Už Gopro Hero 9 Black 45M Povandeninis Vandeniui Atveju Fotoaparatas, Nardymo Būsto tvirtinimas Priedai GoPro Už Gopro Hero 9 Black 45M Povandeninis Vandeniui Atveju Fotoaparatas, Nardymo Būsto tvirtinimas Priedai GoPro Už Gopro Hero 9 Black 45M Povandeninis Vandeniui Atveju Fotoaparatas, Nardymo Būsto tvirtinimas Priedai GoPro Už Gopro Hero 9 Black 45M Povandeninis Vandeniui Atveju Fotoaparatas, Nardymo Būsto tvirtinimas Priedai GoPro Už Gopro Hero 9 Black 45M Povandeninis Vandeniui Atveju Fotoaparatas, Nardymo Būsto tvirtinimas Priedai GoPro Už Gopro Hero 9 Black 45M Povandeninis Vandeniui Atveju Fotoaparatas, Nardymo Būsto tvirtinimas Priedai GoPro

Už Gopro Hero 9 Black 45M Povandeninis Vandeniui Atveju Fotoaparatas, Nardymo Būsto tvirtinimas Priedai GoPro

€10.14 €8.01
Yra sandėlyje
w44300

Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Kita
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: gopro
Tipas: Byla
Modelio Numeris: Kameros apsauginis apvalkalas
Prekės Pavadinimas: Rondaful

  • Aprašymas

    1. Skirta GoPro Hero 9, šį apsauginį dangtelį galima apsaugoti savo GoPro ekstremaliomis lauko veikla ir gilumų nardymas.Prašome atkreipti dėmesį, kad jis netaikomas GoPro Hero8 ir Hero7.

    2. Nereikia nuimkite apsauginį objektyvo prieš pradedant fotoaparatą į dėklą.Tiesiog atidarykite atveju, įdėkite į kamerą, ir nutraukti bylą.Šis projektas taip pat gali suteikti geresnę apsaugą nuo atsitiktinio poveikio GoPro objektyvas.

    3. 45M/147FT vandeniui reitingų.Šis vandeniui atsparus dėklas yra įrengta atnaujintas vandeniui sandarinimo žiedas ir stora sagtis, kuri padeda veiksmingai išvengti vandens nutekėjimo.Galite naudoti GoPro įrašyti povandeninis veiklą gylis apie 45 metrų/147 metrų, nesirūpindami apie nutekėjimo, ir ji bus ne sunaikinti fotografavimo efektas, aiškus ir ryškus.

    4. Visapusiška apsauga.Korpuso objektyvas yra pagamintas ultra-storas grūdintas stiklas būtų aiškiai fotografavimo poveikį ir išvengti poveikio.Pagrindinėje byloje yra pagamintas iš aukštos kokybės touch-screen grūdintas stiklas, kuris yra tvirtas ir patvarus, ir gali apsaugoti GoPro iš didelio poveikio lašai, įlenkimų ir įbrėžimų.

    5. Greito atjungimo sagtis montavimo vietą.Jis yra pritvirtintas su greito atjungimo sagtis montavimo vietą.Šį rinkinį galima lengvai išspręsti GoPro prie kitų aksesuarų, tokių kaip trikojis, dviračių stovo, ir siurbtukas stovėti.Pastaba: priedai turėtų būti perkamas atskirai.

    Specifikacija:

    Medžiaga: PC

    Pareigos: atsparus vandeniui, dulkėms, drop-įrodymas, slėgis-įrodymas

    Parama vandens gylis-apie 45 metrų/147 pėdų atsparus vandeniui

    Lęšių medžiaga: grūdintas stiklas (šviesos pralaidumas ne mažesnis kaip 95%, G aukšto kietumo ≥9H)

    Taikomos modeliai: už GoPro Hero 9

    Spalva: skaidrus

    Pakavimo Sąrašas:

    Vandeniui Korpusas Dėklas*1

    Base*1

    Varžtas*1

    Žymos: gopro 9 herojus, go pro mount, lempos gopro 7, 4k go pro, dome " gopro hero 9, lamax x7, respublikonų partija, gopro hero 9, fotoaparato ekranas žvejybos, gopro mount.

  • Atsiliepimai (1)

    • Godfather Iii

      Closing seems somewhat fragile, but the body is quite durable. And as surprise box comes with two covers, one being suitable for touchscreen. Value think worth.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai