8Pcs 2,4 mm TIG Suvirinimo Degiklį Dujų Objektyvas Pyrex Cup Kit Collet Kūno Antgalis WP-9/20/25 3/32 8Pcs 2,4 mm TIG Suvirinimo Degiklį Dujų Objektyvas Pyrex Cup Kit Collet Kūno Antgalis WP-9/20/25 3/32 8Pcs 2,4 mm TIG Suvirinimo Degiklį Dujų Objektyvas Pyrex Cup Kit Collet Kūno Antgalis WP-9/20/25 3/32 8Pcs 2,4 mm TIG Suvirinimo Degiklį Dujų Objektyvas Pyrex Cup Kit Collet Kūno Antgalis WP-9/20/25 3/32 8Pcs 2,4 mm TIG Suvirinimo Degiklį Dujų Objektyvas Pyrex Cup Kit Collet Kūno Antgalis WP-9/20/25 3/32 8Pcs 2,4 mm TIG Suvirinimo Degiklį Dujų Objektyvas Pyrex Cup Kit Collet Kūno Antgalis WP-9/20/25 3/32

8Pcs 2,4 mm TIG Suvirinimo Degiklį Dujų Objektyvas Pyrex Cup Kit Collet Kūno Antgalis WP-9/20/25 3/32" Serijos Suvirinimo Reikmenys

€6.07 €3.58
Yra sandėlyje
w50103

Tipas: Suvirinimo Degiklis
Suvirinimo Talpa: Kita
Suvirinimo Tipas: Kita
Modelio Numeris: Tig Dujų Objektyvas

  • BI0003172

    Specifikacija:

    Nauja

    Lengva surinkti ir naudoti.

    Prekės Mašina būtų Rilon, Riland, Jasic, Mitech, Chiry, UNT, Kriptonas, Longetivity, Berlan ir pan.

    Šis rinkinys tinka visų WP-9/20/25 serijos oro aušinamas suvirinimo degikliai, Lincoln PTA-9 PTA-9V PTA-9 PTA-20V variklinių dviračių transporto-25 Tig Suvirinimo Degikliai, Miller Diamondback DB9 DB9V DB20 DB20V DB25 Tig Suvirinimo degiklį.

    Privalumas skaidrus shield " taurė:

    Ji suteikia suvirintojų yra extrodinary matomumas ir patogus jausmas metu suvirintojo darbo.Ji yra specialiai sukurta siekiant padeda suvirinimo tikslumą ir mažą darbą, kur reikia pamatyti, vieta labai aiškiai.Pavyzdžiui: jis yra plačiai naudojamas kartu su mūsų Fortuneweld prekės tikslumo šalto suvirintojas PCW220.

    Tai padeda padaryti vienodą dujų srauto suvirinimo, kurie gali padėti suvirinimo kokybė aukšta.Taip pat, ji taip pat gali padėti sutaupyti ne mažiau kaip 30% dujų, lyginant su bendra keramikos shield " taurės.

    Jie plačiai suderinamas su originaliu bendrą atsarginės dalys, TIG deglas.Šiuo atveju,

    A) kaip #10 skaidrūs shield taurės fakelas WP9/20/25/24 jums reikia nusipirkti vieną papildomą O žiedas užbaigti visą atsarginių dalių remiantis originalus kitų atsarginių dalių.

    B) #12 didelis ar mažas, skaidrus shield taurės fakelas WP17/26/18, jums reikia nusipirkti vieną papildomą O žiedas užbaigti visą atsarginių dalių remiantis originalus kitų atsarginių dalių.

    Galite sutaupyti daug pinigų, pasirinkdami mūsų skaidrūs shield " taurės.Viena, viena vertus, jums nereikia išleisti daug pinigų, kad pirkti kitų atitinkamų dalių, tokių kaip collet ar collet įstaiga ir pan.Kita vertus, ji turi ilgaamžiškumas nei kiti keramikos dirbiniai, tipo shield taurės nes nėra per daug susisiekti su šiluma.

    Ji yra labai lengva surinkti.Jums tiesiog reikia stumti skaidrus shield taurės ir padaryti jį įdiegti tvirtai ir sklandžiai.

    Pakuotė:

    1pc x #10 Pyrex Stiklo, Taurės

    1pc x 41V35 Vidutinio Atgal Taurės Tig Suvirinimo Degiklis

    1pc x 45V44 Įvorės Kūno Dujų Objektyvas Tig Suvirinimo Degiklį 2,4 mm 3/32"

    1pc x 13N23 Collet už Tig Suvirinimo Degiklį 2,4 mm 3/32"

    4pcs x Temperatūrai Atsparia O-žiedai

    Pastaba:

    Venkite naudoti visų rūšių skaidrus shield " taurės, kurioje yra spatter atliekant suvirinimo darbą.

    Prašome ne trankyti ant skaidrios shield taurės, net jei jis gali atlaikyti aukštą temperatūrą.

    Pagrindus, kad jis omenyje, kad visų rūšių skaidrus shield taurės turi būti naudojama accordiing suvirinimo asortimentą.DC išėjimo suvirinimo, maksimali srovė yra 170 A. AC išėjimo suvirinimo, maksimali srovė 90A.

    Prašome leisti 1-5mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

    Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

    EMS, DHL, "FEDEX", UPS yra su nuolaida.

    Jūsų užsakymas bus išvežti per Pardavėjo Pristatymas Metodas, Be Sekimo Numerį, ir jūs gausite savo

    prekių per 39-60 dienas, prašome palaukti, savo paketą kantriai.

    Jei norite sekimo numerį, prašome apmokėti Kinija Registre Oro Paštu išlaidas.

    Moveover, greitas pristatymas, EMS, DHL, "FEDEX" bus išleisti 5-15 darbo dienos jums gauti savo daiktus, ačiū.

    Jei laivybos įmonės, neturi laivo iterms į savo šalį .

    Susisiekti su mumis el. paštu arba Ali TradeManager.Mes stengiamės jums padėti !

    Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

    Labai ačiū!

    Geriausi Linkėjimai!

    Žymos: tig suvirinimo, mig, tig, prižiūrėtojas suvirinimo įrankiai, , chuck collet, stubby tig suvirinimo rinkinys, vyrai pyrex, tig suvirinimo degiklis, tig deglas wp 20, mig suvirinimo degiklis, suvirinimo reikmenys.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai