Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina

Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina

€399.61 €379.63
Yra sandėlyje
w55255

Rūko bako talpa: Pridėti 2L mažai rūko skystis
Pagrindinis Kuras: Vandens, Įpilama vandens rūko aliejus geriau
Pakuotė: Skrydžių Atveju,
Elemento Tipas: Scenos Apšvietimas Poveikis
Įšilimo laikas: Pirmą kartą 5 minutes
Prekės Pavadinimas: Baiyiyou
Stilius: DMX Scenos Šviesos
Kontrolės: DMX512/LED ekranas valdymo, Nuotolinio valdymo pultas
Vandens bakas capacit: Galite pridėti 6~8L švaraus vandens.
Galia: 3000
Aprėpties Zonos: 100m2
Dūmų išėjimo: 3200 cuft/min
Modelio Numeris: PAGAL WF3000D
Kiekis: 1pc/Daug+2vnt Žarna Vamzdis+2vnt Lizdo
Proga: Profesionaliojo Scenos ir DJ
Bendras svoris: 46kg
Įtampa: 90-240V

  • Karšto Parduoti Geros Kokybės 3000W Vandens Dūmų Mašina Su Dviguba Žarna Ir Metaliniu Lizdo Sukurti Sauso Ledo Efektas Etape Žemės Žemo Rūko Mašina-WF3000D

    Rūkas Mažai Rūko Mašina yra nauja nuostabi mažas rūko mašina, su kuriais ji dirba, tik vandens ir rūko skystis, nereikia Sauso Ledo.

    Jis gali būti didžiulis baltas mažas rūkas, padengti 100 m2 ploto su 90s tik.

    Dėl rūko skysčio funkciją, galima gauti daugiau sunkesnis ir tankesnis rūko, mašina yra valdomas dmx512, įrengtas, su ratais, ir paketą, skrydžio atveju, daugiau lengvai juda ir montavimas.

    Aukšto efektyvumo ir mažo naudojimo išlaidų, tai yra geriausias variantas etapo mažas rūko efektas.

    Naujas Dvigubas ir išleidimo žarna dizainas, šaudyti iki daugiau rūko

    Techninė specifikacija:

    Dūmų išėjimo: 3200 cuft/min

    Plotas Aprėptis:100m2

    Saugiklis: 20A/250V

    Galia: 3000W

    Įtampa: 220V arba 110V

    Rūko Būgno tūris:2L

    Pagrindinis kuras : Vandens, ir pridėti šiek tiek haze skystis ( 1 L skysčio gali naudoti maždaug 24 val.)

    Valdymas:DMX512/LED ekranas valdymo, Nuotolinio valdymo pultas

    Pakuotės dydis:78*38*54cm

    G. W:46Kg

    Skelbimas:

    1. Visada įsitikinkite, kad yra skystis, tiek tankai, bet ne daugiau nei MAX LYGIO .Ši mašina yra įvairių su normaliu rūko arba mažai rūko mašina, kaip jis negali dirbti daugiau nei level skysčio jei jūsų siurblio jungiklis yra išjungtas.Veikia be jokių skysčio viduje sukels siurblys iš darbo.Jei jūsų žemas rūko skystis yra naudojamas, gali pridėti švaraus vandens bakas rūko, o ne žemo rūko skystis, kai mašina ant darbo.

    2. Jei tiek bake yra vandens, bus sukurti plonas rūko, gali būti naudojama tik patalpų viduje ir nėra vėjo, rūko reikia pakankamai laiko sukaupti, vėjo išsisklaidys rūkas greitai.Jis yra geras nedidelių etape ir vandens, jokių išlaidų, taip pat lengva gauti.Jei norite puikus sunkusis mažai dūmų poveikio, TURI vandens rezervuarą įdėti vandens, rūko bakas įdėti mažą rūko skystis.

    3. Mažas rūko skystis yra gryno vandens pagrindu rūkas skystis, nr. pridėti vandens.Gali tik laivas jūra, negaliu express.Jei negalite rasti tokios rūko skysčio, taip pat galite naudoti sunkiųjų rūko skysčio vietoj.

    4. Mašina gali veikti be sustojimo, jei jūs galite pridėti vandens ir rūko skystis, kai jie naudoti iki

    5. Mes rekomenduojame dažno valymo vienetas.Prašome minkštu nepūkuotu ir drėgna šluoste.Niekada nenaudokite alkoholio ar tirpiklių.

    6.Panaudoję mašiną, reikia nuvarvėtų vandens bakas, tada naudokite audiniu nusausinkite.Kiekvieną kartą po naudojimo, nereikia sukti išjungimas iš karto, palaukite 1-2 minutes, tada išjunkite maitinimą.

    Pakavimo Sąrašas

    1. 1pc 3000w vandens mažai rūko mašina

    2. 1pc powercon kabelis

    3. 1pc nuotolinio valdymo pultelis ( Be baterijos, klientų poreikį pirkti savo šalyje),

    4. 1pc naudotojo vadovas

    5. 2vnt žarna vamzdis

    6. 2vnt Metalo Lizdo

    Žymos: antari sausas ledas mašinos, dmx rūko mašina dmx, dūmų mašina vyrai, sauso rūko mašina, komanda sparno, mažai dūmų mašina, 3000w dūmų mašina, auto dūmų mašina, poveikis etapas, sausas ledas dūmų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai