Už Gigabyte GA-MA770-S3, Originalus Naudojami Darbastalio Plokštė MA770-S3 770 Socket AM2+ DDR2 Parduoti

Už Gigabyte GA-MA770-S3, Originalus Naudojami Darbastalio Plokštė MA770-S3 770 Socket AM2+ DDR2 Parduoti

€64.64 €35.56
Yra sandėlyje
w49709

Prekės Pavadinimas: Gigabaitas
FSB / HT: GA-MA770-S3
Lizdo Tipas: Socket AM2+
Modelio Numeris: GA-MA770-S3
Prekės Būklė: panaudota
Kietojo Disko Sąsaja: GA-MA770-S3
Atminties Bankas: 4 DDR2 DIMM
Atminties Tipas: DDR2
Vaizdo Plokštės Tipas: Ne Integruotas
Chipset Gamintojas: AMD
Atminties kanalo: Keturi
Su CPU: No
Uostai: USB 2.0
Formos Koeficientas: ATX
PROCESORIAUS Tipas: AMD
Prašymas: Desktop
Lustų rinkinys: AMD 770
Pakuotė: No

  • Pakavimo sąrašas: 1* motininė plokštė 1* I/O pertvara yra kita versija, plokštė RVE.XXX , prašome palikti pranešimą arba susisiekite su mumis, praneškite mums savo reikalavimus, kitaip man bus vežamos atsitiktinai!Atkreipkite dėmesį!Vaizdas yra tik nuoroda, o ne jūsų užsakymą.Prašome susisiekti su mumis arba užsisakyti pranešimą!

    Visose pagrindinėse plokštėse patikrintas prieš pristatymas. 1. nustatyti CPU & RAM.Galia išbandyti, jei ekranas veikia gerai. 2. Įmontuotas ventiliatorius, akumuliatorius, klaviatūra, garso plokštės, tinklo kortelę, įjungti ir patikrinti, ar bios numeris teisingas. 3. Muzikos grojimo patikrinti garso ir ausinių kištukas gerai. 4. Pamatyti, jei baterija gali paprastai imti ir išmesti. 5. Tada touch pad, usb lizdus ir visos šviesos. 6. Paleisti 3D mark 7. Iš naujo paleiskite "Windows".

    Mes visada darome viską, kad teikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą

    Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Jūs gausite, puikus aptarnavimas ir greitas pristatymas, kai jūs pirkti mūsų produktą.

    Žymos: am2 mainboard, am3 amd pagrindinė plokštė, am3 plius, am2 valdyba, am3 motininę plokštę, am3, am2, pagrindinė plokštė, am3 ddr2 plokštė, amd ddr2 plokštė.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai