Papajos Big Ass Sekso Lėlės buxom dideli papai 153cm viso Dydžio Sekso Lėlė Sekso Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija Papajos Big Ass Sekso Lėlės buxom dideli papai 153cm viso Dydžio Sekso Lėlė Sekso Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija Papajos Big Ass Sekso Lėlės buxom dideli papai 153cm viso Dydžio Sekso Lėlė Sekso Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija Papajos Big Ass Sekso Lėlės buxom dideli papai 153cm viso Dydžio Sekso Lėlė Sekso Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija Papajos Big Ass Sekso Lėlės buxom dideli papai 153cm viso Dydžio Sekso Lėlė Sekso Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija Papajos Big Ass Sekso Lėlės buxom dideli papai 153cm viso Dydžio Sekso Lėlė Sekso Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija

Papajos Big Ass Sekso Lėlės buxom dideli papai 153cm viso Dydžio Sekso Lėlė Sekso Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija

€1 037.62 €726.33
Yra sandėlyje
w55744

3 funkcija:
Odos Spalva:
Aukštis:
Muitai:
Pažadas 1:
Vigina Funkcijos:
Prekė:
4 funkcija:
Nagų ir Pirštų & Toe Spalva:
Dovanos:
Hip:
Modelio Numeris: Kimberly 153
Akių Spalva:
Sertifikatas:
Kilmės: KN(Kilmės)
Danga Spalva:
Pažadu:
Diskretiška pakuotė:
Prekės Pavadinimas: jarliet
Elemento Tipas: Sekso Lėlės
Neto svoris:
2 funkcija:
Kojų Ilgis:
Funkcijos:
Krūtinė:
Grindų Lūpos Spalva:
Kojos Funkcijos:
Funkcija 1:
Perukai Stilius:
Pristatymo Būdas:
Medžiaga: 100% TPE, Su Metalo Skeletas
Tinkinti, ar ne:
Juosmens:

  • Papajos Big Ass Sekso Lėlės 5.02 ft 153cm Visu Dydžiu Real Doll Lytis Tpe Lėlė su 3 Skylutėmis, Vyrams Patinka Lėlės, Vyrų Masturbacija Mes pažadų: Jūs gausite 100% pats, kaip ir žemiau vaizdą lėlės.

    Produkto Ypatumai

    Tipas: Didelis Krūties

    Krūtinė: 118cm/46.5 į

    Juosmens: 60cm/23.6 į

    Hip: 92cm/36.2 į

    Pečių Plotis : 34cm/13.4 į

    Rankos Ilgis : 46cm/18.1 į

    Rankos Ilgis : 17cm/6.7 į

    Kojų Ilgis : 92cm/36.2 į

    Kojų Ilgis : 21cm/8.3 į

    Burna :13cm/5.1

    Makšties :18cm/7.1

    Išangės :16cm/6.3

    Net Weigth (KG):39

    Bendras Svoris (KG): 46

    Dėžutės Matmenys: 140*40*34cm(55*15.7/13.4 in)

    Kai jūs atliekate savo užsakymą, prašome palikti pranešimą Paaiškinimai su šia informacija:

    Odos Spalva + Akių Spalva + Nagu Spalva+Kojos+Perukas Stilius

    Jei jums nereikia išeiti iš bet mums žinutę, mes numatytuosius nustatymus, kad jums reikės, pačios lėlės, kaip mūsų reklamos nuotraukas.

    Apie Logistiką: 1.Vežamos iš Kinijos į rusijos: nėra mokesčių, apie 20-55 dienų atvykti 2.Vežamos iš Kinijos į jav,Jungtinė Karalystė,Vokietija,Prancūzija,Lenkija,čekija,Ispanija,Italija,Belgija, Denmark,Luxembourg,Netherlands,Croatia,Slovakia,Slovenia,Finland,Austria,Sweden,Greece,Ireland,Portugal,Estonia,Latvia,Lithuania,Romania,Hungary,jokių mokesčių,jokių muitų, mokesčių,apie 3-15 dienų atvykti.

    Produkto Rodyti

    Big ass suaugusiųjų dydžio meilės lėlė.Tai yra viena iš nuostabių lėlių ir tai yra puikus dideli vaikinai, kurie mėgsta kreivi lėlės ir ieškote partnerio, kuris galėtų suteikti jiems big boobs.Pakvieskite ją iki šiol ir galbūt jūs gausite slap, kad dideli papai.Pagamintas iš jaustis kaip nekilnojamojo TPE.

    Tai, ką gausite, be to, lėlės?

    1.1 x wig(Jūs galite pasirinkti vieną, kuri jums patinka)

    2.1 x seksualus apatinis trikotažas(atsitiktinė, apatinis trikotažas)

    3.1 x USB šildytuvas

    4.1 x pora pirštinių

    5.1 x makšties valymo įrenginys.

    6.1 x antklodė

    Privatumo Apsaugą:

    Jūsų privatumas yra pagrindinis mūsų tikslas.Visi paketai pristatomi į diskretiška pakuotė (visiškai paprasto kartono); be to, klientų duomenys yra uždaromos pagal mūsų privatumo politiką.

    Ten yra ne konkreti nuoroda ar ženklinimo ant dėžutės, kad atskleidžia turinį viduje.

    Pastaba:

    (1) Dydžio rankinis matavimas, gali būti kelių centimetrų paklaida, priklauso normalus reiškinys.

    (2) Dėl to, kad skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    (3) nuotraukų gali turėti jautrių turinį.Jei jums reikia daugiau detalios nuotraukos, prašome susisiekti su mumis.Mes atsiųsime necenzūruota nuotraukas jums.Mes pažadas: Jūs gausite 100% pats, kaip ir žemiau vaizdą lėlės.Kaip paveikslėlį variantas yra su tos pačios galvos ir kūno dydis.Jei pasirenkate kitas aukščio lėlė, jūs gausite lėlė su pačiu galvą ir įvairias kūno dydis.

    DUK:

    Q: ar lėlės odos dėmių?

    A: dollrsquos nors odos patvarus ir atsparus rip, ašaros, ir dėmių nėra nesunaikinamas.Jūs turite būti atsargūs, išlaikyti savo lėlės, toli nuo tamsūs audiniai ir prigludę drabužiai.Jei jums patinka tamsių drabužių, jūs turėtumėte būti tikri, nuplaukite jį, prieš pateikiant jį į savo lėlės, ir įsitikinkite, kad nėra parduotuvėje jos drabužius.Geriausia drabužių lėlėms yra šviesios spalvos, palaidų montavimo audiniai.

    Klausimas: ar turiu mokėti importo mokesčius ir muitų mokesčiai apie mano sekso lėlė?

    A: Nors ir neįtikėtina, kai kuriais siuntas bus reikalauti kliento sumokėti importo mokestį, kad jų šalies muitinės įstaigai, siekiant, kad jų pristatyta paketą.Importo mokesčiai, nėra įtrauktos į mūsų kaina ir jie turėtų būti apmoka pirkėjas.

    Sujungtas metalo karkasas ir padarė ant kieto ir minkšto TPE:

    Nerūdijančio plieno ir sąnarių gali būti veislių humanoidų kelia ir pratęsti judesių amplitudę; galite koreguoti laikyseną lėlės, kaip jums patinka, bendradarbiauti su jūsų poreikį.

    Savybės:

    Mūsų Jarliet Lėlės yra nukopijuotas iš nekilnojamojo moterys,super realus,gyvenimas dydžio,didesnio, nei kitų panašių produktų.Ją galima naudoti kaip treneris tobulinti savo įgūdžius.Oralinis seksas, išangės lyties, makšties lyties, krūties lyties,įvairių funkcijų.Į pennis gali būti trinamas mažų dalelių imituojant realios gimdos ir ji taip pat gali eiti į makšties visiškai sklandžiai liesti penį, tegul turite nekilnojamojo lytinį gyvenimą.Suderinama su tiek vandens pagrindu ir silikono pagrindu tepalo.Kai jūsų draugė yra ne aplink,ji bus komfortas jums.

    PASTABA:

    Pls pastaba tinkinti savo prašymus dėl užsakymo puslapyje.Lėlės gamybos laiko užtruks apie 2-3 darbo dienas.Mes atsiųsime fizinio photoes už patvirtinkite, kai ji yra gauta iš, Mes tik organizuoti vežimą gavę patvirtinimą.Taigi pls susisiekti su mumis per šias dienas.Nors yra labai sunku, tačiau, kad jums gauti patenkinti lėlės, nuoširdžiai tikiuosi, jūs galite tai suprasti.Kita vertus, jei neturi jokių specialių pritaikyti prašymą, mes išsiųsti pat, kaip puslapyje nuotraukas lėlės jums. *100% Privatumas Garantuotas-visos prekės yra supakuoti nepastebimai, be jokių nuorodų, kas yra viduje.Nr. prekės aprašymas važtaraščio.Kad važtaraštis yra tik gavėjų pavadinimą, adresą ir numerį.

    Kaip Įdiegti Vadovas:

    Šiltas Patarimai:

    1. Nevalykite su virinto vandens.

    2. Rekomenduojama naudoti su lubes geriau patirtį.

    3. Stenkitės nebraižyti bet kurios produkto dalį.

    4.Nedėkite lėlė tiesioginių saulės spindulių ilgesnį laiką, taip, kad nesukeltų gumos amžiaus ir turėti įtakos naudojimo metu.

    Žymos: kimber, 168 lėlių namelis, kimber cabl, sekso žaislas, asilas silicio, 110cm sekso lėlės galvą, sekso lėlė, dildo pripučiamos lėlės, fr lėlės, visą dydį sekso žaislas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai