Super Slim 15 Super Slim 15 Super Slim 15 Super Slim 15 Super Slim 15

Super Slim 15" LED Šviesos Juosta Vietoje Potvynių 120W Led Juosta Off Road LED Darbo Lemputė Valtis UTV Sunkvežimių ATV Nerūdijančio plieno Baltos Šviesos

€10.86 €6.95
Yra sandėlyje
w47108

Liumenų: 6000lm
Kilmės: KN(Kilmės)
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: Universalus
Išmatavimai:
Sąsajos Tipas: T10 (W5W/194)
Laikiklis medžiaga:
Galia:
Prekės Pavadinimas: oeny
Elemento Tipas: Licencijos Numerio Apšvietimo Lemputės
Veikimo Įtampa:
Ip reitingas:
Led spalva:
Modelio Pavadinimas: QM1933485
spalva: Smėlio spalvos
Įtampa: 12V
Prekės Svoris: 500g
Lęšių medžiaga:

  • Savybės:

    *1.Dėl lieto aliuminio korpusas gali atlaikyti atšiaurių aplinkoje, su tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Patobulinta 6D objektyvas padeda pasiekti geriausią šviesos formos.Mūsų LED prožektoriai gali būti naudojamas 50,000 valandų ir yra IP67 įvertinti už atsparus vandeniui, dulkėms, atsparus smūgiams, korozijai atsparus, ir tinka atšiauriomis sąlygomis.

    *2.Mūsų LED šviesos juosta yra įrengta aukštos intensit LED lustai.Spalvos temperatūra stipri šviesa yra 6000K balta šviesa, kad jūsų vairavimo patogiau.

    *3.Siekiant gauti geriausią šilumos išsklaidymo efektu, mūsų LED šviesos juosta priima aviacijos aliuminio lydinio, kaip apvalkalas, kuris gali pasiekti geriausių šilumos išsklaidymo ir geriausias šilumos sandarinimo.Aštrių aliuminio ventiliatoriaus dizainas leidžia greičiau ir efektyviau.Ji pailgėja šviesos juosta, daugiau kaip 50.000 val.

    *4.Naudojant pateiktą reguliuojamas montavimo priedai, LED prožektoriai gali būti koreguojama maždaug iki 90 laipsnių.Tai leidžia lengvai keisti kryptį šviesos.Po įdiegimo, lemputė gali skaidrę.

    *5.Šis LED prožektorius šviesos juosta yra suderinama su beveik visų motociklų, jeep, 4x4, sunkvežimiai, traktoriai, priekabos, golfo vežimėliai, pikapas sunkvežimiai, automobiliai, motociklai, Visureigiai, Atv ir valtys.Be to, yra daug patalpų ir lauko naudojimui: sodo apšvietimas, kieme apšvietimas, atbulinės eigos žibintai, off-road apšvietimas, atbulinės eigos žibintai, architektūrinis apšvietimas ir t.t.

    Techniniai duomenys:

    Korpuso medžiaga: lieto Aliuminio

    Lęšių medžiaga: Kietas PC

    Laikiklis medžiaga: Nerūdijantis plienas

    LED Spalva: Balta

    Matmenys: 15inch

    Galia: 120W

    LED lustas Kiekis: 40/60 vienetų Led Didelės Galios Žetonų

    Veikimo įtampa: 9-30 V DC

    Gyvavimo laikas: Virš 50000 valandų

    IP klasė: IP67

    Spalvos temperatūra: 6000K

    Darbinė temperatūra: -40 ~ +80 Laipsnių Celsijaus

    Pakuotė :

    1 * 15" LED Šviesos Juosta

    1 Komplektas Laikiklis

    Žymos: t10, padengti super atv, valtis žibintai led 12 v, mini sunkvežimis uodegos šviesos, super slim led rūko juostą, , led pabaigos baras, šviesos utv, ford licencijos, durų utv, audi s6 c6 led.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai