Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt. Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt. Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt. Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt. Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt. Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt.

Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt.

€9.18 €6.42
Yra sandėlyje
w4735

Kilmės: KN(Kilmės)
Nėra. Pakopų: Vieną
Medžiaga: Kita
Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Modelio Numeris: Plug-plug-in stalo laikiklis
Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija: Įžuvinti
Naudoti: Įvairenybės
Tipas: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Taikomas Vietos: Už Durų, Arba Ant Sienos

  • p { text-align: left; font-size: 20 taškų; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 20 taškų; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { plotis: 800px; text-align: left; }

    Galia Juostelės Laikiklį,Lipni Juosta Fixator Punch Laisvos Vietos Taupymo Prie Sienos Mount Lizdas Kabelis Fiksažų Organizatorius 8 Vnt.

    Produkto Aprašymas galia juostelės fixator yra atsparus vandeniui ir ilgaamžiai, gali būti taikomas ilgą laiką; dvipusė juosta tai stiprus, kad tvirtai pritvirtinkite juostos ir nebus nukristi lengvai

    Lengva įdiegti: suprojektuoti su lipni atgal, jūs galite surinkti lizdo kabelio fiksažų ant sienos gana lengvai, be įrankių ar gręžimas; Atminkite, kad po to klijuoti, prašome palikti 10 val. geriau poveikis

    Plug-in konstrukcija: patogu nustatyti galia juostelės lizdas-laikiklis tiesiog prijungti, ir tai tinka daugumos lygių paviršių, tokių kaip įprasta, sienų, plytelių, stiklo, medinis stalas, marmuro, metalo ir kt.

    Ne daugiau erzina netvarka: tai lipni, galia juostelės laikiklį veikia gerai, nustatymo galios juostiniai, nuotolinio valdymo pultas, audinių langelį, maršrutizatorius, adapteris ir daugiau; Jis taip pat organizuoja daiktų ir erdvės taupymo būdas ir pašalina problemų apie erzina netvarka

    Patogu naudoti: lizdą, kabelis, stovas yra patogus jums nustatyti ir atskiras su parašiutas dizainas; Daugkartinio naudojimo gelio akrilo leidžia jums valyti kelis kartus, tačiau išlaikant pradinis sukibimas

    Tvirtas ir patvarus:kuris yra patvarus ir praktiškas, nėra lengva sulaužyti arba deformuoti, ir liks klijų po pakartotinio naudojimo.

    Gerai organizuoti juostelės galia:lizdą kabelių organizatorius turėtojas padeda išspręsti galios juostiniai gerai vieta, o ne leidžia sklaida aplink, kurios suteikia daugiau komforto ir tvarkinga aplinka, praktiškas daiktas tiek namuose, tiek biure.

    Platus naudoti:Be tvirtinimo juostelės galia, punch-nemokamai kabelių organizatorius taip pat gali būti taikomi organizuoti nuotolinio valdymo pultas, foto rėmelis, sieninis laikrodis, audinių dėžės, maršrutizatoriai, adapteriai ir t.t.Prie sienos tvirtinamas dizainas ne tik išvengti bėdų, bet taip pat sutaupoma daug vietos.

    spalva:balta

    Medžiaga:ABS

    dydis:10 x 4cm

    Pakuotės Turinys:

    8 x Plug-plug-in stalo laikiklis

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: kabelis su šlapia danga, laikiklis prie sienos, kabelio lovelis, krepšelis kabelis, savininkas lizdas, užrakto nuo vaikų, galia juostelės ant sienos, savininkas juostelės, vielos stovo, inkaro durų.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai