EASYGUARD Sidabro Start Stop Variklio Mygtuką Nuotolinio Variklio Užvedimo Neprivaloma Keyless Go Sistema su Atsakiklis es002-p3 DC 12V EASYGUARD Sidabro Start Stop Variklio Mygtuką Nuotolinio Variklio Užvedimo Neprivaloma Keyless Go Sistema su Atsakiklis es002-p3 DC 12V EASYGUARD Sidabro Start Stop Variklio Mygtuką Nuotolinio Variklio Užvedimo Neprivaloma Keyless Go Sistema su Atsakiklis es002-p3 DC 12V EASYGUARD Sidabro Start Stop Variklio Mygtuką Nuotolinio Variklio Užvedimo Neprivaloma Keyless Go Sistema su Atsakiklis es002-p3 DC 12V EASYGUARD Sidabro Start Stop Variklio Mygtuką Nuotolinio Variklio Užvedimo Neprivaloma Keyless Go Sistema su Atsakiklis es002-p3 DC 12V EASYGUARD Sidabro Start Stop Variklio Mygtuką Nuotolinio Variklio Užvedimo Neprivaloma Keyless Go Sistema su Atsakiklis es002-p3 DC 12V

EASYGUARD Sidabro Start Stop Variklio Mygtuką Nuotolinio Variklio Užvedimo Neprivaloma Keyless Go Sistema su Atsakiklis es002-p3 DC 12V

€49.02 €34.31
Yra sandėlyje
w55048

Įtampa: DC 12V
Tipas Priedų: Specialiosios Dalių Vagysčių Prietaisas
Nuotolinio Valdymo Tipas: Be LCD Nuotolinio Valdymo
Kilmės: KN(Kilmės)
Produkto Modulis: es002-p3
Funkcija 1: Persijungti tarp ACC-ON-OFF
2 funkcija: Nuotolinio variklio užvedimo (pasirinktinai)
Tipas: Anti-Theft Prietaisą, Į Vieną Pusę
Funkcija: Automobilių Stovėjimo Kiosko
Nuotolinio Valdymo: No
Prekės Pavadinimas: easyguard

  • imobilizavimo sistema start stop mygtukas variklio užvedimo, automobilių variklio užvedimo mygtukas tiesioginis pradžios variklis, start stop sistema, keyless pradžia nuotolinio variklio užvedimo, neprivaloma

    Gerbiamas Kliente,

    Tai yra protingas, push-variklio paleidimo modulis iš EASYGUARD su nuotolinio variklio paleidimo funkciją (neprivaloma) automatinė automobilių, tik ir ji yra suderinama su automobilio signalizacijos sistema, arba imobilizavimo sistema į automobilį.

    Prekės tinka 95% DC12V automobilių rinkoje, įskaitant tiek dyzeliniams, ir benzininiams automobiliams, rankinė pavarų automobilių ir auto įrankius, automobilius.

    Jei jūsų automobilis yra dyzelinis vienas per 3 sekundes variklio paleidimo/paleidimo metu, galite įjungti ANT prietaisų skydelio pirmasis iš anksto šiltos žvakės tada pradėti automobilį arba pridėti papildomą laikmatis nedelsiant pereiti.

    Svarbu:

    1. Montuojant sistemą, prašome išleidimo arba pašalinti vairo užraktas, jei yra.

    2. Nuotoline variklio paleidimo funkcija tinka tik už automatinė automobiliai.

    3. Sistema turi stumti variklis, start & stop funkcija, ir nuotoline variklio paleidimo funkcija, tinka mechaninė pavarų perjungimo automobiliai tik.Naudoti nuotolinio variklio paleidimo funkcija automatinė automobilius, yra 3 rakinimo pluse signalus iš egzistavo nuotolinio (raktas fob) paspaudus užrakto mygtuką 3 kartus.Jei ne, tada ji negalės naudotis nuotolinio variklio paleidimo funkciją.Nuotolinio variklio paleidimo metodas yra toliau paspauskite užrakto mygtuką 3 kartus.Ir nuspaudžiant užrakto mygtuką, kai bus sustabdyti automobilį.

    4. LED šviesos variklio paleidimo mygtukas yra raudona, kai išjungimas, įjungimas ACC, ir bus paleista.

    5. Papildomą apeiti modulis yra būtinas, jei yra mikroschema, imobilaizeris jūsų automobilių gamyklos OEM raktas fob (nuotolinio).Jūs galite peržiūrėti apeiti iš čia:

    Yra anglų vartotojo vadovas ir laidų diagrama ateina kartu su šią prekę.

    Mes ne pateikti diegimo paslaugos ir nuoširdžiai rekomenduoju jums ją įdiegti profesionalus automobilių signalizacijos montuotojas, jei įmanoma.Prašome patikrinti, jei jūs galite rasti vieną prieš perkant.Naudotojo vadovą ir elektros instaliacijos schema yra available upon request.

    Pagrindinė funkcija:

    1. Paspauskite mygtuką "start/stop"

    2. Persijungti tarp ACC-ON-OFF

    3. Laikykite paspaudę mygtuką pradėti automobilį

    4. Nuotolinio variklio užvedimo (pasirinktinai automatinė automobiliai tik)

    5. Nuotolinio variklio sustabdymo (pasirinktinai automatinė automobiliai tik.

    6. Vadovas, atleidžiantis vairo užraktas

    7. Chip imobilaizeris diegimo vadovas

    Pakavimo informacija

    Smegenų x 1

    Paspauskite mygtuką x 1

    Uždegimo padengti x1

    Skylių gręžimo( skersmuo 31mm) x1

    6P uždegimo diržas x 1

    Laido pajungti x 1

    Anglų kalba vartotojo instrukcija & diegimo vadovas x 1

    visa ec008-p3

    Kaip pradėti automobilį?

    1 būdas: Į nuginkluoti statusą, žingsnis snukio stabdžių pedalą ir trumpas-spauskite stumti mygtuką pradėti, kai bus pradėti automobilį.

    2 būdas: Į nuginkluoti statusą, laikyti paspaudus start mygtuką 3 sekundes, o žengia į footbrake pedalas bus pradėti automobilį.

    Kaip išjungti automobilio?

    Kai automobilis yra pradžia, žingsnis snukio stabdžių pedalą ir trumpas-paspauskite stumti mygtuką pradėti, kai bus išjungti variklį.

    Mygtukas dydis & spalva

    Kai išjungti, įjungti ACC, ir pradėti transporto priemonės: raudona

    push start " mygtuką

    push start " mygtuką

    uždegimo apimti

    valdymo modulis (dimensija)

    valdymo modulis

    valdymo modulis

    Jums taip pat gali patikti:

    ES002-P1

    ES003

    KODĖL VERTA PIRKTI IŠ JAV?

    1. Professional: Mes esame profesionalų komanda, dėl transporto priemonių apsaugos produktai, ir mes galime teikti technikas paramos 7x24 valandas jums

    2. Kokybės garantija: mes suteikiame visą produktų su 12 mėnesių kokybės garantija

    3. Prekių atsargų ir greitas pristatymas: Visus daiktus, mes esame pardavimas yra sandėlyje ir galime atsiųsti jas jums greitai, paprastai mes laivas jūsų užsakymų 24 valandas, kai tik gausime jūsų išvalytas mokėjimą

    4. Geras reputacija: mes gauti gerą reputaciją iš mūsų klientams

    5. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija: jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymus, tiesiog ją mums grąžinti per 14 dienų ir gauti visą kompensaciją.

    6. Nuostabus paslaugas po pardavimo: sandoris nebus baigtas, net ir jūs gavote savo užsakymą; mes ir toliau teikti jums paslaugas po pardavimo per visą laiką naudojate elementą.

    Kokybės garantija

    Pažadame, jokių rizikos pirkti ir 14 dienų pinigų grąžinimo paslaugos

    1. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija dėl bet kokios priežasties.14 dienų nuo pirkimo datos, grįžti savo nepažeistos Easyguard produktą ir gauti visą kompensaciją dėl BET kokios priežasties.

    2. Visi produktai yra pagaminti iš Easyguard ir mes teikti visiškai naujas, jt-naudoti produktus su originalios pakuotės.

    3. Visi produktai yra laikomasi 12 mėnesių garantija dėl kokybės klausimais.12 mėnesių nuo pirkimo datą, pasirūpiname visomis kokybe susijusios problemos.

    4. Jei klientai gauna jokių defektų arba žalos, ant pakuotės ar ant produktų, prašome atsisako pasirašyti paketą ir nedelsdami susisiekite su mumis.Taip pat prašome pateikti įrodymus, iš laivybos kompanijos, kurios gali įrodyti, kad žala atsirado dėl jų, šiuo atveju, jūs galite gauti nemokamą pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus.

    5. Jei jūs tikrai nepatinka produktų galite įsigyti, galite pasirinkti, kad ji vėl su mumis ir visiškai originalios pakuotės ir gauti visą kompensaciją.Prašome užtikrinti, kad pakuotė yra nepažeista ir pradinę būklę, kai jūs jį grąžinti atgal.

    Žymos: 18000mAh, auto start stop, mygtuką pradėti, pagrindiniai mažiau įrašas, automobilių signalizacijos, remot starteris, easyguard nuotolinis variklio užvedimas, pradėti, 37v dc variklis, start stop signalas.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai