12Pc ilgintuvas Kabeliai Turėtojas Organizatorius Sunkiųjų Žarnos Kablys ir Kilpa Saugojimo Dirželis Namo Rūsyje, Garažas Aparatūra Kablys 12Pc ilgintuvas Kabeliai Turėtojas Organizatorius Sunkiųjų Žarnos Kablys ir Kilpa Saugojimo Dirželis Namo Rūsyje, Garažas Aparatūra Kablys 12Pc ilgintuvas Kabeliai Turėtojas Organizatorius Sunkiųjų Žarnos Kablys ir Kilpa Saugojimo Dirželis Namo Rūsyje, Garažas Aparatūra Kablys 12Pc ilgintuvas Kabeliai Turėtojas Organizatorius Sunkiųjų Žarnos Kablys ir Kilpa Saugojimo Dirželis Namo Rūsyje, Garažas Aparatūra Kablys 12Pc ilgintuvas Kabeliai Turėtojas Organizatorius Sunkiųjų Žarnos Kablys ir Kilpa Saugojimo Dirželis Namo Rūsyje, Garažas Aparatūra Kablys 12Pc ilgintuvas Kabeliai Turėtojas Organizatorius Sunkiųjų Žarnos Kablys ir Kilpa Saugojimo Dirželis Namo Rūsyje, Garažas Aparatūra Kablys

12Pc ilgintuvas Kabeliai Turėtojas Organizatorius Sunkiųjų Žarnos Kablys ir Kilpa Saugojimo Dirželis Namo Rūsyje, Garažas Aparatūra Kablys

€14.71 €9.56
Yra sandėlyje
w48801

Modelio Numeris: Naujas
Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
Prekės Pavadinimas: KaariFirefly

  • Savybės:

    - Pagerinti kosmoso panaudojimo, tvirtas sukibimas, daugkartinio naudojimo, dilimui, lengva išmontuoti.

    - Su mūsų pratęsimo laido Laikymo Diržai galite tvarkyti savo garažą, sandėlį, rūsį, patalpų, dirbtuvių, valtis, RV ir kt.

    - Mūsų dirželiai yra puikus naudoti ir kartu su garažo saugojimo kabliukai (neįtraukta) padėti jūsų saugojimo organizacijos daug efektyviau.

    - Jūs galite koreguoti ilgintuvas dirželiai tinka lauko ilginamųjų laidų, didelis aparatas, kabeliai, tinklo laidai, elektros laidai, sodo žarnos ir kt.

    - Lengva pakabinti ant vidaus arba lauko ilginamųjų laidų, ilgai elektros kabeliai ir laidai, žarnos skalbimo mašina, sodas ir baseinas žarnos, oro ir vakuumo žarnos, kaip ir kitų didelių žarnos.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Nailonas

    Dydis: 5*17cm

    Pakuotė:

    12 x ilgintuvas Laikikliai

    Pastabos:

    1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

    2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

    Žymos: makaronų saugojimas, saugojimo dirželis, sveikos rinkinys, sunkiųjų butas plug ilgintuvas, garažas popieriaus turėtojas, krepšys parduotuvė, stovo įrankis, automatinis seiko atveju, toohr, už garažo saugojimo.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai