Tesla Stiliaus Ekrano Automobilio Multimedijos Už Tesla Stiliaus Ekrano Automobilio Multimedijos Už Tesla Stiliaus Ekrano Automobilio Multimedijos Už Tesla Stiliaus Ekrano Automobilio Multimedijos Už Tesla Stiliaus Ekrano Automobilio Multimedijos Už Tesla Stiliaus Ekrano Automobilio Multimedijos Už

Tesla Stiliaus Ekrano Automobilio Multimedijos Už " Land Rover Discovery 4 LR4 2009-2016 Android GPS Navigacijos Automobilinį Radijo Grotuvas Carplay PX6

€812.30 €568.61
Yra sandėlyje
w55694

Kalbos: Multi-kalbų
Specialios Funkcijos 8: Jutiklinis Ekranas
"Nissan Modelis: PATRULIS
Sertifikavimo: CE
ROM: 64G
RAM: 4G
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: Nissan
Prekės Svoris: 5kg
Specialios Funkcijos 3: Paramos 4G Tinklo
Specialios Funkcijos 1: MP3/4 Žaidėjų
Speciali Funkcija: Paramos 4G Tinklo
Rezoliucija: 1920*1080
Specialios Funkcijos 10: MP3 Grotuvai
Ekrano Dydis: 10.4"
Specialios Funkcijos 7: Built-In Speaker/Microphone
Įtampa: 12V
Specialios Funkcijos 9: fm siųstuvas
Specialios Funkcijos 4: Įmontuotas GPS
Kilmės: KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos 2: Wifi Funkcija
Ekranas: IPS Ekranas
Din: Dvigubas Din
Specialios Funkcijos: Kasečių Grotuvas
Prekės Pavadinimas: DAITRUCK
Parama: 3g / 4g Wi-fi Audio/Video/obd/rds
Specialios Funkcijos 11: paramos carplay
Specialios Funkcijos 6: Paramos Vairas Kontrolės
Operacinės Sistemos: Android 9.0
Skaitmeninės Medijos Formatas: CD
Tipas: Gps Navigatorius
Galia: 4*60W
CPU: 6 core

  • "Android" Sistemos | 1080P HD | PX6 | 4+64GB | Carplayer | Bluetooth | Wifi | Vairas Kontrolė, Radijo ir TELEVIZIJOS | Touch Screen | APP Store " Pagrindinis Bruožas-1. Mūsų mašina palikti automobilį CD, kaip savo galios stiprintuvo, Nes: Jei jūsų originalus automobilinis CD priimančiosios buvo pakeista kita mašina, savo automobilį muzikos garso kokybė bus nualinta ir su prasta radijo funkcija. 2. Mes turime įrengimo, vaizdo, kad gali parodyti klientams, kaip įdiegti 3. Parama:Pažangi balso kontrolės-- Keliomis Kalbomis, Jūs galite mėgautis: Nemokamai rankas ir saugiai valdyti 4. Paramą "Apple" carplay, Kad jūsų Mobilusis telefonas atitinka savo automobilio multimedijos sistemos bus Prijungti prie savo automobilio ir mobiliojo telefono suprasti, automobilių prisijungę taikymo ir dvejopo ekrano žaisti. 5. Mūsų staklės, 2 dural Sistema : Originalus automobilio sistema + Android sistema Nemokamai jungiklio, kaip norite, 6. Mūsų mašina gali turėti savo automobilį originalią sistemą .Kas daugiau, mes pridėti "Android" sistema.Giliai plėtros suderinamumo su automobilio sistema. 7. Tai paramos parodyti savo Originalią automobilio sistemą funkcija ir ekranas, Dual sistemos gali būti įjungtas laisvai. 8. Mes naudojame: IPS Ultra HD capacitive ekrano Aukštos Kokybės Ekranas: Grūdintas ekranas, sprogimų, kovos su įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparios Mūsų jutiklinis ekranas yra jautrus ir greitas, ir operacija sklandžiai ir įstrigo. 9. Aukštos Qulity yra mūsų tikslas.Mes naudojame:PX6 Automobilių Klasės Chip 4G +64G ROM RAM 10. Didelis Greitis : Mūsų mašina Įrengta 6 pagrindinius transporto priemonės klasės didelės spartos žetonų , skaičiavimo veiklos gerokai pagerėjo. 4G+64G atminties kolokacijos sklandų veikimą.

    Įrenginio Išbandyti Savo Aukščiausio Privalumai yra: 1. Mūsų mašina palikti automobilį CD, kaip savo galios stiprintuvo, Nes: Jei jūsų originalus automobilinis CD priimančiosios buvo pakeista kita mašina, savo automobilį muzikos garso kokybė bus nualinta ir su prasta radijo funkcija.Rezultatas: (pašalinus originalus automobilinis cd host): [1].Jūsų Automobilis Muzikos garso kokybė bus skaidoma (Nes kitos mašinos negalėjo atitinka jūsų originalaus automobilių prefectly) [2].Jūsų radijo poveikis tampa dar blogiau (Nes jūsų originalaus automobilių yra dual-garsiakalbis ir dual-radijo antenos) [3].Jūsų transporto priemonę skubiai garsas tampa blogiau (Becauce savo automobilį priminti pranešimo balsu, yra integruotas cd priimančiosios)

    Pakartotinius Prieš Pristatymas

    Prašome Atkreipti Dėmesį, 1. Mūsų produktai palaiko visų modelių pažymėtus metus.Jei jūsų automobilio prietaisų skydelyje yra toks pat kaip ir žemiau esančio paveikslėlio, galite įsigyti šį produktą tiesiogiai. 2. Įvairių modelių, kurie yra įrengtos įvairių diržų.Prašome siųsti mums informaciją apie savo automobilį: modelis ir metai ir p icture konsolės centras 3. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą.Bet padėti čia mes stengiamės dėl jūsų.

    Žymos: 3 modelis, radijo tesla, cc3, automobilių žaidimas, "android" px6, rang rover, naujos land rover discovery, nissan patrol y61, discovery 2 "android", smart tv.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai