Nemokamas pristatymas mados auskarų, kūno papuošalų, medienos kištukai kūnas ausų tunelius 10-25mm auskarai Nemokamas pristatymas mados auskarų, kūno papuošalų, medienos kištukai kūnas ausų tunelius 10-25mm auskarai Nemokamas pristatymas mados auskarų, kūno papuošalų, medienos kištukai kūnas ausų tunelius 10-25mm auskarai Nemokamas pristatymas mados auskarų, kūno papuošalų, medienos kištukai kūnas ausų tunelius 10-25mm auskarai Nemokamas pristatymas mados auskarų, kūno papuošalų, medienos kištukai kūnas ausų tunelius 10-25mm auskarai Nemokamas pristatymas mados auskarų, kūno papuošalų, medienos kištukai kūnas ausų tunelius 10-25mm auskarai

Nemokamas pristatymas mados auskarų, kūno papuošalų, medienos kištukai kūnas ausų tunelius 10-25mm auskarai

€17.97
Yra sandėlyje
w44015

Punktas: pradurta kūno papuošalai
Prekės Pavadinimas: kubooz
Modelio Numeris: M707B
Stilius: Klasikinis
Raktas: Ausų Tunelius
Metalų Tipas: Mediena
Kategorijos: Ausų kištuką ir tunelis
Kūno Papuošalai Tipas: Plug & Tunelio Papuošalai
Dydis: 10-25mm
Kokybė: Aukštos kokybės su garantija
spalva: Medienos spalva
Bauda ar Mados: Mados
Elemento Tipas: Kūno Papuošalai
auskarų: ausis
Formos\modelis: Gyvūnų
Medžiaga: Mediena

  • Dydis: 8mm*8pcs

    10mm*8pcs

    12mm*4pcs

    Kaip 14mm*4pcs

    16mm*4pcs

    18mm*2vnt

    20mm*2vnt

    2, 2mm*2vnt

    25mm*2vnt

    Daug :9 Dydis ,36PCS/Daug Pastaba : 1.Kitas kiekis yra prieinama,jei visus poreikius kitose kiekis,prašome susisiekti su mumis.

    2.Jei klientai išleidžia daugiau nei 300 $apie mūsų produktus,mes nemokamas pristatymas DHL, ar AVS, kurie gali atvykti su 3-12 dienų.

    produkto rodo

    1. Kad visai daug, vieta, kad, kaip įprasta, ir jį sumokėti.Jis yra patogus.

    2. Jei jums nereikia daug, palikite man žinutę, kada jus, kad, prieš įvedant savo klavišą, kad jį sumokėti, sustoti, aš gauti užsakymą iš jūsų be papildomo mokesčio.Tada aš pasikeis kaina ir palikti jums pranešimą, pagaliau galite patikrinti kaina, ir jį sumokėti.

    Kiekvieno dydžio supakuoti į mažas opp maišelį.

    Vieną prekę supakuoti į didelį opp maišelį.

    Visi daiktai supakuoti kartu, popieriaus langelį.

    1.Pristatymas metodas: Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu į visus šalies ar ePacket į JAV.Bet jei klientai išleidžia daugiau nei USD300.00 produktai ,mes išsiųsti DHL, ar AVS nemokama, kurie atvyksta per 3-12days.

    2.Laivybos laikas: Kinija paštu, oro paštu, ir ePacket paprastai bus pristatomos per 15-35 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.Kartais muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas daugiau dienų iki 35-48 dienų.į Braziliją, jis bus lėtesnis, kartais bus daugiau nei 60days.

    Mes priimame grįžti

    Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, atvyko į neveikia,pls susisiekti su mumis nedelsiant iš dalies grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas:

    1.Deklaracijoje turi būti tai pradinę būklę;

    2.Grąžinti per 7 dienas;

    3.Pirkėjai moka grąžinimo pašto išlaidas.

    Jūsų didelis pasitenkinimas yra mūsų begalinis motyvacija.

    Tai labai dėkingi, galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ir mes bus grąžinti.dėkoju už aukštą įvertinimą ir puikių atsiliepimų.

    jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis.mes išspręsti problemą artimiausiu metu.dėkojame už jūsų pagalbą.

    >>apie mus

    mes jau gamykloje, pagal užsakymą pagaminti yra.jei jums reikia šiek tiek pavyzdžių, mes siūlome jums nemokamai, bet jūs turite sumokėti pašto išlaidas.jei turite užsakymą čia ir reikia kai kiti mėginiai, mes atsiųsime jums mėginius, kartu su užsakymo.

    Žymos: star wood auskarų, 0g ausų kištukai tuneliai, ne skylę pradurti, kūnas tunelis, ausies neštuvų, ausies gaug, ausų kištuką medienos, kūnas tunelio medienos, ausies tunelis, ausų kištukai tunelis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai