7.1 colių 164*103mm jutiklinis ekranas skydas ST-07101 rašysenos ekranas išorinis ekranas jutiklinis ekranas 7.1 colių 164*103mm jutiklinis ekranas skydas ST-07101 rašysenos ekranas išorinis ekranas jutiklinis ekranas 7.1 colių 164*103mm jutiklinis ekranas skydas ST-07101 rašysenos ekranas išorinis ekranas jutiklinis ekranas

7.1 colių 164*103mm jutiklinis ekranas skydas ST-07101 rašysenos ekranas išorinis ekranas jutiklinis ekranas

€13.61 €12.25
Yra sandėlyje
w51025

Ekrano Tipas: Atsparumas Ekranas
Ekrano Dydis: 7~10 Colių
Flex Kabelis: 80mm
Modelio Numeris: ST-07101 164*103mm
Suderinamos Prekės: Universalus
Produkto Tipas: Tabletę Touch Panel
Prekės Pavadinimas: SMITATECH

  • Prekės specifiką 7.1 colių 164*103mm jutiklinis ekranas skydas ST-07101 rašysenos ekranas išorinis ekranas jutiklinis ekranas

    Produkto Aprašymas

    Kai perkate daugiau nei vieną prekę, prašome įtraukti jas į pirkinių krepšelį, kad gauti nuolaida.(reikia kreiptis pardavėju)

    Po to, kai jūs padaryti tvarka (pagal įvairių spalvų),plz palikti mums žinutę ,pranešė mums, kokios spalvos jums reikia.Ačiū

    Sveiki atvykę į S. Mita Tarptautinių internetinėje parduotuvėje

    Kadangi tai užtrunka apie 25-45days ar daugiau Kinijos Paštu, ir ji taip pat negali rasti išsamią laivybos informacijos apie Interneto, nereikia atidaryti ginčų, kol susisiekite su mumis.Jei esate skubiai,tada prašome pasirinkti, DHL ar kitų aiškių!Dėkojame už jūsų suprasti!

    Pastaba Elementus:Labai svarbu, kad jums!

    Mes ženklo elementus, kaip "Pavyzdys" arba "Dovana", su mažesniu produkto vertę taip, kad padėti jums sumažinti arba išvengti GST ar VT arba kitų Importo Mokesčių.

    Garantijos Terminai Ir Grąžinimo Politika:

    Mes neturime provid Garantija dėl šios prekės

    1. Apie dingusius/sugedusias detales, prašome mums apie tai pranešti ne vėliau kaip per 7 dienas po to, kai gaunate prekę, ir mes pasirūpinsime, vėl vežti elementą.

    2. Pirkėjas turi rašykite mums biržos pranešimas prieš grąžinant prekę, pirkėjas padengs krovinių vežimo ir tvarkymo mokesčio ir elementą, taip pat turi

    3 .Jos lange ir paketas, tai labai gerai, kai grįžo elementus.

    4. Jei Pateikti ginčą, nuotrauka turi su lengva skaldyti aplinkosaugos ¾enklelis, kad mūsų įmonės logotipą ( S. MITA )

    Kiekvieną dalys bus bandomi iki pristatymo ,mes nesame atsakingi dėl bet kokių problemų, kylančių dėl neprofesionaliai operacija.

    Lėšos bus būti padaryta taip greitai, kaip mes gauti dalys, Laivybos mokestis yra negrąžinamas.Siuntimas iš naujo mokestį sumokės pirkėjas.

    Laivybos Ir Tvarkymo:

    *Prekės bus siunčiamos per 2-5 darbo dienas po patvirtino Mokėjimo.

    1. Mes laivas prekes iš Kinijos po oro paštu/HK Paštu .Pristatymo Laikas apytiksl. 7 - 25 darbo dienų, dauguma JAV / JK / AS vietų.

    2. Mes nesame atsakingi už vežėjo tranzito laikas.Šią informaciją teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač tuo laikotarpiu, ar į klimato oro sąlygų.

    3. Pirkėjas yra visiškai atsakingas už bet kokį tarptautinį mokesčiai ir muito mokesčiai, kurie gali imti po pristatymo.Prašome susisiekti su savo vietos post office, siekiant nustatyti jūsų numatytą mokesčiai ir muito mokesčiai.

    Klientų Aptarnavimas:

    *Esame tikri, kad visų parduotų merchandises yra naujos ir elementai.mes patikrinti visus produktus, kol mes išsiųsti.

    Atsiliepimai :

    Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Tai bus tik jūsų kaina 1 minutę.Labai ačiū!

    Mes labai daug dirbame, kad suteikti jums su 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Aptarnavimo .Mes palikti teigiamą atsiliepimą kuo mes gauname teigiamų atsiliepimų iš jūsų.Taigi, jei yra problema su jūsų užsakymo susisiekite su mumis, kad mes galime padaryti, kad jis teisus!

    Mes norime iš anksto dėkojame už norą padėti mums pasiekti 5 žvaigždučių atsiliepimus reitingų, jei dėl kokios nors priežasties, jūs norite suteikti mums bet ką mažiau nei tobula reitingų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime padaryti viską, kad patenkinti savo poreikį.Šiuo metu mes

    padaryti pakeitimus, siekiant pagerinti mūsų klientų aptarnavimo ir naudoti jūsų atsiliepimų gauti dar geresnę.

    Galime dirbti nuo pirmadienio iki šeštadienio, mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandos, Ieško ekspeditoriaus į savo kontaktų.Ačiū labai.

    Labai ačiū už jūsų šiltus atsiliepimus po to, kai prekės patenkinti jums labai!Dar kartą ačiū

    ==Linkime jums maloniai apsipirkti==

    Žymos: swirl triko, kilimėliai ford sw, rc oro varantys, toyora rav 4, s95 pro bell, kad mi mix, sukimosi 24v, atšaka hsp 5mm, pro veiksmų 9.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai