Dawapara Asmeninį Užsakymą Taro Kortų Pakabukas Karoliai Major Arcana Nerūdijančio Plieno Talismanas, Amuletas Karoliai Dawapara Asmeninį Užsakymą Taro Kortų Pakabukas Karoliai Major Arcana Nerūdijančio Plieno Talismanas, Amuletas Karoliai Dawapara Asmeninį Užsakymą Taro Kortų Pakabukas Karoliai Major Arcana Nerūdijančio Plieno Talismanas, Amuletas Karoliai Dawapara Asmeninį Užsakymą Taro Kortų Pakabukas Karoliai Major Arcana Nerūdijančio Plieno Talismanas, Amuletas Karoliai Dawapara Asmeninį Užsakymą Taro Kortų Pakabukas Karoliai Major Arcana Nerūdijančio Plieno Talismanas, Amuletas Karoliai Dawapara Asmeninį Užsakymą Taro Kortų Pakabukas Karoliai Major Arcana Nerūdijančio Plieno Talismanas, Amuletas Karoliai

Dawapara Asmeninį Užsakymą Taro Kortų Pakabukas Karoliai Major Arcana Nerūdijančio Plieno Talismanas, Amuletas Karoliai

€3.82
Yra sandėlyje
w46843

Elemento Tipas: Individualų Karoliai
Medžiaga: Metalo
spalva: plieno spalvos / aukso / juoda
Formos\modelis: Aikštė
Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
Karoliai Tipas: Kaklo Pakabukas
Grandinės Tipas: Nuorodą Grandinės
Bauda ar Mados: Mados
Modelio Numeris: JGDBDZASS24*40-DM-HZL
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Individualų Tipą: Nuotrauka
Pakabukas Dydis: 24*40 mm
Proga: Jubiliejus
Stilius: derliaus
Lytis: Unisex
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Produkto Pavadinimas: Taro kortų karoliai, Spalva : plienas, spalva / aukso / juoda Ilgis: 45 cm karoliai / 60 cm karoliai Medžiaga : nerūdijantis plienas Kodėl verta rinktis nerūdijančio plieno: 1. Jokių rūdžių; 2. Ne Alergija; 3. Galingas anti-rūgštis,anti-šarmų; 4. Jokių deformacijos; 5. Neblunka.Stilių pasirinkimas:vienos pusės/ dvigubo pusėje

    Dėmesio!

    prašome siųsti mums modelio norite,pvz.: Stiliaus 2 ar tiesiog 2

    Jei jums pritaikyti vienos pusės, prašome pasirinkti vieną modelį.

    Jei galite tinkinti dvipusis modelius, prašome atkreipti dėmesį į du stilius, jei yra tik vienas modelis yra pažymėjo, aš atsiųsime patį modelį iš abiejų pusių.

    Jei jūs neturite pastaba modelį, pagal jūsų užsakymą, aš atsiųsime atsitiktinai modelis.

    Unpatterned produktus

    Modelis reiškia, Stilius 1 : Kvailys .-Ar jums palinkėti jums turėjo šiek tiek daugiau įspūdžių savo gyvenime?Gal esate pasiruošę išbandyti kažką visiškai skirtingi nuėjus į naują kryptį?Ar norite, naujų galimybių meilės arba esate pasiruošę pereiti į naują karjerą, Kvailas taro kortų sako "rizikuoti!"

    Šis nekaltas ir vaikiška nuotykių ieškotojas atneša laisvę ir įdomu, į savo gyvenimą.Jis gali būti šiek tiek neatsargus ir naivus, bet Kvailys primena mums, kad kartais mes turime imtis tikėjimo šuolis, norėdami atidaryti duris į įdomių naujų nuotykių.

    Stiliaus 2: Magas. –Magas tarot kortelės yra puikus kortele gauti savo skaitymo!Tai visos tiesos apie savo svajones ir sukurti gyvenimo, kad norite sau.Magas taip pat apie nauja pradžia, ir jis turi įgūdžius ir talentus, kad sukurti pasaulį, lygiai taip, kaip jis nori.

    O ne tik atsižvelgiant į tikėjimo šuolį, Magas primena jums, kad jūs turite tai, ko reikia sėkmingai, bet jūs turite būti iniciatyvus ir įtraukti savo galią.Jis skatina jums naudoti savo intelektą, talentus ir įgūdžius, išpažinti savo svajones, o ne tiesiog laukia (arba tikiuosi) jiems išsipildyti.

    Žymos: tarot denio de, lenormand, slavų, žalia ragana taro knyga, tarot denio, arcana, taro, taro kortos mundi, sigil taro kortos, taro ragana.

  • Atsiliepimai (1)

    • Renato4401

      LD026457190BE

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai