Naujas Moterų korėjos Skara Megzti Megztinis Liemenė, Laisvas Megztinis V-kaklo ir Tingus Trikotažas Mados Tendencijas Rudens ir Žiemos 2020 m. Naujas Moterų korėjos Skara Megzti Megztinis Liemenė, Laisvas Megztinis V-kaklo ir Tingus Trikotažas Mados Tendencijas Rudens ir Žiemos 2020 m. Naujas Moterų korėjos Skara Megzti Megztinis Liemenė, Laisvas Megztinis V-kaklo ir Tingus Trikotažas Mados Tendencijas Rudens ir Žiemos 2020 m. Naujas Moterų korėjos Skara Megzti Megztinis Liemenė, Laisvas Megztinis V-kaklo ir Tingus Trikotažas Mados Tendencijas Rudens ir Žiemos 2020 m. Naujas Moterų korėjos Skara Megzti Megztinis Liemenė, Laisvas Megztinis V-kaklo ir Tingus Trikotažas Mados Tendencijas Rudens ir Žiemos 2020 m. Naujas Moterų korėjos Skara Megzti Megztinis Liemenė, Laisvas Megztinis V-kaklo ir Tingus Trikotažas Mados Tendencijas Rudens ir Žiemos 2020 m.

Naujas Moterų korėjos Skara Megzti Megztinis Liemenė, Laisvas Megztinis V-kaklo ir Tingus Trikotažas Mados Tendencijas Rudens ir Žiemos 2020 m.

€11.43
Yra sandėlyje
w53870

Technics: Kompiuterio Megzti
Medžiaga: Acetatas
Rankovės Stilius: Reguliariai
Sexy: Didelis Dydis
Sezonas: Žiemos
Lytis: MOTERIS
Uždaryti Tipas: NĖRA
Apykaklės: V-Kaklo
Elemento Tipas: Puloveriai
Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
Apdaila: NĖRA
Storis: STANDARTAS
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Biuro Panele
Modelio Tipas: Argyle
Asmenybė: Lengva
Drabužių Ilgis: Trumpas
Medžiagos Sudėtis: Acetatinio Pluošto
Amžius: Amžius 18-35 Metų

  • Padalinys: CM

    1 cm = 0.39 į

    Ilgis 58cm krūtinė 104cm peties 44cm

    Dėl skirtingų matavimo metodų, yra 1-3cm klaidą, prašome suprasti!

    Žymos: argyl megztinis, zebra cardigan, megztinis persikų, mėlyna megzti megztinis, megztinis madinga, likti nuošalyje nuo toksinių žmonių megztinis, kūdikio mėlynos spalvos megztinis, fringe poncho megztinis, megztinis prancūzijos, juodos ir baltos spalvos džemperis moterims.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai