NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas

NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas

€79.99 €75.99
Yra sandėlyje
w47156

Aukštos Kokybės Funkcijos: Aukštos kokybės Su FTDI Chip 93C46 lustas
Elemento Tipas: Automobilių Diagnostikos Kabeliai ir Jungtys
Elektroninis: No
Įtampa: V
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Elemento Aukštis: 10inch
Programinės Įrangos Versija: digiprog 3 V4.94
Elemento Ilgio: 10inch
Kilmės: KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos: ST01 ST04
Medžiagos Tipas: Plastikiniai
Elemento Plotis: 10inch
Prekės Pavadinimas: DIGIPROG 3 V4.94 OBD2 Versija
Prekės Svoris: 0.5kg
Modelio Pavadinimas: Digiprog III ridos Programuotojas
Aparatinės Įrangos Versija: Naujausia Versija V4.94
Galia: W

  • NAUJAS Digiprog 3 su FTDI FT232BL v4.94 OBD DIGIPROG III Ridos reguliuoti programuotojas Digiprog3 Rida Teisinga Priemonė Nemokamas Pristatymas Digiprog III V4.94 Ridos Korekcijos Įrankis

    Digiprog III Programuotojas su Pilna SoftwareWith naudoti naujos DIGIPROG III, ridos koregavimas yra vėjas.Pažangi priedai ir platus vadovai yra uždara.

    Programinės Įrangos Versija Naujausia V4.94

    Pranešimai : ši nuoroda yra Digiprog 3 obd versija , tai tik pagrindinis suvienyti iš Digiprog 3 su obd2 kabeliu .

    Kalbos: Lietuvių, Anglų, Espanol,Prancūzų,Portugalų,Prancūzų, Italijos,Turkijos,Olandų.

    Pastabos:

    1.Slaptažodis yra "1" .

    2.Jums nereikia įdiegti programinės įrangos,galite naudoti jį tiesiogiai.

    3.Prašome don ' t kada nors pabandykite ją atnaujinti.jei jūs turite sena versija digiprog III,klientas tiesiog reikia sau leisti krovinių vežimo,mes jums nemokamai atnaujinti.

    4.Is naujausias V4.94 programinę įrangą,tai gali padaryti dauguma automobilių modeliai iki 2012 metų, tačiau jis negali padaryti visų automobilių modelių žemiau automobilio markės.Jei jūs galite įsitikinti, jei tikslaus modelio, galima pritarti arba ne, susisiekite su pardavėju.

    Įranga: Digiprog 3 Tachojustiergerat yra pirmaujanti nustatymo sistemą ir programavimo skaitmeninis spidometras.Į Digiprog 3-tai sistema, su modernia aparatūra ir naujausią programinę įrangą, tachometras ir spidometras remontas, reguliavimas visiems paprasčiausias būdas įmanoma.Galite naudoti Digiprog 3 visų spidometras, ir variklio valdymo blokai, darbo valandų skaitiklis, raktai, atminties klaida, motociklų ir t. t.lengvai programuojamas.Gausite vieneto, žinoma, visi reikalingi laidai, taip pat vaizdo ir teksto vadovas.Kitos funkcijos: techninės priežiūros intervalus patikslinimus ir parametrai Assyst tvarkymo Kaltės atminties skaityti-erase EEPROM programuotojas Integruota PC ryšių Punktas Funkciją, spidometro, variklio valdymo blokai, darbo valandų skaitiklis, raktai, atminties klaida, motociklų ir t. t.DIGIPROG III Mašina, su pilna programinė įranga Apima Naudojant naujas DIGIPROG III ridos koregavimas yra vėjas.Pažangi priedai ir platus vadovai yra uždara.

    DigiProg yra pasaulio lyderė gamybos ir pardavimo skaitmeninis spidometras programavimas ir taisymas programinės įrangos.Mūsų valstybės meno, technikos, yra nuolat atnaujinami, o mūsų kokybės standartus, yra antra, nė, ekspertai, transporto priemonių ir metodų, EDP mašinos kontrolės, taip pat mūsų matavimo technologija turi ilgametę patirtį šioje srityje skaitmeninio transporto inžinerijos ir nuolat stengiasi sustabdyti į priekį nuo konkurencijos ten srityje patirtį.

    Pakavimo Sąrašas

    Vienam Pagrindinių sąsaja

    Vienas vienetas OBD2 kabelis

    Vienas Įkroviklis

    ST01 ST04 Kabelis

    Paketų Sąrašas

    1pc x Pagrindinis įrenginys Digiprog III

    1pcs x OBD2 kabelis

    1pc x Pagrindinis įrenginys Digiprog III V4.94 su OBD2 ST01 ST04 Kabelis

    Q: Ar digiprog3 dirbti su VW golf 6 2009, golf 5 2006 ir Peugeot 407 2006? A: Taip.Digiprog 3 nėra.Prašome kreiptis į digiprog3 transporto priemonių sąrašas Q: Ar Digiprog III keisti ridos BMW po 2008year?Ar Digiprog3, kad raktas BMW?A: geriau naudoti Digimaster 3 programos rida aukštos klasės BMW.Digiprog3 negaliu padaryti, įrašykite BMW, patarimų, galite naudoti AK300 klavišą "pro".Q: kas yra Digiprog III power-on password?A: Digiprog 3 Power-on password " yra 1. Po įveskite slaptažodį "1",spustelėkite pažymėti" √", o ne "X", kitaip Digiprog3 bus įšaldyti.Q: Koks yra skirtumas tarp tacho pro, 2008 m. ir digiprog 3? A: tacho pro, 2008 m. ir digiprog 3 akcija tą pačią funkciją.Bet tacho pro veikia su automobiliu iki 2006 metų, digiprog 3 darbai su automobiliu net iki 2012 metų.Q:Kas yra ST01, ST04 naudojami kabeliai įpakavime Digiprog 3? A: Ji turi pašalinti chip, kai jums programa rida kai kurių automobilių modelių.Vienas galas ST01 kabelis ir ST04, apkabos lustas, o kitą galą prijunkite prie digiprog3. Q: aš naudoju digiprog3 dirbti su Opel Astra 2004 m., ir vadovas siūlo naudoti No. 1 kabelio, kabelis yra ST01? A: Taip, No. 1 kabelis yra ST01 kabelis, bei programinė įranga turi open off-line programavimo ar interneto-programavimo.

    Žymos: obdstar x300, humzor, obd2 skaneris, ft232rl usb, ft232rl ftdi, naujas atvyksta, "intel" mini pc, automobilių diagnostikos aparatūra, krautuvas volvo, ftdi programuotojas obd.

  • Atsiliepimai (1)

    • Julienduch

      Отправили быстро, уже испробовал, работает, только я заказывал с евровилкой а он отправил US

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai