Anstar 10 Anstar 10 Anstar 10 Anstar 10 Anstar 10 Anstar 10

Anstar 10" 4G Car DVR HD 1080P Wi-fi, "Android", Vaizdo magnetofoną, GPS Navigacijos ADAS Dvigubo Objektyvo Brūkšnys, Kamera, Automobilio Kamera Galinio vaizdo Veidrodėlis

€130.55 €110.97
Yra sandėlyje
w5444

Kadrų Per Sekundę: 30 k / s
Video Kodas: H. 264
Prekės Svoris: 1000g
Chipset Gamintojas: stk"
Max Išorinė Atmintis: 128G
Prekės Pavadinimas: ANSTAR
Vaizdo Formatas: TS
Galia: W
Ekrano Raiška: 1280*480
Skaitmeninės Medijos Formatas: MOV
Medžiagos Tipas: ABS
Elemento Dydis: 26*7,5 mm
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis: 10 klasė
Įtampa: 12V
Specialios Funkcijos: Dvigubo Objektyvo
Modelio Pavadinimas: VV6
Ekrano Dydis: 10"
Operacinės Sistemos: "Android"
Kameros Rezoliucija: 1920*1080
Vaizdo Jutiklis: 1/3 " Color Cmos
Peržiūrėti Kampas: 170°
Sąsaja: AV-IN
Pikselių: 800Mega
GPS logger: NĖRA

  • Anstar 10" 4G "Android" Automobilių DVR WiFi GPS ADAS Dvigubo Objektyvo Brūkšnys, Kamera, Automobilio Kamera

    Pagrindinės Savybės

    > Visa tai veidrodis IPS ekranas 10 colių ekrano dirba nauja technika ir technologijos, tiksliai sekite kreivių dizainą, visą kelią iki dailiai užapvalintais kampais,kad būtų užtikrinta 100% vaizdą bus rodomas šiame 10inch visiškai veidrodis ekrano.

    > Triple plataus galinio vaizdo srautinio duomenų siuntimo būdu vaizdo technologija, Ji yra įrengta su šiuo advanced streaming media technologija Su HAINAUT(1280*720p), galinio vaizdo kamera, daro vairavimo galinio vaizdo plačiau, tai yra trigubai platus vaizdas, jei palyginti su tradiciniu veidrodis.

    > 4G mo dule SIM kortelės (Internetas)+WIFI modulis maršrutizatorius=Banglenčių greičiau Dėka 3G/4G SIM kortelę ir pastatytas wifi, nesvarbu, kur jūs vairuojate, jums bus mėgautis įdomus iš interneto naršymas , kad būtų galima internete navigacijos/ muzika /kinas ebs .Pastabos: prieš pateikdami užsakymą, prašome patikrinti ar jūsų vietos SIM kortelės tinklas yra žemiau juostos ar ne: 2G / GSM:900(B8)/1800(B3); 3G /WCDMA:2100(B1)/900(B8); 4G/LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3), Priešingu atveju, automobilinio dvr nebus nustatyti sim kortelės.

    > ADAS Plius, Kad Vairavimas Saugiau Papildomi Vairavimo Signalizacijos Sistemos (LDWS/ FCWS/FVMA) , ji yra naudinga, signalizacijos sistemos, kad jūsų vairavimo saugumą.

    > Automobilio padės mobiliųjų programėlių ir Interneto naršymas =Nuotolinio Monitorius Su mūsų unikali nuotolinio stebėti mobiliojo app "Automobilių Assist" ir interneto ryšį, jis leidžia jums nuotoliniu stebėti savo automobilio vairavimo kelias, ir kas atsitiko aplink jūsų automobilį, nesvarbu, kur esate.

    ANSTAR

    10 colių Automobilių DVR IPS Ekranas, Dvigubas Objektyvas

    10 colių Didelis Ekranas

    Praktinė funkcija, ekranas geras, kaklaraištis-tipo įrenginio, lengvai atjungti

    4G SIM Kortelių & Wifi Palaikymas

    Ačiū, kad 4G SIM kortelę ir pastatytas wifi, nesvarbu, kur jūs vairuojate, jums bus mėgautis įdomus iš interneto naršymas , kad būtų galima internete navigacijos/ muzika /kinas ebs .

    Pastabos: prieš pateikdami užsakymą, prašome patikrinti ar jūsų vietos SIM kortelės tinklas yra žemiau juostos ar ne: 4G/LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3)

    GPS Navigacija

    Atsisiųsti jūsų mėgstamą GPS vidinė atmintis, su papildoma GPS antenos,

    šis dvr peovides geriausia patirtis, nesvarbu, paskirties

    ADAS Vairuotojo įspėjimo

    leidžia vairuoti saugiau ir patikimiau

    >> Nukrypimą nuo kelio juostos Įspėjimo Sistema (LDWS)

    Mieguistas arba išsiblaškęs vairuojant gerokai padidina nelaimingo atsitikimo kelyje.Į LDWS bus įspėja vairuotoją, kai automobilis užgęsta lane greitį daugiau kaip 50 km/h.

    >> Persiųsti Susidūrimo Perspėjimo Sistema (FCWS)

    Galima išvengti nelaimių, išlaikant saugų šių atstumas.Kelių eismo Saugos Perspėjimo Sistema apskaičiuoja realaus laiko atstumas tarp jūsų transporto priemonės ir transporto priemonės prieš tave, važiuojant virš 30 km/h greičiu, greitkeliuose arba iki 30 km/h užimtas miestas, ir klausimai, 3-lygio pradžioje įspėti vairuotoją, priklausomai nuo susidūrimo pavojus.

    >> Priekinių Transporto priemonės Išvykimo Įspėjimas (FVDW)

    Kai jūsų automobilis sustojo prie sankirtos, ar eismo, protingas orientavimo sistema informuoja jus, kad transporto priemonės priekis pradėjo judėti, išvengti uždelsto atsako tik tuo atveju, jei norite liautis žiūrėti į priekį.

    Priekiniai ir Galiniai Dvigubas Įrašymo Priekyje kamera ir galinė vaizdo kamera, šaudyti, tuo pačiu metu , sumažinti aklas srityje fotografavimo, ne tik fotografavimo aiškiau, bet taip pat užtikrinti, kad ekranas ne deformuoti

    "Bluetooth" ryšys

    Su "Bluetooth" modulis, išlaisvinimo rankas, atsikratyti telefono atsiliepti telefonu.

    24 Valandų Automobilių Stovėjimo Aikštelė Stebėti

    Įmontuotas didelės talpos bateriją, kai baterija yra atveju, kai elektros energija , nereikia spardytis linne , taip pat galite stebėti

    Žymos: mp4, transend wi-fi, sd card, vaizdo įrašymas, android dvr, dashcam gps dual, MP4 Grotuvas, 4g automobilių dvr, "android" automobilių veidrodėliai, "android" automobilių miror, vaizdo kamera.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai