Kafuter K300 UV 50ml Klijai Gydant Lazeriu Klijų Didelio Ploto Stiklo Klijavimas Kristalų Amatų Shadowless Klijai su 9 LED UV Žibintuvėlis Kafuter K300 UV 50ml Klijai Gydant Lazeriu Klijų Didelio Ploto Stiklo Klijavimas Kristalų Amatų Shadowless Klijai su 9 LED UV Žibintuvėlis Kafuter K300 UV 50ml Klijai Gydant Lazeriu Klijų Didelio Ploto Stiklo Klijavimas Kristalų Amatų Shadowless Klijai su 9 LED UV Žibintuvėlis Kafuter K300 UV 50ml Klijai Gydant Lazeriu Klijų Didelio Ploto Stiklo Klijavimas Kristalų Amatų Shadowless Klijai su 9 LED UV Žibintuvėlis Kafuter K300 UV 50ml Klijai Gydant Lazeriu Klijų Didelio Ploto Stiklo Klijavimas Kristalų Amatų Shadowless Klijai su 9 LED UV Žibintuvėlis Kafuter K300 UV 50ml Klijai Gydant Lazeriu Klijų Didelio Ploto Stiklo Klijavimas Kristalų Amatų Shadowless Klijai su 9 LED UV Žibintuvėlis

Kafuter K300 UV 50ml Klijai Gydant Lazeriu Klijų Didelio Ploto Stiklo Klijavimas Kristalų Amatų Shadowless Klijai su 9 LED UV Žibintuvėlis

€8.46 €6.94
Yra sandėlyje
w42081

Modelio Numeris: k-300
Tipas: Silikono Hermetikas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
UV Žibintuvėlis: 9 led

  • Produkto Savybės:

    K-300 yra modifikuotas UV ar matomos šviesos kietėjimo akrilo klijais, silpno kvapo, aukštą skaidrumo, didelis sukibimas stiprumo,mažo klampumo, lengva deaeration , paprastai naudojamos didelio ploto stiklo kristalų klijavimas, pvz.: stiklo mozaikos,stiklo amatai, crystal amatų.

    Pagrindiniai veiklos rodikliai:

    Išvaizda: bespalvis arba šviesiai geltonos spalvos, skaidrus skystis Klampumas cps:

    Tipiškas gydant pobūdis:

    K-300 bus išgydyti pagal ultravioletine šviesa , saulė lėtai sukietintos . 220-260nm šviesos šaltinis, padeda paviršiaus išgydyti .Išgydyti norma , gylis, ir, galiausiai, gydant poveikis yra sausas ir UV šviesos šaltinis , poveikio laikas , šviesos pralaidumas, susijusią medžiagą .Siūlomas eksperimentų, siekiant nustatyti galutinį kietėjimo procesą .

    Nustatymo laikas:

    10 sekundžių -125w aukšto slėgio liuminescencinės , 4 mW / cm ⊃2; UVA

    Visiškai išgydyti laikas:

    180 sekundžių -125w aukšto slėgio liuminescencinės , 4 mW / cm ⊃2; UVA

    Tipiškas išgydyti savybės:

    Atsparumas šlyties stipris (GB 7124-86) sutapo plotas 25 x 12.5 = 312.5mm2: stiklas / nerūdijantis plienas , ≥ 10MPa

    Naudokite šiuos veiksmus:

    1 Priklausomai nuo medžiagos paviršiaus apdirbimas , paviršius sausas ir švarus , ne silpnas sienos sluoksnis ; 2 sąsaja klijų išlyginimo medžiagos apie būtinybę nuolat danga, būti atsargūs, kad dispersinis ; 3 šviesos padėties nustatymo klijų į trumpus ultravioletinės kietinimo lempos spinduliuotės, kol ranka pritraukia dėmesį fiksuotojo; 4 pašalinti klijų perteklių peiliu sunkiai klijai perkrautas , arba minkštu skudurėliu , popieriniu rankšluosčiu ir švelniai pašalinkite klijų perteklių, taip pat gali būti artimųjų, acetonas, alkoholis, nuvalykite ; 5 visiškai išgydyti laiko didelis radiacijos , kol visiškai išgydyti , atkreipkite dėmesį, kad temperatūra yra ne per didelės ; 6 artimųjų, acetonas, alkoholis, valymo medžiagų, su minkštu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu ir švelniai nuvalykite klijavimui, gera medžiaga .

    Naudojimo instrukcijos:

    1 , klijų paviršius švarus, sausas ir be riebalų , galite nuvalyti su acetonu , plaukų džiovintuvas . 2, UV lempos išdėstyti gydant , kietinimo norma priklauso nuo klijų sugerti šviesos energiją iš šviesos šaltinis, susijęs su šviesos pralaidumas, medžiagų ir kitų veiksnių . 3 , operacija turėtų išspausti ne per sunku būti lipni , ir turi būti perkelta ne tik kelis kartus adherend. 4, naudojant poilsio klijai nepatenka atgal į originalią pakuotę, kad būtų išvengta užteršimo.

    Pastaba:

    Vengti kontakto su akimis, oda ir drabužiais .Šios poros akis ir šiek tiek odos dirginimą.Jei netyčia aptaškyti į akis , nedelsiant gerai praplauti vandeniu , taip nėra, reikia eiti į ligoninę.Nedelsiant praplauti ir muilu po oda.Prašome plauti, kol jie gali dėvėti drabužiai.Negalima leisti su vaikais .

    Laikymas:

    Šis produktas yra jautrus šviesos ir šilumos , jums reikia saugoti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos, žemiau 28 ° C, galioja vienerius metus .

    Pakuotė:

    1 x 50ml kafuter K-300 1 x 9LED UV žibintuvėlis (neįeina baterijos)

    Žymos: klijai super, uv klijai, folija lazerio klijai, klijai loca uv, lazerinis žymeklis, 300ohm, metalo remontas, klijai, 1290 lazeriu, telefonas w k 300.

  • Atsiliepimai (3)

    • Spidermanddc33

      The flashlight comes without batteries. Need 3 pieces AAA.

    • Sentfromdarknss

      Just PERFECT!! fast shipping, thank you SO much!!

    • Mendelkostohris47

      WELL DONE

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai