NICETOWN 1PC tie Šešėliai Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Modernus Kieto Europos ir Amerikos Stiliaus Virtuvė nedidelį Langą NICETOWN 1PC tie Šešėliai Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Modernus Kieto Europos ir Amerikos Stiliaus Virtuvė nedidelį Langą NICETOWN 1PC tie Šešėliai Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Modernus Kieto Europos ir Amerikos Stiliaus Virtuvė nedidelį Langą NICETOWN 1PC tie Šešėliai Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Modernus Kieto Europos ir Amerikos Stiliaus Virtuvė nedidelį Langą NICETOWN 1PC tie Šešėliai Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Modernus Kieto Europos ir Amerikos Stiliaus Virtuvė nedidelį Langą NICETOWN 1PC tie Šešėliai Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Modernus Kieto Europos ir Amerikos Stiliaus Virtuvė nedidelį Langą

NICETOWN 1PC tie Šešėliai Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Modernus Kieto Europos ir Amerikos Stiliaus Virtuvė nedidelį Langą

€19.07 €15.25
Yra sandėlyje
w50755

Formatas: Kita
Taikoma Langų Tipas: Butas Langą
Medžiaga: 100% Poliesteris
Naudoti: Buveinė
modelis: Verpalai Dažyti
Atidarymo ir Uždarymo Metodas: Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Apdorojimo Reikmenys Kaina: Įtrauktas
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: NTRPTIEUP
Modelio Tipas: Kietas
Tipas: Užuolaidų
Diegimo Tipas: Built-in
Technics: Audiniai
Stilius: Modernus
Funkcija: blackout
Prekės Pavadinimas: NICETOWN
Vieta: Langas

  • Paruošto: Pakuotėje yra 1 skydas tie Šešėliai, tos pačios spalvos kaip ir priekiniai. 7,6 cm kišenėje tinka įvairių standartinių arba dekoratyvinių užuolaidų lazdele/polių.

    AUDINYS&PAREIGOS: Storas tie atspalviai suteikia labai gražus izoliacija iš išorės temps, kurie padarė mano oro kondicionierius tiek daug veiksmingiau per karštą vasarą, taip pat visišką privatumą.

    LENGVA REGULIUOTI: Paprasčiausiai pritvirtinkite užuolaidos ant strypo, tie šešėliai(ryšių pradėti šiek tiek žemyn užuolaidų, bet tik apie 1/4) ne tik gali būti susieta su taškas, jungiantis siūlę, bet taip pat galima reguliuoti aukštį nori.Tada susieti lankas išlaikyti.

    NAMO APDAILA: modernus dizainas leidžia jums papuošti jūsų "windows" su puikus stilius, Gyvinti savo namų interjero dekoravimo tai efektyvi šilumos izoliacija blackout užrišti užuolaidas nedidelis langas, kuris prisideda prie jūsų namo modernus ir jaukus atrodo.

    LENGVA PRIŽIŪRĖTI: Blackout užuolaidos yra pagamintas paskutinis.Mašina galima skalbti šaltame vandenyje, džiovyklėje sausas.Greitai lyginimo ar garo švarus, kai reikia.

    Žymos: užuolaidų laikiklis, trumpas mažas uždanga, užuolaidų geležinkelių bėgių, panel užuolaidos virtuvėje, miršta užuolaidos, Užuolaidų Bakų Tvirtinimo, blackout užuolaidos, akių šešėliai, filmas langą, koralų užuolaidų.

  • Atsiliepimai (1)

    • Boudy921

      Shipping fast and design,

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai