Vienfazis 10VNT/Daug 25A DC į AC SSR (Solid State Relay SSR-25DA 3-32V DC Lašas Laivybos DC-AC Vienfazis 10VNT/Daug 25A DC į AC SSR (Solid State Relay SSR-25DA 3-32V DC Lašas Laivybos DC-AC Vienfazis 10VNT/Daug 25A DC į AC SSR (Solid State Relay SSR-25DA 3-32V DC Lašas Laivybos DC-AC Vienfazis 10VNT/Daug 25A DC į AC SSR (Solid State Relay SSR-25DA 3-32V DC Lašas Laivybos DC-AC Vienfazis 10VNT/Daug 25A DC į AC SSR (Solid State Relay SSR-25DA 3-32V DC Lašas Laivybos DC-AC

Vienfazis 10VNT/Daug 25A DC į AC SSR (Solid State Relay SSR-25DA 3-32V DC Lašas Laivybos DC-AC

€15.69
Yra sandėlyje
w50289

Naudojimas: Apsaugos
Išėjimo Apkrovos Srovė: 25A
Įtampa: 12V
Maitinimo Šaltinis: DC
Prekės Pavadinimas: SINOTIMER
Įėjimo Kontrolės V: 3-32V DC
Apsaugoti Funkcija: Uždaromos
Matmenys: 57.4 L*44.8 W*28.0 H
Išėjimo Apkrovos Įtampa: 24-380V AC
Modelio Numeris: NSSR-25DA
Teorija: Solid State Relay
Kontaktų Apkrova: Mažos Galios)

  • Vienfazis 10VNT/Daug 25A DC į AC SSR (Solid State Relay SSR-25DA 3-32V DC Lašas Laivybos DC-AC Įėjimo Kontrolės Įtampa: 3-32VDC Išėjimo Apkrovos Įtampa: 24-380VAC Išėjimo Apkrovos Srovė: 25A Dydis:5,9 x 4.5 x 2.3 cm

    Susiję Produktai iš mūsų parduotuvės:

    APMOKĖJIMAS:

    1. Mes priimti lipay,Western Union arba Banko pavedimu (T/T čia .

    2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.PRISTATYMAS:

    1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, kai counntries ir APO/FPO .

    2. Visos prekės bus išsiųstos laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Straipsniai atvyks 10-25 darbo dienų.

    Atvykimo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 25 darbo dienų.

    3. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    4. Prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu, taip laivybos būdas, jei jūs negalite laukti, kantriai laivybos laikas mums paskelbė.

    5. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    6. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.todėl pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga buvo patirtos.Pavyzdžiui, Lazerinė Rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Todėl prašome dar kartą

    patikrinkite savo vietos muitų politikos atidžiai prieš perkant.Arba, mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.GRĄŽINIMO & POLITIKOS PAKEITIMO:

    1. Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija, neturi padengti daiktai, kurie buvo piktnaudžiaujama,sudegė ir sugadinta bet kokia forma.

    2. Prašome susisiekti su mumis per Prekybos Vadybininkas ar E-mail, jei negavote prekės per 30 dienų, mes ją patikrinti su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.

    3. Mažai tikėtinu atveju, kad jūsų produktas yra sugedęs, bet kokiu atveju, jus turite susisiekti su mumis artimiausiu metu ir tada ją grąžinti per 7 Dienas nuo gavimo.Pašto ir pakavimo mokestis NEBUS grąžinamas.

    4. Mes negali būti atsakinga už prekių pristatymo ar draudimo mokesčiai, patirtas grąžinant prekę atgal į jav.Jei jūs prekės grąžinimo, įsigytų iš mūsų, jis turi būti grąžinamos Originalioje Sąlyga ir pakuotės su visais

    komponentai, priedai ir vadovą .Prašome leisti iki 5 Darbo Dienų mums tvarkyti savo

    grąžinama prekė.ATSILIEPIMŲ & SUSISIEKITE SU MUMIS:

    1. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

    2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę .

    Mes pasistengsime atsakyti jums per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymo per 24 valandas , prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

    Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.automotoplius.lt!

    Žymos: cn101, p1027p65, 2 striukė, fazės jungiklis, signalo relės, 12v sunkiųjų relė, relė, solid state relay dc ds, kroviklis rel, solid state relay.

  • Atsiliepimai (2)

    • Phil Christian

      Excellent seller, i recommend

    • Timur Izmaylov4

      OK

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai