Mados Moters Peties Maišas PU Odos Jaunimo Ponios Mažas Kvadratas Krepšys, šviesos, Laukinių Paprastų Moterų, Kasdien Krepšys Neperšlampamas Mėlyna Mados Moters Peties Maišas PU Odos Jaunimo Ponios Mažas Kvadratas Krepšys, šviesos, Laukinių Paprastų Moterų, Kasdien Krepšys Neperšlampamas Mėlyna Mados Moters Peties Maišas PU Odos Jaunimo Ponios Mažas Kvadratas Krepšys, šviesos, Laukinių Paprastų Moterų, Kasdien Krepšys Neperšlampamas Mėlyna Mados Moters Peties Maišas PU Odos Jaunimo Ponios Mažas Kvadratas Krepšys, šviesos, Laukinių Paprastų Moterų, Kasdien Krepšys Neperšlampamas Mėlyna Mados Moters Peties Maišas PU Odos Jaunimo Ponios Mažas Kvadratas Krepšys, šviesos, Laukinių Paprastų Moterų, Kasdien Krepšys Neperšlampamas Mėlyna Mados Moters Peties Maišas PU Odos Jaunimo Ponios Mažas Kvadratas Krepšys, šviesos, Laukinių Paprastų Moterų, Kasdien Krepšys Neperšlampamas Mėlyna

Mados Moters Peties Maišas PU Odos Jaunimo Ponios Mažas Kvadratas Krepšys, šviesos, Laukinių Paprastų Moterų, Kasdien Krepšys Neperšlampamas Mėlyna

€23.21 €13.70
Yra sandėlyje
w40976

Modelio Tipas: Kietas
Modelio Numeris: 30ZB0269
Tinka minios: biuro darbuotojų/jauna mergina
Stilius: mados/paprasta/commute
Rankinės Tipas: Pečių Krepšiai
Apdaila: NĖRA
Pagrindinė Medžiaga: PU
Elemento Tipas: Rankinės
Išorinis: NĖRA
Prekės Pavadinimas: GERAYBU
Rankenų/Dirželiai: Vieną
Formos: Mažas Kvadratas Krepšys
spalva: juoda /mėlyna/žalia/ruda
Pamušalas: Poliesteris
Lytis: MOTERIS
Uždaryti Tipas: Hasp
Nešiojimo būdas: pečių maišą/įstrižainės krepšys
Proga: Universalus
Rūšių maišelius: Peties & Crossbody Krepšiai
Interjeras: Interjero Skyrelio
Kietumas: MINKŠTAS
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: PU odos

  • Galite dovanoti savo draugams, kolegoms, žmona, dukra, kaip dovana, tai geras pasirinkimas.

    Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti klaida 1-3 cm, kuris yra per normalus.

    Vidaus kamerų leidžia geriau valdyti savo daiktus.

    Jis gali tilpti nedideliuose piniginės, mobiliojo telefono, raktų, popieriniai rankšluosčiai ir kiti smulkūs daiktai.

    Uždaryti snaps yra labai tvirtas ir magnetized ir uždaro labai sandariai.

    Priekinės kišenės maišelį leidžia jums pašalinti elementus greičiau.

    Duomenys yra skirti tam, kad maišelis atrodo labiau stilingas.

    Tikslumo siuvimo siūlai, todėl šis krepšys labiau rafinuotas.

    jūs galite pakeisti dirželiai pagal yo savo aukštis.

    Tikslumo siuvimo siūlai, todėl šis krepšys labiau rafinuotas.

    Ilgis nuo peties dirželis yra apie 120cm.

    Maišas yra labai madingas ir elegantiškas ieško.Medžiagos išorėje, jaučiasi stiprus ir tvirtas.Šie maišeliai išlaiko savo figūros na, Jei jums nepatinka nerimtas floppy maišai, kad atlenkti arba užlenkti.Tai yra gerai padarė.

    Pirkėjo nekilnojamojo kulka

    Tinkamos spalvos:

    1.Juoda yra labiausiai mados spalvos amžinai, kurį galima lengvai pritaikyti bet kokį stilingi drabužiai 2.Mėlynos spalvos, kaip spalvos kietas tonas, yra geriausias rungtynes su juodos arba baltos spalvos.Tai leidžia ramus ir gali derinant mėlynos ir juodos spalvų, o paprastas ir elegantiškas, kuriuos sieja mėlyna ir balta. 3.Žalia simbolizuoja gamtos ir tyrumo.Žalia spalva suteikia jums jaunystės ir šviežios.Tai suteikia jausmą, apie nežemišką grožį. 4.Ruda spalva yra klasikiniai ir madingi.Suderinta su baltos spalvos drabužius, jis leidžia jums atrodo švieži.O, ji suteikia skonio Britų stilių, jei jūs dėvėti juodos spalvos komplektus ir imtis rudą maišelį.

    APMOKĖJIMAS:

    1. Mes priimame visus mokėjimo būdus, kad būtų palaikoma www.automotoplius.lt. 2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidą kainą.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks jokios informacijos apie mus, jei norite.

    VEŽIMĄ:

    1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį ir pašto kodą.To reikalauja Kinijos Post Office.Kitaip, sklypo bus atmestas! 2. Visos prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas.

    PRISTATYMO TERMINAS:

    1. Įprastas pristatymo laikas yra rodomas žemiau.Bet mes negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu.

    2. Jei apsaugos data bus bėga, tačiau prekių negavo, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs sutinkate, galime jį pratęsti, įsitikinkite, kad jūsų pinigai yra saugūs

    SKELBIMAS:

    Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

    GRĮŽTA GARANTIJA:

    1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

    ATSILIEPIMAI:

    1. Jei yra kažkas negerai su prekės gavote, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės rasti patenkintas sprendimas jums.Jūsų supratimas yra labai dėkingi. 2. Jeigu esate patenkinti elementus gavote, palikite teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, jav.

    Žymos: mui moterų krepšys, rankinė, mada moterims, 2020 krepšys moterims, ys rankinės, atsitiktinis moterų, auksas "gucci" bag, krepšys, vintge batono krepšys, krepšys atspėti.

  • Atsiliepimai (2)

    • Bea Fofa 123

      Заказ был из РФ, пришёл за 1 день курьером(очень вежливый и идёт на встречу))) Сама сумка упакована хорошо, в коробку и зип пакет. Маленькая, довольно вместительная, как я и хотела. У меня поместилось: В маленький отсек прокладочка, в большие паспорт в чехле, документы на машину, картхолдер с 5 картами, антисептик, салфетки, air pods в чехле, телефон, ключи в карман на молнии. Насчёт ремня - действительно торчит если сделать его меньше, надеюсь разгладиться) На фото будет видно. Запаха я лично не почувствовала. Соотношение цены качества на уровне. Я протерла тряпкой и салфеткой на сухо, все в подарке(на случай если кто-то боится)))

    • Gunzzz92

      Сумка довольна симпатичная. Был неприятный запах, который со временем выветрился. Ремешок достаточно длинный и есть возможность отрегулировать длину. Материал выглядит достаточно мягким и требует определённой осторожности. Посмотрим как будет в носке.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai