Kalėdų Raudona Sunkvežimių Derliaus Metalo Automobilių Kietas, Patvarus, Metalo Atostogų Sunkvežimių Lentelės Viršuje Ornamentas, Papuošimas Kalėdų Raudona Sunkvežimių Derliaus Metalo Automobilių Kietas, Patvarus, Metalo Atostogų Sunkvežimių Lentelės Viršuje Ornamentas, Papuošimas Kalėdų Raudona Sunkvežimių Derliaus Metalo Automobilių Kietas, Patvarus, Metalo Atostogų Sunkvežimių Lentelės Viršuje Ornamentas, Papuošimas Kalėdų Raudona Sunkvežimių Derliaus Metalo Automobilių Kietas, Patvarus, Metalo Atostogų Sunkvežimių Lentelės Viršuje Ornamentas, Papuošimas Kalėdų Raudona Sunkvežimių Derliaus Metalo Automobilių Kietas, Patvarus, Metalo Atostogų Sunkvežimių Lentelės Viršuje Ornamentas, Papuošimas

Kalėdų Raudona Sunkvežimių Derliaus Metalo Automobilių Kietas, Patvarus, Metalo Atostogų Sunkvežimių Lentelės Viršuje Ornamentas, Papuošimas

€9.20 €6.44
Yra sandėlyje
w56264

Kilmės: KN(Kilmės)

  • Kalėdų Raudona Sunkvežimių Derliaus Metalo Automobilių Kietas, Patvarus, Metalo Atostogų Sunkvežimių Lentelės Viršuje Ornamentas, Papuošimas

    Kulka taškų:

    Šis klasikinis Kalėdų raudona sunkvežimių yra pagaminti iš aukštos kokybės, lieto metalo ir polietileno.Tai ranka-purškiami dažai, senamadiškas raudonais dažais nebus nulupkite ir yra labai patvarus.

    Tai Kalėdų dovana automobilio obsessed, šeimos narys arba draugas, kurie mėgsta vairuoti raudona sunkvežimis, kuris padės juos labai netikėtumų.

    Tai gali būti ne tik išskirtinį dovana draugams, bet ir puošmena namams, barų, klubų, parduotuvių ir pan.Jis yra labai tinkamas tiekti ant knygų lentynos, staltiesės ir kt.

    Ratai yra realus ir gali riedėti ant žemės.Jis gali būti naudojamas ne tik kaip papuošalas, bet ir kaip vaikų žaislas automobilis.

    Metalinių raudona senas sunkvežimis apdailai gali būti naudojamas kaip Naujųjų Metų dovana vaikams, ir draugams, ir tai yra taip pat labai tinka pastatyti ant lentynos, mantels, staliniai kompiuteriai, ir tt.

    Aprašymai:

    Medžiaga: Alloy + Polietileno

    Dydis: 12*5.0*4.0 cm

    Automobilio modelio skalė: 1:32

    Pakuotė:

    1*Raudonas Sunkvežimis

    Žymos: šalis velykų dekoras, boho apdailos namų dekoro, 3 velykų apdaila, lempų laikikliai dekoras, christma, automobilių puošimas, naujųjų metų pakabukas, aušintuvas, adventas, vestuvių dekoravimas palapinė.

  • Atsiliepimai (1)

    • Nastik 555

      I reduce one star for delivery, because. The order was made on 4.11.2020, and the goods arrived at my mail 5.02.2021. This is incredibly long. Also, very tight open and close doors. On the box it is written that the machine with batteries and even there is a hole for them. But in fact, they are pointless to insert, because. There's no spring. Attached a photo of the machine, where there are batteries and how the compartment looks for them (with a spring). And the photo corresponds to this product. Difference on face.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai