Mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių Mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių Mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių Mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių Mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių Mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių

Mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių

€772.26
Yra sandėlyje
w55382

Vadovas Plotis arba Skersmuo: 45mm
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: mjunit
Modelio Numeris: MJ45N
Vadovas Ilgis: 0~4m
Sertifikavimo: NĖRA

  • mjunit multi vaizdo nustatymo klijavimas dozavimo modulis XY platformos dantyta diržo vadovas skaidrių

    SVARBI PASTABA:

    Visi mūsų produktas yra custom made ilgis produkto, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba pardavimo internete apskaičiuoti tikslios kainos už prekes, jums reikia.Jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politikos, prašome susisiekti su mumis elektroniniu internete kalbasi ar el. paštu.Mes atsakysime per 12-24 valandas.

    Laivybos išlaidos gali skirtis, atsižvelgiant į jūsų tikrąjį daiktų poreikius, prašome susisiekti su mumis apskaičiuoti siuntimo mokestis.

    Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Pirkėjai yra atsakingas už šių mokesčių, mes turime kontroliuoti tai, kas mokesčių savo šalyje užsakymą bus nemokamai, kreipkitės countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums ir taip pat palikite mums 5 žvaigždučių reitingą.Mes taip pat bus palikti jums teigiamų atsiliepimų.Ačiū.

    Klientų patenkinamas yra labiausiai svarbus mums.Jei turite problemų ar klausimų dėl jūsų sandoris arba esate nepatenkinti savo prekę ar paslaugą, susisiekite su mumis elektroniniu paštu, prieš paliekant visus atsiliepimus, mes pasiryžę išspręsti visus klausimus, draugiškas ir patenkinamai.

    Žymos: andriid tv, diržas linijinis, xy, linijiniai skaidrių, fluke t, ir jungiklis modulis, skaidrės skaidrės, braižytuvai xy, 8mm švino varžtas, 3d spausdintuvas švino varžtas, cnc platformos plokštė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai