Sulankstomas Laikymo Maišą Drabužių Organizatorius Vandeniui Oksfordo Aišku Langą Drabužių Spinta Organizatorius Namų Neaustinės Medžiagos Talpinimo Sulankstomas Laikymo Maišą Drabužių Organizatorius Vandeniui Oksfordo Aišku Langą Drabužių Spinta Organizatorius Namų Neaustinės Medžiagos Talpinimo Sulankstomas Laikymo Maišą Drabužių Organizatorius Vandeniui Oksfordo Aišku Langą Drabužių Spinta Organizatorius Namų Neaustinės Medžiagos Talpinimo Sulankstomas Laikymo Maišą Drabužių Organizatorius Vandeniui Oksfordo Aišku Langą Drabužių Spinta Organizatorius Namų Neaustinės Medžiagos Talpinimo Sulankstomas Laikymo Maišą Drabužių Organizatorius Vandeniui Oksfordo Aišku Langą Drabužių Spinta Organizatorius Namų Neaustinės Medžiagos Talpinimo Sulankstomas Laikymo Maišą Drabužių Organizatorius Vandeniui Oksfordo Aišku Langą Drabužių Spinta Organizatorius Namų Neaustinės Medžiagos Talpinimo

Sulankstomas Laikymo Maišą Drabužių Organizatorius Vandeniui Oksfordo Aišku Langą Drabužių Spinta Organizatorius Namų Neaustinės Medžiagos Talpinimo

€5.10 €4.74
Yra sandėlyje
w41792

Stilius: Modernus
Technics: Atsparus vandeniui
Feature02: Lankstymo
Prekės Pavadinimas: ourwarm
feature01: Eco-Friendly
Formos: Stačiakampis
Medžiaga: Neaustinis Oxford
Talpa: 90l
Modelio Numeris: Neaustinės Medžiagos Talpinimo
Specifikacija:
Straipsnio numeris: 10
Kilmės: KN(Kilmės)
Produktas: Drabužių Organizatorius
Naudoti: Drabužiai

  • Namų Saugojimas, Sulankstomas Krepšys Naujų Vandeniui Oksfordo Audinio Patalynės Pagalvės, Antklodė laikymo maišą rūbų saugojimo maiše organizatorius

    Pakavimo Sąrašas: 1 vnt Saugojimo Sulankstomas Krepšys Dydis: 23,6 x 16.9 x 13.7 į / 60 x 43 x 35 cm.

    DIDELIS PAJĖGUMAS

    Laikymo organizatorius talpa 90L kuris yra didesnis, nei kiti pardavėjai.Kiekvienas maišelis gali turėti 1 king size šalikas, 6 antklodės ir 18 drabužius ar daugiau.Tai daro spinta švarus ir tvarkingas, tikrai cool.Pastaba: Mūsų dydis yra didesnis nei dydžio, dauguma pardavėjų rinkoje Mūsų Dydis 60 x 43 x 35 cm Dydis kita pardavėjas yra 55x36x20cm ar 57x40x22cm

    SUSTIPRINTA RANKENA

    Rankena antklodė saugojimo maišeliai yra įsiūtas dviejų sluoksnių storo audinio, ir apkrova yra dvigubai.Jų sustiprintos siūlės suteikia papildomų jėgų, kad liftų, juda aplink ir užsifiksuoja lengvai net bulkiest turinį.Didžiosios punktas šeimos.

    PATOGUS DIZAINAS

    Skaidrios sienelės leidžia lengvai nustatyti dalykų viduje maišą.Dvipusis užtrauktukas leidžia lengvai skaidrių kartu uždarymui, kai naudojamas, nepriklausomai nuo to, kaip visas maišas yra.Ir nerūdijančio plieno, užtrauktukų, yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgesnį laiką.

    UNIVERSALUMAS DRABUŽIUS ORGANIZATORIUS KREPŠIAI

    Saugojimo konteineriai gali būti naudojami spinta ar drabužinė.Jis tinka bendrabutyje, mansarda, rūsys bei miegamasis, naudoti, antklodė, saugojimo, drabužių saugojimo, šalikas saugojimo ir pan.Taip pat, sulankstoma konstrukcija leidžia jį lengvai saugomas, kai jo nenaudojate.

    MAŠINA GALIMA SKALBTI

    Pirkėjas Skaityti

    1.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 2,kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje.

    Mokėjimo

    1,Mes priimame visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Piniginės/Banko pavedimu.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate.Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums. 2,Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti completeed.

    Pakuotės Shippment

    1,Elementus, bus patikrinama ir supakuojama gerai, kol mes išsiųsime juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gautų geros būklės. 2,Dažniausiai ji turės 24 valandą www.automotoplius.lt audito lėšas po to, kai jums sumokėjo jūsų užsakymą,mes galime veikti tik jūsų užsakymui po finansinis auditas baigtas. 3,Mes tik laivas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4,Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5,Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti shippment ir replyn tavęs greičiau.

    Atsiliepimai

    Mes garantuojame aukštą klientų aptarnavimo ir siekti 100% pasitenkinimo !Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto.

    Žymos: dėžutė spa, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, plastiko dėžutėje organizatorius, fitnes drabužių saugojimo, skalbimo organizatorius skyrių, organizuoja spintos, krepšys organų, medvilnės audinio spausdinti, lankstymo kortelė, dėžutė, krepšys storag.

  • Atsiliepimai (4)

    • Levickaya2001

      It's taken 3 weeks to arrive. It's geniaaallll!

    • Artemiys 1984

      Great a Very Good Class

    • Margaret Robinson

      Great and very good price, they arrived fast

    • Jah Blinks

      The goods were delivered in a month. Corresponds to the description. I am very Rada. Recommend.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai