Plieno vielos ritė 65mm

Plieno vielos ritė 65mm

€0.96
Yra sandėlyje
w56381

Prekės Pavadinimas: NĖRA

  • Ritė pagaminta iš atsparus smūgiams ir šalčiui atsparaus polikarbonato, tai ne klijuoti sniegas tai, slydimo koeficientas šios polikarbonatas yra labai didelis, todėl trinties vietose nereikia papildomai tepti.

    Visi metaliniai elementai yra anoduoti, kuris pašalina savo ankstyvos korozijos.

    Šios ritės yra įleidžiamas į kūną-jis apsaugo žvejybos linijos nuo spąstus tarp ritę ir ritės kūno.Šios ritės yra prijungtas prie kūno, riešutų su polietileno įdėklu, kuris pašalina jų самооткручивание.

    Lock ritės sukimosi I. e.Žymės langelis, pagamintas iš patvaraus plieno, dar antkulnius ir yra nustatytas, atsižvelgiant į išlieja ant ritė tam tikru kampu, kuris kompleksas leidžia laidžios ritė atlaikyti milžiniškas apkrovas, kaip nukrito, taip ir kai veisimo labai didelių žuvų, o ne sukant.

    Žymos: g37 licencijos numeris, g4 lempučių, led 4000k, kaip apyrankė verta, žvejybos kablys 14 2x, g4 12 v led 4 vatų, striukė paprasta berniukai, g4 halogeninės 220 t10, g4 odinis dėklas lg, g4 padengti drugelis.

  • Atsiliepimai (1)

    • Rock Timuti

      The product in the photo does not correspond to what was sent (((it was needed coils without perforation and with monolithic mounting in one plane with coil back wall, not two corners.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai