12inch 30cm Didžiulis Dildo su Stipri Siurbimo Taurės Realus Didelis Dildo Varpos Moterų Masturbator Sekso Parduotuvė Suaugusiųjų Sekso Žaislai Produktas 12inch 30cm Didžiulis Dildo su Stipri Siurbimo Taurės Realus Didelis Dildo Varpos Moterų Masturbator Sekso Parduotuvė Suaugusiųjų Sekso Žaislai Produktas 12inch 30cm Didžiulis Dildo su Stipri Siurbimo Taurės Realus Didelis Dildo Varpos Moterų Masturbator Sekso Parduotuvė Suaugusiųjų Sekso Žaislai Produktas 12inch 30cm Didžiulis Dildo su Stipri Siurbimo Taurės Realus Didelis Dildo Varpos Moterų Masturbator Sekso Parduotuvė Suaugusiųjų Sekso Žaislai Produktas 12inch 30cm Didžiulis Dildo su Stipri Siurbimo Taurės Realus Didelis Dildo Varpos Moterų Masturbator Sekso Parduotuvė Suaugusiųjų Sekso Žaislai Produktas 12inch 30cm Didžiulis Dildo su Stipri Siurbimo Taurės Realus Didelis Dildo Varpos Moterų Masturbator Sekso Parduotuvė Suaugusiųjų Sekso Žaislai Produktas

12inch 30cm Didžiulis Dildo su Stipri Siurbimo Taurės Realus Didelis Dildo Varpos Moterų Masturbator Sekso Parduotuvė Suaugusiųjų Sekso Žaislai Produktas

€31.87 €23.27
Yra sandėlyje
w49757

Kilmės: KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka: No
Seksualinio Pobūdžio: No
Medžiaga: PVC
Naudoti ilgis: 240mm
Skersmuo: 60mm
Pakavimas: Konfidencialus pristatymas
Dydis: 12'' 30x6cm
Prekės Pavadinimas: Vieruodis
Bendras Ilgis: 300mm
Funkcija Požymis: didžiulis dildo
Modelio Numeris: Juoda/Kūno Didelis Dildo

  • 100% brand new ir aukštos kokybės

    Spalva: Juoda/Kūno

    Medžiaga: Saugus PVC

    Dydis:30x6cm

    Paketas apima:

    1 x Didžiulis Dildo

    Diskretiška Pakuotė:

    Siekiant apsaugoti jūsų privatumą,mes pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės,be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

    Tikroviškas dildo su svogūniniai galvos ir tekstūruotos veleno

    Suprojektuotas, kad būtų, kaip realus dalykas (ar net geriau!) Tai tikroviška dildo yra pritvinkusios svogūniniai patarimas karūnavimo į veined veleno ir kamuoliukus, ir su dideliu kreivė smunka lengvai į savo magija vietoje, arba take it deep anally masažas vis labiau laimę į savo kūną.

    Laisvas rankas, Žaisti su stipriais siurbtukas bazės

    Kokios pozicijos yra jūsų mėgstamiausia, tvirtas siurbtukas bazė leidžia jums žaisti hands-free.Klijuoti jį prie bet kurio lygaus, plokščio paviršiaus ir važiuoti į šlovę!

    Pranešimas

    Prašome pat su kai kurių kūdikių miltelių, po valymo, laikykite jį sausoje vietoje, padėkite jį sausoje ir vėdinamoje vietoje, be perkaisti.

    Prašome laikyti jo pakuotę saugoti įsitikinkite, kad kiekvienas jūsų žaislų būti laikomi atskirai, kad būtų išvengta cheminių reakcijų, kurios gali būtų žaislas deformacijos.

    Mūsų Paslaugos

    Mūsų parduotuvėje, kaip mūsų vertingų klientų, jei esate nepatenkinti, kad mes nelaimingi.Tai tikrai tiesiog, kad paprasta!Mes norime būti visiškai tikri, kas, kad jums tinka.

    Privatumas Garantuotas

    Jūsų privatumas yra labai svarbus, ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Su visiškai paprastas pakuotes, vienintelis asmuo, gauti susijaudinęs jūsų pristatymas jums.

    Dėl Laiku

    Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatyti laikas

    Ilgiau Apsauga

    15 dienų daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

    Grįžta Extra

    Grįžti bet kokį produktą, tik tuos, puikios būklės

    Garantuota Kokybė

    Garantuotos Kokybės ar Visiškai grąžinti pinigus.

    Atsiliepimai

    Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros!

    Žymos: dildo, mano sekso žaislai, dildo didžiulis, sekso žaislas, super silicio dildo, dildo xxl, vibrat, gaidys, dildo strapon, dildo drakonas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai