šiuolaikinės europos, medžio masyvo lova Mados Raižyti odos prancūzijos miegamojo baldai pfy10050 šiuolaikinės europos, medžio masyvo lova Mados Raižyti odos prancūzijos miegamojo baldai pfy10050 šiuolaikinės europos, medžio masyvo lova Mados Raižyti odos prancūzijos miegamojo baldai pfy10050 šiuolaikinės europos, medžio masyvo lova Mados Raižyti odos prancūzijos miegamojo baldai pfy10050 šiuolaikinės europos, medžio masyvo lova Mados Raižyti odos prancūzijos miegamojo baldai pfy10050 šiuolaikinės europos, medžio masyvo lova Mados Raižyti odos prancūzijos miegamojo baldai pfy10050

šiuolaikinės europos, medžio masyvo lova Mados Raižyti odos prancūzijos miegamojo baldai pfy10050

€694.62
Yra sandėlyje
w57082

Su Saugojimo Vietos: Taip
Bendro Naudojimo: Namų Baldai
Konkrečias Naudojimo: Namų Lova
Pripučiami: No
Sulankstyti: No
Pritaikyti: Taip
Su Bedstead: Taip
kilmės vieta: Foshan
Lova Paviršiaus Medžiaga: Sudėtiniai Gaminiai
Medžiaga Bedstead: Medžio Masyvo
Baldai Struktūra: Medžio Masyvo
Medžiaga: Mediena
Išvaizda: Modernus
Plotis(Čiužinio Dydis): 1800mm
Stilius: Europoje Ir Amerikoje
Apvalios Lovos Dydis: 1800mm * 2000mm
Su Atlošais: Taip
Medžio Stilius: Medžio Masyvo
Tipas: Miegamojo Baldai
Formos: Aikštė
Modelio Numeris: 10050

  • Dėmesio

    Laivybos išlaidos kuriame puslapyje yra negerai, nes www.automotoplius.lt nepalaiko parametro jūrų transportu.Tačiau baldai buvo didelės apimties, kad mes paprastai juos siųsti jūra.Prašome susisiekti su mumis tiksliai laivybos kaina .

    TT baldų Įmonės Informacija

    Mes turime savo gamyklas Foshan su profesija, plotas apie 8000 kv.m. ir apie 150 darbuotojų.Mes tiesioginių gamintojų, todėl galime užtikrinti produktų priimtiną kainą ir aukštą kokybę.Tuo pačiu metu, mes galime užtikrinti tiekimo pajėgumus.

    Mes taip pat glaudžiai bendradarbiauja su geriausiais baldų gamintojai pateikia platų kokybės prekės ženklu, baldai, jūs nerasite niekur kitur.Kai yra aukščiausios baldų gamintojų ir dizainerių, kurie jau pastate baldai, jūs galite tikėtis daugiau nei šimtmetį, o kiti atstovauja naujausias stilingas, gerai pastatytas, prekės namams.

    Dėl kokių nors klausimų ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis .

    Ačiū .

    Žymos: lova, modernus dekoro, pasivažinėjimas lova, patalynė, sofa-lova, judesio lovos, lova namų, miegamasis furnitur, foshan baldai, miegamojo puošimas, pagal užsakymą miegamojo baldai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai