Naujos Lauko Išgyvenimo Įrankis, Metalo Nuolatinis Rungtynes Vandeniui Titnagas Nemokamai Ugnies Starteris, Žibalo, Kempingas Lengvesni Dalykėlių Vyrams Naujos Lauko Išgyvenimo Įrankis, Metalo Nuolatinis Rungtynes Vandeniui Titnagas Nemokamai Ugnies Starteris, Žibalo, Kempingas Lengvesni Dalykėlių Vyrams Naujos Lauko Išgyvenimo Įrankis, Metalo Nuolatinis Rungtynes Vandeniui Titnagas Nemokamai Ugnies Starteris, Žibalo, Kempingas Lengvesni Dalykėlių Vyrams Naujos Lauko Išgyvenimo Įrankis, Metalo Nuolatinis Rungtynes Vandeniui Titnagas Nemokamai Ugnies Starteris, Žibalo, Kempingas Lengvesni Dalykėlių Vyrams Naujos Lauko Išgyvenimo Įrankis, Metalo Nuolatinis Rungtynes Vandeniui Titnagas Nemokamai Ugnies Starteris, Žibalo, Kempingas Lengvesni Dalykėlių Vyrams Naujos Lauko Išgyvenimo Įrankis, Metalo Nuolatinis Rungtynes Vandeniui Titnagas Nemokamai Ugnies Starteris, Žibalo, Kempingas Lengvesni Dalykėlių Vyrams

Naujos Lauko Išgyvenimo Įrankis, Metalo Nuolatinis Rungtynes Vandeniui Titnagas Nemokamai Ugnies Starteris, Žibalo, Kempingas Lengvesni Dalykėlių Vyrams

€6.70 €3.82
Yra sandėlyje
w42697

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: raudona sidabro
Technics: Matinio
Medžiaga: Metalo

  • Dragon Breath Nemirtingas Lengvesni yra 3x galingesni nei įprasta žiebtuvėliai ir ji netgi veikia po to, kai buvo panardintas į vandenį.Į meistriškai paruošta oda yra įspaustas tiesiai ant dėklo, todėl tvirtas ir beveik nesunaikinami.Puikus kempingas, išgyvenimo situacijose, buriavimas, ir kasdien naudoti paskutinis lengvesni jūs kada nors reikės.

    Pastaba: be naftos

    Savybės:

    1. Dega nuolat, net ir tada, kai panardintas į vandenį.

    2. Ji naudoja pažangias puolėjų, kurios yra varomos žibalo naftos, siekiant užtikrinti, kad ji dega nuolat, net kai jis panardintas į vandenį.(žibalo naftos nėra komplekte)

    3. Pastatytas su daugkartiniai puošia nerūdijančio plieno atveju, siekiant suteikti jums su stilingas keychain, kad yra pakankamai tvirtos, kad paskutinis metų.

    4. Kiekvieną atsparus oro ryškus lazdele yra įrengtas degių medvilnės core, kurie gali būti padegti iki 10 000 kartų.

    5. Tai būtina lengvesni stovyklavimo ar tiesiog apšvietimo jūsų cigarečių.Užkariauti elementus ir gauti gaisras vyksta net ir tada, kai savo aplinkoje prieš tave, su puikiais Lengvesni dabar

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    2. Lengvesnės tik, žibalo aliejaus nėra įtrauktas.

    Žymos: vyrai žiebtuvėliai, spike padangų įrankis, anglies pluošto gyvatė, daugiafunkcinis peilis, cigarett e, cigarų, titnagas, gaisro klevas fork, VIRTUVĖ, cigarų fakelas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai