Universalus Automobilių Durų Žingsnis Saugos Plaktukas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Sulankstomos Kojos Poilsio Pedalai Slenksčio Pagalbos Automobilio Accessories 2020 M. Universalus Automobilių Durų Žingsnis Saugos Plaktukas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Sulankstomos Kojos Poilsio Pedalai Slenksčio Pagalbos Automobilio Accessories 2020 M. Universalus Automobilių Durų Žingsnis Saugos Plaktukas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Sulankstomos Kojos Poilsio Pedalai Slenksčio Pagalbos Automobilio Accessories 2020 M. Universalus Automobilių Durų Žingsnis Saugos Plaktukas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Sulankstomos Kojos Poilsio Pedalai Slenksčio Pagalbos Automobilio Accessories 2020 M. Universalus Automobilių Durų Žingsnis Saugos Plaktukas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Sulankstomos Kojos Poilsio Pedalai Slenksčio Pagalbos Automobilio Accessories 2020 M. Universalus Automobilių Durų Žingsnis Saugos Plaktukas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Sulankstomos Kojos Poilsio Pedalai Slenksčio Pagalbos Automobilio Accessories 2020 M.

Universalus Automobilių Durų Žingsnis Saugos Plaktukas Sulankstomas Aliuminio Lydinio Sulankstomos Kojos Poilsio Pedalai Slenksčio Pagalbos Automobilio Accessories 2020 M.

€12.46 €10.72
Yra sandėlyje
w56814

Elemento Ilgio: 18cm
Modelio Pavadinimas:
Medžiagos Tipas: Aliuminio lydinys + silikono
Elemento Tipas:
Specialios Funkcijos:
Drop Laivyba:
Prekės Svoris: 350g
Maksimalus Svoris Rekomendacija: 1,0 kg
Elemento Aukštis: 4cm
Elemento Plotis: 9cm
Mažiausias Svoris Rekomendacija: 1,0 kg
Kilmės: KN(Kilmės)

  • $USD 9.880

    $USD 26.720

    $USD 9.290

    $USD 8.460

    $USD 20.150

    $USD 24.510

    $USD 4.190

    $USD 8.560 Savybės:

    1. Saugų Durų Žingsnis Jūsų Automobiliui: Su projektavimo, kelių minkštos gumos buferinės apsaugos pagalvėlės, nr. nerimauti dėl žalos dažų priedą tašką, nei tai sukels durų rėmo kliūtis plataus.

    2. Aukštos kokybės durų žingsnis automobilio stogo: lieto aliuminio konstrukcija užtikrina patvarumą ir ilgaamžiškumą.Į raumeningas kablys galite siūlo svorio gebėjimus 400lbs.Iškėlė paviršiaus, kad ji tvirtesnes/ne-slidus net šlapi batai.

    3. Suteikia puikų aukštis: norint patekti į automobilio stogo lengvai, tai yra didžiulis pliusas įdiegti savo kryžiaus bėgių ir transporto priemonės lentynos, pakrovimo arba iškrovimo savo laivą, baidarė, slidės, dviračiai, kempingas, banglentės valdybos.Tai dar sumažina netvarką savo automobilį iš sekimo į sniegą.

    4. Universalus automobilių žingsnis: Reguliuojamas kampas guolių dizaino, kad genda, horizontaliai, tiek tiesia ir lenkta durų uogiene.Jis yra universalus ir tiks visoms transporto priemonėms, VISUREIGIS, "jeep", "Subaru", "wrangler, cherokee, chevy, "toyota", ir priekinių, ir galinių durų.

    5. Daugiafunkcinis ir kompaktiška transporto priemonė, sulankstomos kopėčios: Su sulankstomas, nešiojamas dizainas, automobilis genda, gali būti laikomi toli, bet savo automobilį.Ji taip pat gali būti naudojami kaip saugos plaktukas ir vairas priešslydžio sistema įrenginys avarijos atveju.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Automobilių Universalus Daugiafunkcinis Pedalas

    Medžiaga: aliuminio lydinys + silikono

    Taikytinos modeliai: universalus

    Vienos pakuotės dydis: apie 17.5*8.8*3.8 cm/6.89*3.46*1.50 colių

    Svoris: apie 340g/vnt.

    Spalva: sidabro, juoda

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Universalus Automobilių Durų Žingsnis

    Žymos: led offroad, pirmininko mao, nissan bagažo skyriaus dangtis, automobilio lipdukas, automobilių durų spyna kablys žingsnis, lieti dėžutę, automobilio slenksčio, kia xceed, durų žingsnis, automobilio pritaikymas priedai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Consultalicia

      Fast delivery, perfect

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai