"Ford Mustang-2019 Dujų Akceleratoriaus, Stabdžių Trinkelėmis Aksesuaras Automobilio Akceleratoriaus Kojoms Pedalą, Stabdžių ir Sankabos Trinkelėmis Priedai

€4.74 €3.79
Yra sandėlyje
w43395

Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
Modelio Pavadinimas: Sporto Pedalo Ir Dangtis
Dešinėje Pusėje: KAIRĖJE RATAI
Specialios Funkcijos: nereikia gręžti skyles
Prekės Pavadinimas: TRUEFUL
dydžiai: 15*9*7cm
Automobilio Akceleratoriaus Kojoms Pedalas: Stabdžių Trinkelės Priedų
Elemento Plotis: 9cm
Elemento Tipas: Pedalai
Automatinė Pavarų Dėžė: Stabdžių Ir Sankabos Trinkelėmis Priedai
Metų: 2015-2019
Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
Prekės Svoris: 0.19kg
Elemento Aukštis: 7cm
Elemento Ilgio: 15cm

  • Įmontuoti: * Tinka 2015-2019 Ford Mustangas su automatine pavarų dėže * Tinka tiek kairėje ratai(LHD) ir dešinėje pusėje(RHD) Aprašymas: *1. 100% brand new. *2. Lengva įdiegti, nereikia gręžti skyles. *3. Medžiaga:Šlifuoto nerūdijančio plieno su TPE gumos, aplinkos apsaugos ir patvarus. *4. Neleidžiančioms slysti Paviršiumi Dizainas:apsaugo nuo slydimo išjungti.Pagerinti bendrą vairavimo patirtį ir saugumo. *5. Patobulinta Konstrukcija:Patobulinti išvaizdą, interjerą su mūsų pedalų rinkinį.Techniniai duomenys: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabro Dydis: 15*9*7cm Įrengimas: Lengva įdiegti, nereikia gręžti skyles 1. Stabdžių Pedalas: kilimo gamyklos gumos iki atsuktuvą, tada dėti ant stabdžių pedalo ir dangtis 2. Akseleratoriaus Pedalas: nėra gumos, ji iš pradžių.Tiesiog įdėti į akseleratoriaus pedalas padengti tiesiogiai, Jei sunku juos, jūs galite įdėti juos į karštą vandenį, kad guma minkštesnė.Arba pridėti šiek tiek muilo.Paketą Sudarė: 1 * akseleratoriaus pedalas padengti 1 * Stabdžių pedalą dangtelis Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

    Žymos: ford mustang raudonas accesoires, gabalas ford edge 2013, ford mustang, ford šalis, pedalas kompresorius, stalo kojoms, vyras mustang priedai, automobilių pedalas, padas pedalas, priedų mustang.

  • Atsiliepimai (2)

    • Isfjkbym

      The seller does not meet the set delivery dates it takes very long and has no fluid contact with customer

    • Mexrexjaz

      Perfect for mustang 2018. Good quality and good feeling with feet.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai