14 14 14 14 14 14

14"Trumpas Afro Keistą Garbanoti Perukai Su Kirpčiukais Už Juodaodžių Moterų Šviesūs Sumaišyti Ruda Sintetinių Cosplay Afrikos Perukai Atsparus Karščiui Lizzy

€32.38 €17.81
Yra sandėlyje
w47164

Gali Būti Permed: No
Perukai Ilgis: Trumpas
Svoris: 280g
Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: 1034
Prekės Pavadinimas: Lizzyhair
Tankis: 150%
Medžiagos Klasė: Aukštos Temperatūros Pluošto
Tekstūra: Keistą Garbanotas
Funkcija: Kasdien Naudoti

  • Pasinaudok Savo Vidiniu Diva

    Apsipirkti klubo, naujas plaukų stilius?Perukai yra puikus būdas perimti savo vidinį diva!Ne Lizzy, mes žinome, kad jūs norite išreikšti savo unikalų stilių, todėl mes siūlome didžiausią pasirinkimą perukai už juodaodžių moterų internete.Tai reiškia, kad ieško ir jausmas jūsų geriausias dar niekada nebuvo taip lengva!Perukas jums pasirinkti gali būti atsitiktinis arba pasakų, kaip jūs norite, ir mes norime padėti jums rasti jūsų kitą mėgstamą stilių.

    Ištirti Mūsų Didžioji Atrankos Perukas Stiliai

    Ieškoti garbanotas, šilkinis, tiesus, ilgi juodi, sassy trumpas, ombre, madingas bobas ir kitų akį traukiantis perukai — visi padarė geriausią perukas prekių ženklų.Kokia jums pasirinkti vieną iš mūsų didelę kolekciją perukai pardavimas, galite būti tikri, kad gaunate aukštos kokybės, natūraliai atrodančius perukas

    Žymos: afro sintetinis perukas, plaukų žmogaus perukas, raudona banguota perukas, brazilijos vandens banga perukas, atsitiktinis moterų, žmogaus nėriniai, visas perukas, tiesiai keistą perukas, bob perukas, arielis cosplay suknelė.

  • Atsiliepimai (3)

    • Ruzanna 70

      I am very satisfied with my order very good communication with the seller

    • Oleg Kovtun

      Simply beautiful .. The sending was very fast .. She arrived in very good condition. I don't regret ordering two wigs. Thanks for the gifts.

    • Gargomex

      l love it so soft. the quality is great. l will buy more.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai