10m USB RGB LED Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Nuotolinio Valdymo Styginių Šviesos Dekoracijos Namų Miegamojo Lango Naujųjų Metų Kalėdų 10m USB RGB LED Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Nuotolinio Valdymo Styginių Šviesos Dekoracijos Namų Miegamojo Lango Naujųjų Metų Kalėdų 10m USB RGB LED Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Nuotolinio Valdymo Styginių Šviesos Dekoracijos Namų Miegamojo Lango Naujųjų Metų Kalėdų 10m USB RGB LED Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Nuotolinio Valdymo Styginių Šviesos Dekoracijos Namų Miegamojo Lango Naujųjų Metų Kalėdų 10m USB RGB LED Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Nuotolinio Valdymo Styginių Šviesos Dekoracijos Namų Miegamojo Lango Naujųjų Metų Kalėdų 10m USB RGB LED Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Nuotolinio Valdymo Styginių Šviesos Dekoracijos Namų Miegamojo Lango Naujųjų Metų Kalėdų

10m USB RGB LED Pasakų Žibintai Girliandą Lempos Nuotolinio Valdymo Styginių Šviesos Dekoracijos Namų Miegamojo Lango Naujųjų Metų Kalėdų

€14.14 €9.90
Yra sandėlyje
w55294

Yra Lemputės Įtraukti: Taip
Baterijos Tipas: Kita
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Kilmės: KN(Kilmės)
Kištuko Uodegos: No
Apšvietimo Atstumas: 6-10m
Prekės Pavadinimas: Hi-Lumix
Muzika: NĖRA
Garantija: 1 Metai
Šventės Pavadinimas: Kalėdų
Modelio Numeris: DJ000180
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
Vadovo Numeris: 51-100 vadovas
Savybės: led eilutės žibintai
Proga: Gyvenamasis Kambarys
spalva: Balta
Pagrindo Tipas: Pleišto
Įtampa: 6V
Ilgis: 10M
Sertifikavimo: BMK
Nuotolinio Valdymo Pultas: Taip
Maitinimo Šaltinis: DC
Yra Pritemdomi: No

  • Funkcija

    1.Būtina turėti festivalis dekoratyvinis apšvietimas, nustatyti nuotaiką visiems šventės ir džiaugsmingų akimirkų, pavyzdžiui, Kalėdų, švenčių, pobūvių, vestuvių, restoranas, parduotuvės, ir t.t.

    2.Atliko palyginti su kitomis produktą į rinką, mes priimti atnaujinta ir patobulinta trijų laidų vario styginių šviesos, tvirta ir kieta struction su didelio ryškumo, daugiau patvarus.

    3.Vario viela su priemoka, lankstumas gali būti bet kokios formos, ar dizainas, ar rungtynės su bet kuo, kas jūsų namuose, praleisti šiek tiek įdomus kūrybinis "PASIDARYK pats" laikas su šeima ar draugais.

    4.Ateina su upgrated 32-raktas nuotolinio valdymo pultas pakeisti 16 kinda spalvų laisvai, reguliuoti ciklą greitis skirtingi apšvietimo režimai ir lengvai nustatomi laiko planą(4/6/8 Val.) paspausdami mygtuką timer mygtuką.

    5.12 rūšių keičiami šviesos rūšių pasirinkti, derinys, bangų, eilės, slo glo, vejasi/flash, lėtai išnyks, šmėžavimas/flash ir pastovų, ir t.t.

    6.USB pasakų žibintai, maitinami telefono kroviklį power bank ir nešiojamas, ir tt, kad ji saugiai ir nešiojamų kreiptis dėl visų rūšių proga.

    Specifikacija Medžiaga: ABS

    Bendras Ilgis: 10m

    USB Kabelis: 2m

    Galia: 4W

    Įtampa: DC5V

    Atsparus vandeniui: IP65

    LED Kiekis: 100 Led

    Pritemdomi: Parama

    Paketas Apima

    1or2 x Dekoratyvinės Šviesos

    1or2 x Modernizuotos 32-raktas Nuotolinio Valdymo pultas

    Žymos: lempa led rgb, girlianda rgb, su baterijomis, garland, christma garliava, lempos rgb, led rgb string, girlianda rgb, girlianda smart, LED Eilutės, RGB.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai