HKCYSEA 2vnt/daug NB29 Universalus KD tolimas KD-X2 KD900 Mini KD Automobilio Raktas Nuotolinio Pakeitimo Tilptų Daugiau nei 2000 Modelių HKCYSEA 2vnt/daug NB29 Universalus KD tolimas KD-X2 KD900 Mini KD Automobilio Raktas Nuotolinio Pakeitimo Tilptų Daugiau nei 2000 Modelių HKCYSEA 2vnt/daug NB29 Universalus KD tolimas KD-X2 KD900 Mini KD Automobilio Raktas Nuotolinio Pakeitimo Tilptų Daugiau nei 2000 Modelių HKCYSEA 2vnt/daug NB29 Universalus KD tolimas KD-X2 KD900 Mini KD Automobilio Raktas Nuotolinio Pakeitimo Tilptų Daugiau nei 2000 Modelių

HKCYSEA 2vnt/daug NB29 Universalus KD tolimas KD-X2 KD900 Mini KD Automobilio Raktas Nuotolinio Pakeitimo Tilptų Daugiau nei 2000 Modelių

€20.42 €17.97
Yra sandėlyje
w55548

Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: HKCYSEA
Mainų Dalies Numeris: KD Nuotolinio
Pritaikymas: Taip
Medžiagos Tipas: PVC
Kokybė: Originalus
Kitos Dalies Numeris: NB29
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
Pristatymas: Greitas ir Saugus
Gamintojas Dalies Numeris: KEYDIY
Garantinis Aptarnavimas: Susisiekite su mumis jei jums reikia pagalbos
R/C Funkcija: Su

  • HKCYSEA 2vnt/daug NB29 Universalus KD tolimas KD-X2 KD900 Mini KD

    Automobilio Raktas Nuotolinio Pakeitimo Tilptų Daugiau nei 2000 Modelių

    Skelbimas:

    Dėl naujos politikos Brazilija, visi sklypai, kurie siunčia į Braziliją reikia mokėti tarifo 3,5 JAV dolerių, tikimės, kad kiekvienas pirkėjas žino, kad tai nebūtų sklypas yra grąžintas, ačiū!

    Mūsų nuotolinio darbo su mūsų KD mašinos, jis gali dirbti įvairių automobilių pilotų, ką jums reikia padaryti yra sukurti naują nuotolinio norite, kad mūsų KD mašinos.Visi KD nuotolinio valdymo pultai gali dirbti skirtingo dažnio nuotolinio valdymo pultą, skirtumas tarp šių pilotų yra, kad jie yra skirtingos formos.

    Savybės:

    Būklė: 100% Visiškai Naujas

    Originalo dydis

    Teikiame didmeninės

    Aukštos kokybės

    Spalva: Juoda

    Mygtukas: 3 Mygtukai

    Elektronika/Baterija:Ne

    Paketų Sąrašo:

    2vnt x KD Nuotolinio NB29 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė savo turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma panaudota.Todėl MUMS NEBUS PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų GO#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukia operaciją iš Ali express".ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus; mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: pagrindiniai mini kd, pagrindiniai atveju kd nb29, kd900 raktas programuotojas, kd b29, kd900 keydiy, jmd raktas, NB11, keydiy nb, jmd patogus kūdikiui nuotolinio, 434 raktas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai