Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23 Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23 Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23 Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23 Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23 Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23

Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23

€6.88 €5.30
Yra sandėlyje
w44551

Modelio Numeris: 255748
Prekės Pavadinimas: Etmakit
Pakuotė: No
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Metalo

  • Sulankstomas Minimalus Mobiliojo Planšetinio Kompiuterio Stovas Swivel Tablečių Mobiliojo Telefono Laikiklis @M23 Aprašymas:

    Savybės:

    1. Kelių Kampų: stand yra labai reguliuojama, pritaikyti jį prie bet kurio kampo nuo 0 iki 180 laipsnių.Jūs galite turėti įvairių žiūrėjimo kampai naudojantis telefonu ar planšetiniu kompiuteriu.Ji yra saugi spyna sugriežtinti stovėti.

    2. Platus Kryptys: Jis palaiko vertikalios ir horizontalios orientacijos, kad jūs galite įdėti savo planšetinį kompiuterį įvairiais kampais, jei norite.Tik paramos horizontalios orientacijos už mobilųjį telefoną.

    3. Patvari Medžiaga: savininkas yra pagaminti iš metalo ir plastiko, kurie yra patvarus ir tvirtas ir ne taip lengva nutraukti.

    4. Sulankstomas Dizainas: stovas skirtas su sulankstomas funkcija.Tai-erdvės taupymas ir lengva nešiotis.

    5. Puikus Dauguma Įrenginių: Du dydžiai pasirinktinai.Jis tinka laikyti didelius ir mažus įrenginius nuo telefonus, planšetinius kompiuterius.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Specifikacija:

    Tipas: Tablet Stand

    Medžiaga: Metalas, Plastikas

    Procesas: galvanizavimo, panirimas

    Dydis: S:12*9.5 cm, L:16*14.5 cm

    Taikoma tabletės: žemiau 12in

    Komplektą Sudaro:

    1 x Tablet Stand

    Žymos: rėmas pen, gmg, meno dovana, streatwear marškinėlius, vyresnysis tablet, reguliuojamas laikiklį mobiliajam telefonui, telefono stovas gyvis, savininkas varantys, mobilus stendas xiaomi, žavesio plokštumos.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai