Literatūros Raganos Literatūros Raganos Literatūros Raganos Literatūros Raganos Literatūros Raganos Literatūros Raganos

Literatūros Raganos "Oracle" 70 Kortų Taisia Kitaiskaia Featuring Moterų piktogramos ir Dvasios Simboliai Asmens Būrimą

€8.16 €4.08
Yra sandėlyje
w52616

Modelio Numeris: Literatūros Raganos "Oracle"

  • RM30880058949463539

    Iš komandos, kuri atnešė išradingas knyga Literatūros Raganos : Šventė Stebuklinga Moterų Rašytojų gyvenimą ateina 70-kortelę "oracle" denio--featuring moterų piktogramos ir dvasios simboliai-kad siekiama įtraukti dvasinę įžvalgą ir feminizmo gaires, kad jūsų asmens vudu praktikos.

    Jei norite gauti išminties iš stipri, kūrybiška moteris, šis "oracle" denio--kurių funkcijos 30 garsių moterų rašytojų iš literatūros istorijos--duos jums tai, ką jūs ieškote.Moterų vizionierių šio denio bus informuoti atsakymus į klausimus apie savo kūrybinio gyvenimo ir dvasinę kelionę.Be to, portretai literatūros herojų, tokių kaip Virginia Woolf ir Toni Morrison, ir mažiau žinomų pionierių, pvz., Yumiko Kurahashi ir Mirabai, denio funkcijos 40 simbolis kortelės su iliustracijomis stiprus dvasinis piktogramos padidinti savo skaitymo.Maža vadovas veikia kaip vertėjas, padėti jums surasti prasmę korteles pagal savo konkrečius ketinimus, į rašytojų dominuojančių bruožų, ir dvasinių simbolių žaisti.

    pastaba:instrukcija yra PDF failas.Prašome nuskenuokite QR kodą į langelį su mobiliuoju telefonu.Instrukcijų knygą galima skaityti ir atsisiųsti internetu.Taip pat galite spausdinti jį.Tai yra priežastis, kodėl mūsų produktai yra pigūs, bet mes daugiausia padaryti gerą darbo kokybę korteles. Spalva kortelė yra realus storis yra labai storas, tvirtas ir patvarus, ir ji negali būti raukšlėta daug kartų, linkiu jums malonu naudoti!ačiū!

    Žymos: runos knygos būrimą, katilas ragana, kortelės oracl, medžiaga ragana, ponzi schema, moonology orakulas, wizardry, tarot denio, arcana, lipdukas ragana.

  • Atsiliepimai (4)

    • Aaron Warbrick

      there was not information that there is no guiding book with the cards.

    • Athenaocean

      Just like in the picture! Nice and arrived so quickly!

    • Estella 2002

      Beautiful. I love it.

    • Dinka Kartinka36

      все отлично

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai