 14.3 x 11,5 cm
Prekės Pavadinimas: moterm
Viršelio Kietumą: Vidutinės sunku
Kilmės: KN(Kilmės)
Odos Metarial: Viršutinis sluoksnis iš karvės odos
Vidinių Puslapių: 48 lapai Nusprendė Popieriaus
Modelio Numeris: LN107-A7-TN
Tipas: Organizatorius/ Planuotojas
įdėkite dydis: 12.3 x 8.2 cm
Naudojimas: Kelionės, Verslo, Biuro, Mokyklos
Svoris: About 0.4 kg

  • Prašome atkreipti dėmesį, kad tiek Mėlynos ir Oranžinės BE flyleaf

    Tik Netobulas Planuotojai

    Ką tai reiškia?Kai mes padarėme aukštos kokybės planuotojai, visada yra nepakankama.Bet jie yra tik ateiti su kai mažai trūkumų, tokių kaip spalva klaidų ar mažai taškų ar trūkumų ant paviršiaus.Bet tikrai, tai yra vis dar puikus kokybės ir neturi įtakos mums, kaip naudoti šį planuotojas.Iš tikrųjų, Po naudotas keletą mėnesių ar metų, Puikiai nešiojamieji kompiuteriai ateis su kai kuriais trūkumais, trūkumas, taip pat.Taip, tai yra geras daiktas, jei jūs turite ribotą pinigų, kad pirkti high-end planuotojas.Nepraleiskite, nes kiekiai netobula planuotojai yra ribotas.

    Pranešimą čia prieš perkant

    Todėl, kad jie yra netobuli planuotojai, jūs negalite atidaryti ginčų arba susisiekite su mumis pakeisti, grąžinti, arba grąžinti pinigus.Jeigu negalite sutikti su šia sąlyga, nereikia pirkti šią prekę.

    Pastaba:

    Dėl laipsnį defektus sąsiuvinis, todėl kainos yra skirtingos, tikiuosi, kad jūs, vaikinai gali suprasti.

    Pavyzdžiui, netobula trūkumas:

    Pastaba:

    Nes jie yra limited, mes havent " imtis daugiau nuotraukų už juos.Iš tikrųjų jie daugiau ar mažiau ateina su kai kurių nepakankama trūkumus.Žemiau yra puikus informacijos.

    Puikus Planuotojas Rodyti:

    Jūs galite pamatyti, dizainas ir struktūra pagal nuotraukas puikus nešiojamojo kompiuterio.

    Skiedra Žiedai:

    Aukštos kokybės žiedai, 6 skylių, skersmuo-19mm, dydis rodė apie nuotrauką.Tai max 120 lapų A7 100g popieriaus.Šios žiedai gali būti lengvai keičiamasi per atidarymo varžtus.

    Punktas Apima:

    1.Nešiojamojo kompiuterio dangtį x 1 2.Sąsiuvinis korekcijai x 1 3.Sidabro žiedas x 1 (be odos flyleaf)

    Odos Įžanga

    Stručių grūdų oda: tai 100% natūralios odos, su viršutinis sluoksnis iš karvės odos.Odos pluta buvo įspaustas didelis grūdų valdybos stručių odos struktūrą aukštos temperatūros ir didelio slėgio.Ir tekstūros odos paviršius yra įgaubto ir išgaubto ir turi keisti spalvų gylis.Subtilus ir aišku, tai oda modelis turi sluoksniuotos jausmas.

    Žymos: kulka leidinys sąsiuvinis, tuščią dangtelį sąsiuvinis, leidinys oda, notepad, nike tn, e dienoraštis, darbotvarkė, moterm kišenėje, planuotojas, mini dienoraštis.

  • Atsiliepimai (4)

    • Tanusha Prov

      Registered as imperfect but I love it so much!!! Perfect size and the leather is amazing!!

    • Lavrova Sa64

      Beautiful! Didn't even un'imperfezione or at least I don't I noticed!!! Arrived in short times!

    • Rounds428

      Its gorgeous like the only imperfect thing maybe its the strap is lighter but who cares it dont bother me at all . Its gorgeous

    • Kksaksa1

      Very well packaged and protected. Lovely schedule. I recommend it. It's the second one I buy. I'll buy more. I wish they had it in red.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai