Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius

Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius

€12.41 €8.69
Yra sandėlyje
w52202

Tipas: Sveiki
Su Stovo Žaidimo antklodė, ar Ne: No
Matmenys: 101 x 80cm/39.76 x 31.50 colių
Amžius: > 14 metų
Savybės: Sportas
Storis: 1,5 cm
Lytis: Unisex
Įspėjimas: NĖRA
Medžiaga: Plastikiniai
Modelio Numeris: tummy time vandens playmat

  • Dideli Pripučiami Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis Žaisti Centras su Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Kūdikių Sensorinės Stimuliacijos Nuskaitymo motorinius Įgūdžius

    Informacija:

    Stebėkite, kaip jūsų kūdikis pradeda savo žuvų bakas wonderworld, platus akimis ir žavi ryškios spalvos, jie bandys pagauti ir šikšnosparnių ryškiaspalviai floting žaislai su savo nedidelę pirštus

    Taip ilgai, kaip jūs turite aukšte, jūsų kūdikis gali žaisti su mūsų pripučiami žaisti motina ir tyrinėti povandeninį pasaulį savo!Ryškus, multi-colored dizaino kilimėlis suteikia daug stimuliacijos ir jutimo mokymosi

    Pilvukas metu yra labai svarbus kuriant stiprų galvos, kaklo ir pečių raumenys, taip pat statybos motorinius įgūdžius.lavina rankų judesių koordinavimą ir yra puikus kūdikio smegenų vystymąsi

    Pagamintas iš BPA-free medžiagų, jokios žalos vaikų sveikatai, mūsų kūdikių vandeniu kilimėlis yra privalomas, niekada gauti neveikiančių ar pažeistas, net su kasdieniniam naudojimui!Didžiosios amžius nuo 3 mėnesių ir iki kūdikis

    Tiesiog užpildykite išorinis žiedas su oro ir vidinis kilimėlis su jūsų norimo lygio vandentiekio vandens, padėkite jį ant grindų ir mėgaukitės; be to, tai labai lengva nešti

    Specifikacija:

    Medžiaga: PVC

    Rekomenduojamas amžius: 3 mėnesių ir iki

    Dydis: 101 x 80cm/39.76 x 31.50 colių

    Šiltas Pastaba:

    1. Jei pripučiami vandens trinkelėmis kvepia PVC, tai yra normalu.Nes jie yra naujai pagaminti ir supakuoti.Prašome įdėti jį į vėdinamoje vietoje 1-2 dienas, kvapas palaipsniui išnyks.

    2. Rekomenduojama pakeisti vandens viduje pripučiami vandens pagalvėlė nuolat užkirsti kelią jai einant supeliję.

    3. Niekada vieta gazuoto produktas, šalia ugnies ar karštu daiktu.

    4. Natūralaus nuotėkio pripučiami gaminiai yra normalus reiškinys.

    5. Jei naudojami ilgą laiką, pripučiami mygtukai turėtų būti sulankstyti ir pastatoma vėsioje vietoje, kad pratęsti jos tarnavimo laiką.

    6. Pildant vandenį trinkelėmis, nereikia atidaryti maišytuvas pernelyg siekiant išvengti oro burbuliukų produkto.Jei produkto sudėtyje yra oro burbuliukų, nesijaudinkite, tai yra tik laikinas reiškinys, ir burbuliukai išnyks, kai vaikas vaidina.

    7. Mes rekomenduojame, kad jūs neturite perpylimo trinkelėmis pildant mygtukai (50% rekomenduoja gamintojas).Nes vandens slėgis mygtukai yra per didelis, ji yra lengvai pertrauka.

    Pakuotė:

    1 x Pilvą Laikas Vandeniu Kilimėlis

    Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: kilimėlis baby vandens, shakti kilimėlis jogos kilimėliai, vaikų žaisti, putų kilimėlis, joga rinkinys moterims, kūdikio pilvuko laikas, žaisti mat gimęs kūdikis, "pasidaryk pats" mūšis kilimėlis, vaikas kilimėlis, žaisti kilimėliai vyras.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai