Gaffiti Meno David Drobė Meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Dovydo Skulptūra Nuotraukas Kambarį Gaffiti Meno David Drobė Meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Dovydo Skulptūra Nuotraukas Kambarį Gaffiti Meno David Drobė Meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Dovydo Skulptūra Nuotraukas Kambarį Gaffiti Meno David Drobė Meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Dovydo Skulptūra Nuotraukas Kambarį Gaffiti Meno David Drobė Meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Dovydo Skulptūra Nuotraukas Kambarį Gaffiti Meno David Drobė Meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Dovydo Skulptūra Nuotraukas Kambarį

Gaffiti Meno David Drobė Meno Tapybos ant Sienos Menas, Plakatų ir grafikos Gatvės Meno Dovydo Skulptūra Nuotraukas Kambarį

€6.19 €3.10
Yra sandėlyje
w41585

Medžiaga: Drobė
Originalus: No
Formos: Vertikalus Stačiakampis
Yra Protingas Prietaisas: Taip
Modelio Numeris: q113
Rėmas: No
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Stilius: abstraktus
Forma: Vieną
Dalykai: Paveikslas, Tapyba
Tipas: Drobė Spaudiniai
Vidutinis: Vandeniui Atsparus Rašalas
Kilmės: KN(Kilmės)
Technics: Purškiamojo Dažymo
Paramos Bazės: Drobė

  • Prašome Atkreipti Dėmesį

    1. Mes paramos Lašas Shiping ir Didmeninė prekyba, laivų visame pasaulyje.

    2. Mes priimame Customed Nuotraukos ir skirtingo dydžio, jei jums reikia, pls susisiekti su mumis.

    2.Tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina.

    3. Į aviod rėmo sugadinti ilgai laivybos būdas , drobė,tik be Rėmelio .

    4. Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų, spalva objektų bus šiek tiek kitoks nuo parodyti nuotraukas, į mūsų parduotuvėje.

    5.1 colis=2,54 cm

    Dydis Šaltinis

    Produkto Rodyti

    Medžiaga 1.Puikios Tekstūros Drobės 2. Aplinkos Apsaugos Beskonis 3. Gerai Ir Sklandžiai Audinio Paviršiaus 4. Atsparus Vandeniui Pakavimo Duomenys 1.Mes naudojame profesionalias ir stiprus PVC VAMZDIS pakuotės saugai užtikrinti savo paketą transportu. 2.Atsparus vandeniui juosta apvyniotas aplink vamzdelį.

    Apie laivybos: - Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą. - Pakuotės bus siunčiami su ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, nemokamai,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. - Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

    Apie paslaugą: Mes darome viską, paslauga patenkinti pirkėjo,prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.Ačiū!

    Žymos: anyi oro pistoletas, asuna kardas, dievybės statula, airsoft pistoletas pistoletas oro co2, hockney, angel plakatas, lynch " plakatas, david hockney, plakatas sienos, gipso vadovas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Luv2harsh

      Super seller, sent quickly

    • Monkey 84

      Very nice poster, the colors are perfect... Well packaged and received very quickly... I will order other posters!! Thanks to the seller...

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai