Už Už Už Už Už Už

Už "Hyundai Sonata" YF i45 2011 2012 2013 LED Dinaminis Posūkio Signalo Indikatorių Eilės Pusėje valdomi Išoriniai Veidrodėliai Lemputė Lemputė

€31.02 €17.06
Yra sandėlyje
w56857

Prekės Svoris: 300g
spalva: mėlyna
Medžiagos Tipas: ABS
Išvaizda Ženklas: BMK ženklas
Sąsajos Tipas: NĖRA
Elemento Tipas: Posūkio Signalo
Prekės Pavadinimas: Kakulkomen
Kilmės: KN(Kilmės)
Apima: viena pora (dešinę ir kairę)
tinka 1: Už "Hyundai Sonata" YF i45 2011-2014 m.
Funkcija: led dinaminis šoniniai gabaritiniai posūkio signalo lemputė
Hyundai Modelis: "sonata"
Liumenų: 2400Lm
Įtampa: 12V
Modelio Pavadinimas: Dinaminis Indikatorių Veidrodėlio Lemputė
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: "HYUNDAI"
Galia: normal

  • Už "Hyundai Sonata" YF i45 2011 2012 2013 2014 LED Dinaminis Posūkio Signalo Indikatorių Eilės Pusėje valdomi Išoriniai Veidrodėliai Lemputė Lemputė Aprašymas: Su MBT Ženklo visiškai Naujos Ir Aukštos Kokybės Sąrašą Įeina: 2vnt/komplektas ( Kairės ir Dešinės) Korpuso Spalva: Rūkyti (Kaip Nuotraukoje Parodyti) Šviesos Spalva: Geltona/Juoda-Geltona/Balta-Geltona, Geltona-Balta-Mėlyna Ilgas tarnavimo laikas, Daugiau Saugumo, 100% atsparus Vandeniui Super lengva įdiegti ir jokie pakeitimai yra būtini, tiesiog įjunk ir dirbk! Pastaba: Ne nurodymai.Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama!Suderinamas su:, Skirti "Hyundai Sonata" YF i45 2011 2012 2013 2014 mėlynosios šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Baltos šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Mėlynas + baltos šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.

    Žymos: "sonata", hyundai veidrodis posūkio signalo, tucson, hyundai sonata", didybė, žalia led, "hyundai" lf "sonata", 2011 m. "sonata", priekiniai sonata 2012, "hyundai" valdybos 2009 m. "sonata".

  • Atsiliepimai (2)

    • Perevalov 1983

      Shipping Fast products mounted by Bonnie glittered creates good ~

    • Kukushka Vika

      Passenger side inferior goods shipping. Jack to plug luggage. Shutters shed and faded. As shown in the pictures. seller black water straight year. Jack Plug map product does not send Kenyan ??? confirm payment and safe the silicone bond properly I'm sorry apart from that so android was being negative. hours one day you ate four. This sea products industry.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai