Dviračių Hidraulinės žarnos montavimo lapelyje Magura HS11 HS22 HS33 RT6 RT8 MT2 Stabdžių Suspaudimo Žarna Barb Dviračių Hidraulinės žarnos montavimo lapelyje Magura HS11 HS22 HS33 RT6 RT8 MT2 Stabdžių Suspaudimo Žarna Barb

Dviračių Hidraulinės žarnos montavimo lapelyje Magura HS11 HS22 HS33 RT6 RT8 MT2 Stabdžių Suspaudimo Žarna Barb

€4.31
Yra sandėlyje
w56112

Stabdžių Sistema: Hidraulinių stabdžių
Prekės Pavadinimas: KINGSTOP
Medžiaga: PLIENO
Naudoti: Kelių Dviračiai
Sudedamosios dalys: Diskiniai Stabdžiai

  • Tai yra hidraulinės žarnos, armatūra Magura HS11 HS22 HS33 RT6 RT8 MT2.

    Aš turiu kitų elementų, susijusių su hidraulinės žarnos, priedai.Jei esate palūkanų, prašome", Spustelėkite " nuotrauką.jūs išmoksite daugiau apie tai.Ačiū.

    Jei norite sužinoti daugiau dviračių kraujavimas rinkinys(įskaitant priemones,užpildai, žarnos ir pan.), prašome ją susieti.

    Įspėjimas

    1. Paprastai mes laivas visame pasaulyje.

    2. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 5 dienas po to, kai jūsų swift mokėjimo.

    3. Mes siūlome paštu ir express shipping EMS, UPS, DHL, "Fedex" ir TNT visiems pirkėjams'choosing.

    4. Prekės bus vežamos į numatytąjį adresą, kuris turi tik išskyrus ypatingos pastabos iš pirkėjų.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo ADRESAS yra teisingas prieš Mokėjimą.tuo atveju,, kad prekės gali atvykti į jūsų nurodytu adresu, greitai, pls parašykite savo vardą, pavardę, sąlyginio Deponavimo arba palikite pranešimą dėl sąlyginio Deponavimo metu.

    Žymos: Dviračių Veržliaraktis, bmx stabdžio rankena, stabdžių naftos "shimano", golf variklio dangtis (kapota, mt200 shimano, an3, magura mt2, magura stabdžių montavimo, magura mt5, stabdžių žarna motociklas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai